Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Ninia81 spune:
Sa va intre primavara-n suflet,
Sa va dea aripi ca sa zburati,
Si in inima lumina,
Si credinta-n viitor!
La multi ani de 1 martie!
Pentru voi, o melodie care pe mine ma inveseleste foarte tare!
http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw&feature=related
Visul nostru
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor!!!Si a venit primavaraaaaaa!!!
Ninia
, multumim de urari, iti doresc si tie toate cele bune in primavara asta, curaj si cat de curand un bebe!!!Ai luat legatura sa intrebi si de embolizare?Vezi ca daca dai pe google numele doc Reres Nechifor ii gasesti inclusiv nr de mobil.
Nicoleta
, faci foarte bine ca pleci la sotul tau! e cea mai buna decizie...trebuie sa lupti pt familie chiar daca trebuie sa lasi multe in urma.Si fratele meu a fost un an si ceva in SUA si cumnata si fetita erau aici. A fost groaznic pt amandoi si pt fetita.Iti dorec bafta si durm bun!Sa ne mai scri si din Anglia.
In rest eu sunt ok...ma mai iau greturi cateodata, mai ales seara si dupamasa...si pofte am cat cuprinde
.Ma mai doare cateodata fibromul dar eu sper sa se linisteasca sa isi dea seama ca e invins
.
Va 
KIKI
9+
Gina36 spune:
Buna fetelor!!
Ninia81ii poti scrie dr. nechifor si in maxim o saptamana o sa-ti raspunda, nechifor_rares@hotmail.com , cam atat a durat pana mi-a raspuns mie. Iti doresc succes.
Mirelac69 multumesc pentru raspuns. Eu nu imi pot permite sa ma duc pana la Bucuresti si sa am nenorocul sa nu il gasesc, ca apoi ce fac
dorm o noapte in masina
. Am luat legatura si telefonic cu Dr.
, dar era prea ocupat si v-a trebui sa mai insist pana il prind. Am mare incredere si voi merge inainte.
Sa ne rugam fetelor si Dumnezeu o sa ne ajute. 
Multa bafta celor care vor bebici. ![]()
Gina36 spune:
Ninia81 iti scriu inca o data e-mailul doctorului nechifor_rares@hotmail.com (intre nechifor si rares este liniuta jos sau talpa sau underscore).
lyly_mar spune:
[Gina36[/i],i-am trimis si eu un e-mail dr Nechifor ,sa-l intreb daca pot sa fac embolizare.De fapt sunt din ce in ce mai convinsa sa incerc embolizarea(de 5 zile tot studiez pe internet despre riscurile operatiei clasice si embolizare). Acum astept raspunsul lui. In cazul in care raspunde pozitiv,poti sa-mi spui ce acte ti-a spus ca ai nevoie pt internare, in ce zi a CM se poate face si cum te poti programa pt operatie.
Ninia81,tu te-ai mai gandit daca sa incerci embolizare?
Ninia81 spune:
Fetelor mi-a raspuns dr. Nechifor si a zis ca nu se recomanda in cazul meu embolizarea. De maine vreau sa incerc un tratament naturist totusi....cu zmeur, coacar negru, arin alb...sa vedem ce va iesi. Mai m-am documentat si eu pe net...si se pare ca operatia implica riscuri....si nu prea as vrea sa risc.
Visul nostru
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Fetelor mi-a raspuns dr. Nechifor si a zis ca nu se recomanda in cazul meu embolizarea. De maine vreau sa incerc un tratament naturist totusi....cu zmeur, coacar negru, arin alb...sa vedem ce va iesi. Mai m-am documentat si eu pe net...si se pare ca operatia implica riscuri....si nu prea as vrea sa risc. Visul nostru |
operatia clasica sau embolizarea implica riscuri?
Ninia81 spune:
[/quote]
operatia clasica sau embolizarea implica riscuri?
[/quote]
Cea clasica...in cazul meu. Nu trebuie sa generalizam. Unul dintre medici a spus ca nu exista niciun risc pt uter...iar altul a zis ca 100% nu stie...se decide intraopertor. Asa ca...nu vreau sa risc.
Visul nostru
kiki_cri spune:
Buna fetelor!
Eu ieri si azi am fost foarte suparata...a murit bunica mea scumpa si draga, cu care am stat in acceasi casa de la 4 ani
...sunt foarte deprimata si suparata...desi ne asteptam cu totii la asta de vreo 2 luni de cand a stat numai in pat...inca nu imi vine sa cred...si nu pot obisnui cu gandul ca nu o sa o mai vad niciodata...e greu...dar incerc sa fiu tare pt bebeii mei..
Ninia
, sunt sigura ca vei gasi tu o cale pana la urma sa va indepliniti visul...daca mergi pe tratamentul naturist sa ai multa, multa rabdare...daca alegi operatia...poate ar fi mai bine ca asa scapi in sf de monstrul cel urat...te pup si bafta!
Lyly
, bafta daca mergi la embolizare!
Va
pe toate!
KIKI
9+
lyly_mar spune:
Ninia, am vazut ca vrei sa incerci tratament naturist cu tincturi de zmeur,coacaz si arin.Si eu il iau, dar iti spun din experienta ca este bine sa incerci sa reduci consumul de carne,fibromul se hraneste cu proteine. Am observat ca in perioada in care tin post, fibromul scade.
si sa ai succes!