tauroaice (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Multumesc mult fetele, sper sa treaca repede perioada asta. A vorbit taty azi la gradi si cica este normal sa se comporte asha, la gradi sta singur mai mult si se joaca , intelege tot ce i se spune dar nu poate comunica. Gabitz crede-ne pe cuvant ca nu ne enervam deloc ushor, dar orice om are o limita.
si o saptamana ushoara va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Silvia tine te tare!Cunosc pe cineva care a trecut prin o situatie similara si dupa 3 luni a revenit totul la normal.Mihaela,multumesc mult pt reteta,sper ca nu te a deranjat insistenta mea.Tuturor o saptamina buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!!
Nu mi-a fost prea bine zilele-astea si acum dorm pe mine, sper sa treaca si asta cat mai repede fara sa mai ajung la Dr.
Jenn, nu m-am suparat, eu eram de vina, eu nu trecusem si cantitatile.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

' Neata si Mihaela ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Silar, vorba lui Jenn, tine-te tare!
Mihaela, ai grija de tine!
Noi am tras o sperietura zdravana aseara cu Maria. Ea are obiceiul sa se trezeasca la o ora dupa ce adoarme. Aseara exact cand sa ma bag si eu in pat am vazut-o ca avea ochii deschisi. O iau din pat cu gandul s-o adorm din nou si atunci incepe sa verse, brusc. Se ineaca, iar varsa...am tinut-o asa vreo 10 minute, nu mai putea respira, se speriase groaznic, si noi la fel, pana si in nas avea laptic (ca asta mancase inainte de culcare). Pe urma, dupa ce s-a linistit, a inceput sa tremure intr-un hal...cred ca si de frig dar si de la sperietura. Si toata noaptea a dormit prost, atat de rau s-a speriat...Nu-mi dau seama de la ce poate fi, dar avem foarte des episoade din astea si ne sare inima din piept. Cred ca o sa merg s-o vada un doctor, nu-i normal sa se inece asa des (desi si eu patesc la fel, cu mine seamana la chestia asta).

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
lexi - wow...ce sperietura cred ca ati tras...poate n-ar fi rau sa o vada un medic.
silvia - sper ca nu te-am suparat.nu vroiam sa zic ca te enervezi repede, vroiam sa spun ca e stresant si pentru el si pentru voi aceasta schimbare si asa isi manifesta el neputinta de a comunica cu ceilalti.si sa treceti repede peste faza asta.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Lexi si eu sunt de parere ca trebuie sa vedeti un medic. si aveti grija de voi.
Gabi nu m-ai suparat, o sa trecem noi si peste asta. Deocamdata aseara a venit vecinul de dedesubt ca alergau copii prea tare prin casa (adevarul este ca se aude destul de urat).

Mergi la inceput

silvia - dar cat era ceasul de a venit vecinul????ca doar sunt copii, nu stane de piatra.of...ce ma enerveaza astia care fac pe "mironositele"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

silvia - dar cat era ceasul de a venit vecinul????ca doar sunt copii, nu stane de piatra.of...ce ma enerveaza astia care fac pe "mironositele"...

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Era 20.20, aseara.

Mergi la inceput

silvia - daca mai face figuri vecinu', trimite-l la mine!
pupici si noapte buna.

Mergi la inceput