LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
Pussi , BB, nu veniti miercuri la Noni la 16.30... la o intalneala cu mai multe mamici de Timisoara
... O sa fie distractiv .Chiar vreau sa ajung ..ca dupa cu amandoi mi se taie drumul o perioada
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Jasmin012 spune:
Fetelor, de ieri Lucas se urca singurel in pat... drept dovada, vedeti aici: http://www.youtube.com/watch?v=zxLtP4n9nKE
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
olim spune:
jasmin ce simpatic e lucas
alex are cam o luna de cand se urca in pat, dar e mortal cand se da jos din pat, maia les din dormitor, trece tot patul pe burta si da din picioare pana ajunge la margine.Nu conteaza daca e pe un colt al patului se da jos numai pe la picioare.Adevaru ca sunt mortali in perioada asta.
Il intrebi unde e becu si se uita sus si spune "be", si sa il vedeti cum danseaza pe muzica de la radio, si da din manute"
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
andra, eu alternez fructele cu iaurtul adica la 11 si la 5-6, si asa nu se plictiseste nici el, si am idee si eu.La noi au aparut niste deserturi de la nestle
lapte cu biscuiti, am mancat 2 alex si 2 eu![]()
noapte buna va doresc si somn usor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
logam spune:
Buna dimineata!

pentru
toata gasca de prichindei care au implinit deja un anisor!
Multumim celor care ne-au facut urari ieri de ziua noastra, dar mai ales Silviei, pe care o pupam dulce, dulce.
De-as avea..... de-as avea mai mult timp liber....
Pupici la toata lumea!
Aaa.... Si dau cate o 

si 

daca tot e dimineata!
Luminita,
de
Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
ellis spune:
JASMIN - eu mai am trecut in schema doar priorix, prevenar, varilrix, infanrix dt - pana la 2 ani si 6luni; mai stiu de unul, cu H...., eu nu il am in caiet; poate ne lamureste o mamica mai informata; tare frumos urca Lucas pe canapea![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
neata
am intrat scurt sa va spun de iasmi. e plinaaaaa de secretii, mucozitati, facem tratament (imediat ne-a dat antibiotic, desi nu are rosu in gat, nu a facut febra...
dar nu am fost de ac
ord sa ii dau) , tuseste pana se ineaca, singurul lucru bun e ca tot doarme toata noaptea continuu de la 20.30 la 7.30. nu vrea sa pape mai nimic.....vrea doar in brate si...mi se rupe sufletul cand vad ca nu se simte bine si uneori de abia respira!!
fuggg ca am lasat-o mancand popcorn....
doamne cat ii plac!!!!![]()
![]()
PS:
aaaa i-am cumparat cort cu 100 de bile si ii plce la nebunie!!! toata ziua e in el si scoate/baga bilelele. si lego, ii plac tare mult!!!!
pupici. nu o sa prea intru zilele astea pt am si un deces in familie si iasmi bolnavioara......

andreaa, vezi ca la real au primit antepremergator fffff frumos la 1 mil.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Neata.....
BB incearca cu aerosoli....
.. Te pupacesc...si cand ai timp pune poze cu bilele ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Raul al meu inca doarme
...
Am dormit si eu pana acum 5 minute![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Fetelor, de ieri Lucas se urca singurel in pat... drept dovada, vedeti aici: http://www.youtube.com/watch?v=zxLtP4n9nKE Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
... ce dulce e...si ce frumos rade Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia