Fibrom uterin (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Lyly, eu as vrea sa ma operez cat mai repede. Cu cat aman cu atat e mai rau. Acum ma simt mobilizata sa fac asta...daca aman...sigur ma apuca cine stie ce ganduri. Elias-ul este un spital bun. La ce medic te vei opera?
Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca ne va fi alaturi si nu ne va lasa. Cu siguranta dupa 6 luni, vom putea incerca sa avem un bebic. Ramai optimista si va fi bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Lyly, eu as vrea sa ma operez cat mai repede. Cu cat aman cu atat e mai rau. Acum ma simt mobilizata sa fac asta...daca aman...sigur ma apuca cine stie ce ganduri. Elias-ul este un spital bun. La ce medic te vei opera?
Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca ne va fi alaturi si nu ne va lasa. Cu siguranta dupa 6 luni, vom putea incerca sa avem un bebic. Ramai optimista si va fi bine!

Visul nostru

Si mie pare rau ca am pierdut timpul,trebuia sa ma operez de acum 2 ani.Am pierdut timpul degeaba,de fapt am tot sperat. Dr este Filipescu Alexandru.
Sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Visul nostru

Si mie pare rau ca am pierdut timpul,trebuia sa ma operez de acum 2 ani.Am pierdut timpul degeaba,de fapt am tot sperat. Dr este Filipescu Alexandru.
Sa dea DD sa fie bine.

Am o cunostinta care il are ca medic pe dr. Filipescu si este foarte multumita de el. Chiar ieri imi povestea ca mama ei a fost operata de dr. Filipescu tot de fibrom si nici nu simte ca a fost operata vreodata. Se simte excelent.
Iti doresc sa ne reauzim cu bine si sa ne ajute Dumnezeu!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor!!!
Ninia[b],ma bucur ca esti mai optimista!Nu e dracul chiar asa negru.Si eu stiu cazuri (adica numai cazuri din astea stiu) in care operatia este cu cele mai bune rezultate. Nu esti nici prima nici ultima care face operatia asta. Va fi bine! Sa ne spui excat data cand ai sa stim sa ne rugam si noi pt tine. Va fi bine si poate in tot rau un bine...dupa operatie, o sa poti avea sigur bebe.
[b]Lyly[b]
, bafta si tie!Va fi bine, veti vedea!Si poate asa e mai bine sa nu mai amanti atat...
Vasi sunt alaturi de voi
KIKI

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor,
lyly mar m-am hotarat pentru embolizare pentru ca am facut rost de e-mailul dr. Nechifor care face astfel de interventii si i-am scris despre cazul meu, mi-a dat un raspuns clar si explicit ca fibromul chiar daca este mare (8,4cm), embolizarea va fi cu siguranta o reusita si dupa 6 luni sa incerc sa raman
kiki cri multumesc pentru incurajari, sunt foarte hotarata mai ales ca am unda verde de la medicul Nechifor. Ai grija de minunile din burtica.
Ninia81te-ai interesat mai intai daca embolizarea este eficienta si in cazul tau?! La fel si tu lyly mar.
Momentan am o gripa ingrozitoare care mi-a dat planurile peste cap dar cred ca cel tarziu sfarsitul lui martie merg la Bucuresti pentru embolizare.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Gina36, poate ne dai si noua mailul dlui dr.Nechifor sa ii scriem si noi cazul nostru.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia, ma bucur ca esti optimista. Aceasta este cea mai buna atitudine! Dupa operatie nu va mai fi niciun impediment si va veni bebe repede.
Numai bine iti doresc!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, scuzati absenta dar,,,facem bagajele,,,pe 8 martie zburam spre Anglia. Mi-a luat ceva timp sa ma decid, au fost momente dificile cu Irina, am avut varicela si am terminat rau,,,nu se mai satura pediatru sa puna diagnostice. Dar in final am invins si acum suntem bine.
Peste doua saptamani voi avea timp sa citesc si sa raspund cu niste sfaturi, pana atunci va doresc numai bine si cat mai multe burtici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ninia, ma bucur ca esti optimista. Aceasta este cea mai buna atitudine! Dupa operatie nu va mai fi niciun impediment si va veni bebe repede.
Numai bine iti doresc!

Tana

Multumesc mult. Sper sa vina bebe repede. Sincer...am emotii si temeri. Chiar daca medicii spun ca nu exista risc pt uter...undeva in sufletul meu tot exista o teama...D-abia astept sa treaca operatia si sa ajung acasa sa pot visa din nou la bebe.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Gina36: Scuze ca nu ti-am raspuns mai repede dar abia azi am intrat pe forum pentru ca am fost putin pelcata. Ma bucur ca ai reusit sa iei legatura cu dr. Nichifor si mai ales ca se poate face embolizare in cazul tau.
Fibromul meu este subseros si in octombrie cand m-am "operat" eu avea 8,7 cm. In decembrie cand am facut ultima ecografie avea 5,2 cm. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa mai fac o ecografie sa vad cum mai este.
Cand am luat eu legatura prima data cu dr. Nichifor, m-am dus pur si simplu direct la spital fara nicio programare sa vad cum este. Intamplarea (sau poate norocul) a facut ca doctorul sa fie acolo si asa am putut vorbii cu dansul. Apoi dr. mi-a dat nr. de telefon al dansului si am luat legatura pentru programarea pentru "operatie". Asa a fost la mine.
Oricum sa nu-ti fie frica pentru ca totul o sa fie bine (si mai ales sa stii ca nu te doare). Dupa "operatie" sa nu refuzi analgezicele.

Fetelor va pup pe toate si sa aveti mare grija de minunile din burtica . Sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput