La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenac81 Tot Banatu-i fruncea... Azi la Timisoara maine-n toata tara (sa-mi traiasca moderarea..) “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
Sa-ti traiasca, cum s-ar zice, fiindca tare ma tem ca tu nici macar nu intelegi pentru ce ai fost moderata!! Ori nu vrei, ceea ce-i si mai grav! Si cu asta, te las in seama colegilor mei, ca io, am obosit .
BeLucci spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Atunci nu pot sa ma intreb ce cautau dom´le soldatii romani la rastignire, daca nu era treaba romanilor? Cand un conducator ´´se spala pe maini´´ ia condamnatul si-l trimite poclon poporului´´face-ti ce vreti cu el´´. NU isi trimite soldatii sa-l bata in cuie. Cand spui ´´lor´´ B.Lucci, la cine te referi? La evrei? la gramada, asa? Daca hitler a omorat oameni inseamna ca toti nemtii sau austriecii sunt criminali???? Daca o gloata de romanini au renume de proxeneti in Europa, inseamna ca toti romanii sunt proxeneti? Picai si tu in pacatul generalizarilor.. |
Israelul a fost subordonat Romei. Romanii faceau legea. Cand un imperiu cucereste o noua tara, tara respectiva i se supune, dpdvd legislativ. Legislatia imperiului devine legislatia tarii supuse. Asta sa intamplat si in Ardeal cat a fost ocupat de austro-ungari. Ei(evreii) nu puteau sa ia nicio decizie fara romani.Nu puteau condamna si judeca pe cineva fara "aprobarea" romanilor.
Sotia lui Pilat a simtit (a si visat) ca Isus este nevinovat, si Pilat a lasat poporul evreu sa decida ce se va intampla cu Isus.
Pilat ca sa nu ia asupra lui aceasta condamnare a lasat poporul sa decida. Si ei au spus "Rastigneste-l" si sangele lui sa cada asupra noastra si asupra copiilor nostri. Mie imi suna ca sau blestemat singuri.
Normal ca nemtii nu sunt criminali ca au fost condusi de un psihopat. Nu cred asta iti dai seama.
Daca vrei sa intelegi mai bine ce spun citeste Matei cap 27.
BeLucci spune:
Lady nu vreau eu sa generalizez ca n-am ce face. In contextul ala asa scrie(de asta ti-am spus si tie sa citesti:) )ca evreii au decis(pt ca Pilat le da voie) sa-l rastigneasca pe Isus. Asta nu inseamna ca eu urasc evreii azi, si cred ca toti sunt criminali.
elenac81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Sa-ti traiasca, cum s-ar zice, fiindca tare ma tem ca tu nici macar nu intelegi pentru ce ai fost moderata!! Ori nu vrei, ceea ce-i si mai grav! Si cu asta, te las in seama colegilor mei, ca io, am obosit . "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
No daca mi-ar fi explicat cineva ce, cum si pe ce perioada e sanctiunea poate as fi inteles. In lipsa acestei instiintari clare, a motivatiei exacte, a fost facauta doar o interpretare discutabila a istoriei Romaniei. Ce sa mai zic de tratatmentul inegal? Vezi reclamatii similare pentru ham care a postat chiar acelasi link si texte similare si nu a primit aceeasi sanctiune, iar denizel, xenocid au facut atacuri la persoana fara a fi sanctionati. Ce pot sa inteleg din asta?
Eu n-am nici o problema ca unora le place sa munceasca in plus. Ba chiar ma stimuleaza. Uite ce multe mesaje am scris azi.
Noapte buna lilanda.
Ne vedem maine gardianca mea draga.
hannen spune:
Cine mi-a trimis offline-ul asta `tre ca v-a citit pe voi!(glumesc,evident)
"Copilul este opera lui Dumnezeu. Cel care distruge un copil il ataca pe Dumnezeu. Daca distrugeti toate lacasurile religioase putem sa le construim din nou. Dar daca distrugeti o creatura a lui Dumnezeu, cine ii va putea reda viata? Profetii au venit pentru oameni, misiunile ingerilor sunt pentru oameni. Ceea ce este ciudat este ca am transformat mesajul sfant pentru a justifica uciderea oamenilor. Se vorbeste despre poporul sfant, despre oameni care nu sunt sfinti, despre un loc sfant si despre un loc care nu e sfant. Dar numai Dumnezeu este sfant. "
cortexia,daca ne apucam sa dezbatem aici si despre inviere,e clar,ne trimite Lilanda la mad house ,cu actele in regula ...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
ham spune:
Inchipuiti-va ca un popa crestin s-ar apuca sa propavaduiasca la noi saracia, modestia, izgonirea tarabelor din biserici, obligativitatea bisericii de a-si imparti averile (alea mai mult de 3 miliarde de euro; considerand ca 5% din tara sunt copii saraci- aprox. 1,5 milioane, ar fi cam 3000 de euro de copil...), obligativitatea fiecarui preot de a imparti bucata lui de paine/peste cu saraci, etc; cam ce credeti c-ar pati un astfel de popa?
Crucificat la propriu n-ar fi, dar camasa de forta ar fi cea mai draguta varianta, in cazu' ca popa ala prezumtiv ar aduna multimile de credinciosi ca si Iisus, intru curatarea iudaismului de lepre-profitoare, vandute romanilor&diavolului-ban!
Nu evreii de rand l-au crucificat, ci bijnitarii din religia lui l-au turnat romanilor.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui ham Inchipuiti-va ca un popa crestin s-ar apuca sa propavaduiasca la noi saracia, modestia, izgonirea tarabelor din biserici, obligativitatea bisericii de a-si imparti averile (alea mai mult de 3 miliarde de euro; considerand ca 5% din tara sunt copii saraci- aprox. 1,5 milioane, ar fi cam 3000 de euro de copil...), obligativitatea fiecarui preot de a imparti bucata lui de paine/peste cu saraci, etc; cam ce credeti c-ar pati un astfel de popa? Crucificat la propriu n-ar fi, dar camasa de forta ar fi cea mai draguta varianta, in cazu' ca popa ala prezumtiv ar aduna multimile de credinciosi ca si Iisus, intru curatarea iudaismului de lepre-profitoare, vandute romanilor&diavolului-ban! Nu evreii de rand l-au crucificat, ci bijnitarii din religia lui l-au turnat romanilor. "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
Ham, poti scrie cum doresti,oricum pe o ureche intra si pe una iese. Asta e lait-motivul principal: uciderea lui Iisus.
Ce sa ne mai betem acum capul cum, ce, care, in ce conditii? Nu e mai simplu sa dam draq un intreg popor?
Ce ziceam eu de istorie...
Be.Lucci, am inteles
Imi inchipui ca ii e greu elenutzei acum cu calus la tasteAcum,Elenutza, daca ai luat-o peste picior pe Lilanda s-a saturat si ea...
II dau o floricica Lilandei pentru rabdarea ingereasca care a avut-oSi da, Lilanda, ai dreptate, Elenac nu stie ea sigur pentru ce a primit moderarea...banuieste dar nu e convinsa
BeLucci spune:
Nu evreii de rand l-au crucificat, ci bijnitarii din religia lui l-au turnat romanilor. |
Da, nu m-am exprimat eu bine...
Asta este un eveniment care se intampla oricum...zic eu. Deci nici nu mai este important ca la vandut Iuda, si marii preoti au strigat din primul rand "Rastigneste-l".
Credca trebuie sa intelegem Jertfa si scopul ei, ci nu oamenii de "30 de bani".
Se pierde esenta din nou si "centrul de interes" nu mai este bine ales, ne pierdem in lumini si umbre... fara sens.
Isus a murit pt noi astia care nu suntem cu nimik mai presus ca, cei care l-au rastignit/vandut/biciuit/scuipat odata.
denizel spune:
citat din mesajul lui fdoina astept sa-ti dea Denizel citatele alea, asta e cruciada ei, eu doar eram in trecere |
Cruciada mea? Io aparam aicea o anumita etnie parca. Chiar atat de aiurea sunt inteleasa?
denizel spune:
citat din mesajul lui elenac81 Buna asta cu turele ... Si schimbul tau tot asa simpatic ca tine? Ca sa mai schimbam o vorba daca ma plictisesc discutiile de aici. |
Mare noroc ai cu Lilanda...
Lilanda, !!!
Si asa estimativ poti sa-mi zici cam cat mai dureaza moderarea asta? Am cautat prin regulamente si intrebari frecvente si n-am gasit nimic care reglemeneaza povestea asta. |
Cred si eu ca n-ai gasit . Cand au facut regulamentul, nu se gandeau bietii admini ca un forum ca Desprecopii o sa fie invadat de activisti antisemiti agresivi.
Sper sa ti se pastreze moderarea pana cand te plictisesti tu singura sa mai scrii tampenii pe Desprecopii si te cari la aia ai tai .
Sunt de parere ca ti s-a facut o mare favoare ca ai primit doar moderare. Vezi ca esti gata sa o distrugi si pe asta. Doamne ajuta! O sa ma rog pentru tine!
A, Lilanda, Elenac81 era datoare cu o explicatie parca .