Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 14
anne`mary spune:
lala dar pastile pt ovulatie ai incercat...ceva de genul branca ursului sau altele.
E bine ca andreea ne-a lamurit cu temperatura. Eu asteptam sa-mi creasca temperatura, si in dimineata respectiva nu-l lasam pe domn sa plece la munca pana nu....contribuia. O sa am grija de acum inainte sa nu mai procedez asa.
Dimineata Sure chekul (caci clear blue in buzau nu gaseti si acum am aflat ca nu e stralucit) a iesit negativ si acum am semne clare de menstruatie. Dar nu sunt suparata.
monna3 spune:
buna fetelor 
Bea La Multi Ani!!!!! sa fii sanatoasa si sa te ajute DD sa ti se implineasca visul si sa vina bebe-ul mult dorit cat mai curand 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
monna3 spune:
anne`mary 
titi143 tin pumnii sa nu vina uratii 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Buna fete![]()
Nici eu nu am noutati, maine trebuie sa sun medicul sa vad daca imi verifica trompele,vineri, problema e ca nu pot lipsi de la serviciu vineri si va trebui sa-l conving sa-mi faca dupa ora 3!
Abia astept!
Fetele care ati facut vreau sa va intreb ceva![]()
Vineri seara e aniversrea noastra, pot sa
la doar cateva ore dupa verificarea trompelor? Fiindca , na , e aniversarea noastra!
anidaz spune:

Bea ,la multi ani,sa ai parte de ceea ce-ti doresti in viata si nu-ti pierde increderea in Dumnezeu,

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Beatrice1982 spune:
Multumesc frumos fetelor pentru urari si pentru gandurile bune..................azi a fost o zi frumoasa....m-am lasat de sefie.....vreau liniste si pace, alaturi de cel de sus si de familia pe care o am.................m-am tuns, am primit o gramada de flori ogramada de cadouri si sunt ff fericita.............si vreau sa o lasa asa cum este.............am incredere in dumnezeu, pt stiu ca el ar fi ultimul care m-ar lasa de mana.....asa ca o sa "raman" langa el si sper ca va fi bine......
cel mai mare........."cadou"pe ziua de azi a fost ca sunt Z1....si va dati seama .........dar e ok.........mma simt bine si incerrc sa nu mai ma gandesc la bebe.....................
luni a nascut prietena mea....aia..andreea de care ti-am zis........are 3.400 Darius si 54 cm............super!!!!!!!!!
ultimul lucru.....pe anul asta voi face HSG daca mi se termina ciclul...sper sa mi-l poata face..........si in rest PAUZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apoi vedem noi.......................
va pup pe toate si multumesc din suflet pentru tot si toate...........va iubesc si inca odata mersi pt ceea ce ati fost si ceea ce am invatat de la voi..........

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
oana_cnt spune:
LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI, BEA!!!!! 

Eu te inteleg perfect... Daca tu simti ca ai nevoie de o pauza, atunci fa o pauza. Nimic nu e mai important decat sa faci ceea ce simti cu adevarat.
Si, fetelor, sunt si eu printre voi, dar de departe... Mai exact incerc sa nu mai scriu, dar va citesc tot timpul si imi doresc sa fiti cat mai multe si cat mai repede gravi!!!! Oricum, vreau sa stiti ca si daca nu mai scriu imi sunteti la fel de dragi!

Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
Nico23 spune:
Un studiu prezentat la conferinta organizata de American Society for Reproductive Medicine a aratat ca femeile care au probleme de ovulatie isi pot creste fertilitatea prin consumul de vitamina D. Substanta gasita in oua si in pestii uleiosi a ajutat la recapatarea ciclurilor menstruale regulate ale femeilor diagnosticate cu probleme de ovulatie, crescand astfel sansele acestora de a ramane gravide.
(A.E.S.) 
http://tt.lilypie.com/Cl2wp2.png
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor. Am facut o
pentru fiecare , neagra, cu lapte, cu frisca , cu miere cum doriti.
Eu bineinteles cum a fost intelegerea azidimineata cum m-am trezit cum am facut un test sure, dar dupa cum credeam a iesit doar o liniuta 

.
Acum sunt cazuta de tot in butoi. Nu mai am putere sa sper. Deja incep sa cred ca nu imi este dat sa am un bebe al meu. Stiu ca nu am atatia ani de incercari ca alte fete (si sincer le admir ca inca mai au putere sa spere) dar si un an este destul de mult, cel putin pentru mine.
Este un chin pentru mine sa o va zilnic pe cumnata mea (care imi este si colega de birou) cum in fiecare zi ii mai creste un picut burtica. Nu ma intelegeti gresit sunt fericita ca o sa fie cineva micut in familie, dar tot timpul imi aduce aminte ca eu nu am. 

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
marianebuna spune:
Buna dimineata!
Eu m-am trezit mai optimista azi, poate din cauza ca am fost ieri si am mai facut o tura de analize (cele pentru hemofilie) si am dat peste o doctorita de nota 25... nu-mi imaginam ca mai exista astfel de oameni, si in spitale de stat... Amabila, atenta, draguta, meticuloasa, mi-a facut nu stiu cate analize in plus fatade ce mi-a scris medicul meu, si la sfarsit a refuzat politicos plicul.
M-a chemat luni la interpretare, sper sa fie totul ok, dar parca mi-a mai redat increderea (asta desi mi-a fost tare rau dupa ce mi-a luat sange, cred ca am pierdut foarte mult odata cu bebe si am mai si facut 5 ture de recoltari in 2 saptamani
). Dar am o speranta, ca voi gasi problema si de luna viitoare ne apucam iar, medicul mi-a dat ok-ul dpdv gineco, pentru ca nu a fost nevoie sa ma chiureteze, a fost totul natural...
Ce frumos ar fi sa fie asta cadoul nostru de Craciun...o alta sarcina, de data asta una viabila...