La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an
Raspunsuri - Pagina 16
BeLucci spune:
Buei Denizel, promit sa-i scriu la Mosu(sfantu?) Nicolae, tie sa nu-ti mai aduca anul asta sabiuta.
Daca nu primesti sa sti de ce...
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci Buei Denizel, promit sa-i scriu la Mosu(sfantu?) Nicolae, tie sa nu-ti mai aduca anul asta sabiuta. Daca nu primesti sa sti de ce... Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
BeLucci, crezi ca daca ai primi o tastatura noua as reusi sa te inteleg mai bine?
Sa ma rog pentru asta?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
elenac81 spune:
citat din mesajul lui denizel ... ca un forum ca Desprecopii o sa fie invadat de activisti antisemiti agresivi. |
Exista o vorba pe care vad ca o aplici impreuna cu "echipa de soc" a forumului:
"O minciuna repetata de o mie de ori ramane o minciuna, o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar."
Cu toate eforturile astea sunt destui oameni de bun simt care nu se lasa pacaliti asa usor.
Presupunand ca as fi antisemita ceea ce e total fals unde sunt ceilalti activisti, unde e invazia? Ia vezi tu mai bine cine lucreaza in echipa si cine cere agresiv banarea, blocarea ip-ului, etc?
denizel spune:
citat din mesajul lui elenac81 Cu toate eforturile astea sunt destui oameni de bun simt care nu se lasa pacaliti asa usor. |
Stiu, stiu. O zi te imbraci in verde inchis si esti omul de bun simt imbracat in verde inchis.
O zi te imbraci in verde putin mai deschis si esti omul de bun simt imbracat in verde putin mai deschis.
O zi te imbraci in verde inchis, da' iti pui bocancii maro si, atunci, esti omul de bun simt imbracat in verde inchis, da' cu bocanci maro.
Si tot asa .
Presupunand ca as fi antisemita ceea ce e total fals unde sunt ceilalti activisti, unde e invazia? |
Ah, da, scuze, tu esti patriota si demasti antiromanismul .
Iar patriotii asemenea tie, atata asteapta: sa vaza ca patriotismul e tolerat pe DC.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
ladyJ spune:
Denizel auzi tu draga ce am citit eu intr-o carte:
Cica aia care sunt si spun ca nu sunt, ori habar nu au ca sunt, ori nu cunosc definitia a cea ce sunt, ori le e rusine de cea ce sunt, ori nu au curaj sa spuna cea ce sunt.
Crezi ca o fi adevarat ce am citit?
E o problema existentiala, motiv pentru care opostez la slufetul credintei, ca sa nu ma ia B.nica la suturi p-acilea
A..si are nitel legatura cu topicu´
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Stiu, stiu. O zi te imbraci in verde inchis si esti omul de bun simt imbracat in verde inchis. O zi te imbraci in verde putin mai deschis si esti omul de bun simt imbracat in verde putin mai deschis. O zi te imbraci in verde inchis, da' iti pui bocancii maro si, atunci, esti omul de bun simt imbracat in verde inchis, da' cu bocanci maro. Si tot asa .
Ah, da, scuze, tu esti patriota si demasti antiromanismul . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
da si o face pro bono. In sperata unei statui dupa ce trece la cele sfinte.
denizel spune:
citat din mesajul lui ladyJ Denizel auzi tu draga ce am citit eu intr-o carte: Cica aia care sunt si spun ca nu sunt, ori habar nu au ca sunt, ori nu cunosc definitia a cea ce sunt, ori le e rusine de cea ce sunt, ori nu au curaj sa spuna cea ce sunt. Crezi ca o fi adevarat ce am citit? |
Mai, Lady, ce sa mai zic....
Io citesc carti mai simple asea si, in cartile astea de le citesc io, zice numai ca, aia care sunt si spun ca nu sunt se cheama ca spun minciuni .
da si o face pro bono. In sperata unei statui dupa ce trece la cele sfinte. |
ei, inainte de statuie trebuie sa avanseze-n piramida. Uitasi?
Hai ma Elena, ca stai bine. La ce induri p-acilea cu "echipa de soc" , te-or avansa aia in grad. Umbla vorba ca-s baieti de treaba la o adica .
ladyJ spune:
Citat: | ||||
Mai, Lady, ce sa mai zic.... Io citesc carti mai simple asea si, in cartile astea de le citesc io, zice numai ca, aia care sunt si spun ca nu sunt se cheama ca spun minciuni .
Hai ma Elena, ca stai bine. La ce induri p-acilea cu "echipa de soc" , te-or avansa aia in grad. Umbla vorba ca-s baieti de treaba la o adica . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
(imi dreg glasul)
CORECT! Am o mica precizare de facut: trebuie verificat bine de tot tot arborele genealogic ca sa te asiguri ca nu esti patata in vreun fel.
Deci, de la Traian si Decebal incoace, tre´sa existe doar daci si romani PURI, la cantitate egala de gene.
Ca de s-a strecurat altcevaaaa pe acolo, baietii aia buni de care zice Denizel se transforma si fac urat de tot.Si te trezesti ca ai prestat degeaba
Sa nu mai zic de deceptia personala...offf, cel mai greu de dus!
Se impune deci un control.
elenac81 spune:
Citat: | ||
Stiu, stiu. O zi te imbraci in verde inchis si esti omul de bun simt imbracat in verde inchis. O zi te imbraci in verde putin mai deschis si esti omul de bun simt imbracat in verde putin mai deschis. O zi te imbraci in verde inchis, da' iti pui bocancii maro si, atunci, esti omul de bun simt imbracat in verde inchis, da' cu bocanci maro. Si tot asa . |
Ciudate gusturi ai dar ma rog.. astea nu se discuta. Mie nu-mi prea place imbracamintea verde cu atat mai putin cea verde inchis. De unde stii ca am bocanci maro?
Citat: | ||
Ah, da, scuze, tu esti patriota si demasti antiromanismul . Iar patriotii asemenea tie, atata asteapta: sa vaza ca patriotismul e tolerat pe DC. |
Patriotismul tolerat??? unde ai citit tu in regulamnetul DC ca patriotismul e interzis?
Banuiesc ca tie iti place internationalismul
Hai la luptaaaaa cea maaareeee ....
citat din mesajul lui ladyJ Cica aia care sunt si spun ca nu sunt, ori habar nu au ca sunt, ori nu cunosc definitia a cea ce sunt, ori le e rusine de cea ce sunt, ori nu au curaj sa spuna cea ce sunt. |
Uite aici sunt de acord cu tine. Si eu ma intreb de ce unii nu recunosc ceea ce sunt dpdv etnic sau religios si in loc sa isi afirme identitatea si frumoasele lor traditiile lor milenare, prefera sa pretinda ca sunt de alta religie ori sa-si nege radacinile si incearca sa darame alte religii prin critici din interiorul acelora, pretinzand ca ei sunt adepti nemultumiti.
Asta nu apreciez eu la unii parteneri de discutie de aici ... Spune soro/frate pe fata ce esti si in ce crezi ....nu o mai da cotita ca esti ortodox sau protestant da' il batjocoresti pe Iisus, ii injuri pe preoti iar pe crestini ii consideri niste fanatici.
Hai sa discutam pe fata despre spiritualitatea evreiasca sau iudaism ca sunt o gramada de lucruri bune si acolo. De ce trebuie ascunse? Vad ca nimeni nu a deschis vreun subiect de discutie pe tema asta desi public interesat cred ca ar fi.
elenac81 spune:
citat din mesajul lui ladyJ CORECT! Am o mica precizare de facut: trebuie verificat bine de tot tot arborele genealogic ca sa te asiguri ca nu esti patata in vreun fel. Deci, de la Traian si Decebal incoace, tre´sa existe doar daci si romani PURI, la cantitate egala de gene. |
Supriza!!! Ti-am zis ca am avut rude in Bucovina iar pe undeva pe la nivel de bunici sau strabunici s-ar putea sa fi fost si evrei, nu stiu sigur. Diferenta e ca mie nu mi-e jena/frica/rusine sa recunosc.