LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
AncaD nu apari inca.... Poate iti taie din salar astia ca nu iti faci norma pe DC
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata am intrat scurt sa va spun de iasmi. e plinaaaaa de secretii, mucozitati, facem tratament (imediat ne-a dat antibiotic, desi nu are rosu in gat, nu a facut febra... ![]() dar nu am fost de ac ord sa ii dau) , tuseste pana se ineaca, singurul lucru bun e ca tot doarme toata noaptea continuu de la 20.30 la 7.30. nu vrea sa pape mai nimic.....vrea doar in brate si...mi se rupe sufletul cand vad ca nu se simte bine si uneori de abia respira!!fuggg ca am lasat-o mancand popcorn.... PS: aaaa i-am cumparat cort cu 100 de bile si ii plce la nebunie!!! toata ziua e in el si scoate/baga bilelele. si lego, ii plac tare mult!!!! pupici. nu o sa prea intru zilele astea pt am si un deces in familie si iasmi bolnavioara...... ![]() ![]() andreaa, vezi ca la real au primit antepremergator fffff frumos la 1 mil. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Lavi daca secretiile ( mucii) isi modifica culoarea si devin galben verzui si vascosi baga antibioticul ! Fara gluma. Asta inseamna ca o bacterie a facut suprainfectie si se poate ajunge foarte usor la bronsolita sau otita.
Aerosolii sunt foarte buni. Daca nu ii poti face ii poti da picaturi de Sinupret sau sirop Rinathiol pentru a fluidiza secretiile.
Plus Karvol picurat pe o batistuta pusa sub salteaua patului.
Noi ne luptam cu mucii de o saptamana, e cumplit. Insa Andrei pentru prima data in viata a luat si antibiotic.
Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
Noi ultima data am scapat de muci cu Allium Cepa D5... si uite ca nu au mai revenit ![]()
.
Nepotul meu a facut aerosoli cu antibiotic pt muci galbeni... care erau si in gat
saracul deja si vomita de la ei... si e foarte bine acum.Chiar trebuie sa iau si eu un aparat de aerosoli.Ne aduce cineva din Germania cu 40 euro![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCA - Alessia papa pulpe la cuptor, dar nu musca din ea, poate Mariuca sau Iasmi sa muste din pulpita, eu o maruntesc cu furculita. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anka.san spune:
Neata!
Laura - Lala
ce mult ma bucur ca ai mai aparut, dar imi pare tare rau ca Andrei e bolnavior. Sper sa-i treaca cat mai repede.
Eu sunt anti antibiotic de obicei, dar in cazul asta e necesar.
Bogdan ce face? A fost afectat si el de raceala?
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anca_a Adra, Maria AncaiD mai manca pe vremuri lamai, tot asa cu pofta. Eva e o minunatie. Asa bucalata si carliontata, iti vine sa o mananci. In poza Murdarici e absolut delicioasa. Am vazut azi muuuulte poze de-ale fetelor cu pitici care de care mai frumosi. Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
asa mananca si acum
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anka.san spune:
De unde ati cumparat setul cu multe mingi colorate?
Am vazut si la Alina in poze si la Lala. As vrea sa-i iau si eu.
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 AncaD nu apari inca.... Poate iti taie din salar astia ca nu iti faci norma pe DC Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia |
mama ce gura are asta mica cu burta mare ....mai are draga si omul treaba
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anca_a Andreea...si eu sunt cam in aceeasi situatie...cu diferenta ca Alex nu a avut de la nastere nicio noapte in care sa doarma mai mult de 3 ore legat. Si el se trezeste de nenumarate ori si, cam o data la 2-3 nopti sta treaz cate o ora - doua...asa pe la ora 3-4 si exact cum spui si tu, se intoarce pe burta, se ridica in 4 labe si incepe sa exploreze patul...si se roteste ca un elicopter cu fundul in sus..rade, chicoteste...eu il iau, il pun la loc si o luam de la capat. Am vazut si eu poze cu Eric. E tare scump. Asta imi place tare mult http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric10Luni#5264750387681606546 Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
ofofofffff...cand o sa doarma si ei o noapte intreaga??? sa aiba si ei un somn normal?? eu am hotarat: il trimit la mama in weekend, desi am zis ca nu, inca e prea mic...dar am, mai bine zis avem nevoie de putina liniste si odihna... altfel o iau razna...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)