tauroaice (31)
Raspunsuri - Pagina 5
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jenn Mersi,dar fara cantitati nu pot face nimic!Vroiam una incercata,asa sunt pe net 1000,dar nu stiu cum ies... |
400 ml frisca lichida
3 linguri cacao
100g ciocolata amaruie
150g zafar fin
vanilie(1 plic/1 fiola esenta)
rom(1 fiola esenta/ 2-3 linguri rom)
La congelator a stat aproximativ 1 ora si apoi a fost numai buna de mancat.
Daca vrei, si-ti place poti sa-i adaugi si alune macinate un pic mai mare sau nuci pisate.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Abi acum reusesc sa intru, am avut enorm de lucru la servici si inca nu am terminat tot. Gabitz, ce m-ai amuzat cu pozitia ghiocelului Gabi_K, felicitari luptatoarei ambitioase. Lasa ca descalceste ea si matematica. ![]() Mihaela, cand termini cover-ul cu poze poate ni-l arati si noua ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac? |
Din pacate n-am reusit
, nu-l pot vedea decat eu
, dar am reusit sa fac un colaj, pe care l-am pus la filmulete, are nr. 2 Colaj
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
gabitz78 spune:
neatza.
miha - frumos colajul.mi-a placut mult poza cu fantana si curcubeul.
eu azi la socrii.
pupici si o zi placuta.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
Neata, am reusit
.
www.slide.com/r/til4f-z50D9E7iKGtm-OV8hJFJCktdir?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Aici
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
silar spune:
| citat din mesajul lui mhldvrc Neata, am reusit www.slide.com/r/til4f-z50D9E7iKGtm-OV8hJFJCktdir?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Aici si poze![]() Mihaela , Tatiana si Mihai |
Felicitari Mihaela, este nemaipomenit de frumos cover-ul.

gabitz78 spune:
miha - fain...
silvia - voi ce mai faceti?
silar spune:
Gabitz eu personal nu trec print-o perioada tocmai roz. De cand a intrat Mihaita la gradi este din ce in ce mai obraznic, aproape ca nu-l pot stapani, iar pe langa el si Maria. Cred ca din cauza ca la gradi nu poate vorbi cu nimeni pe limba lui cand vine acasa tipa si alearga intr-una cu Maria dupa el. Tare mi-e teama ca incep sa ma duc la vale si nu mai am nici rabdare. Dimineata ma sufoca Maria iar dupa-amiaza vine "potopul". Cel mai rau lucru este ca a inceput sa-i raspunda lui taty si sa tipe la el la el cand nu-i convine ceva(in public), iar eu cu asha ceva nu sunt deacord. o sa vorbim luni la gradi sa vedem ce este de facut, ideea e ca daca nu-l putem stapani pe Mihaita cu Maria nici atat nu o sa ne mearga. Maria este in perioada "nu vreau" cand ii spui sa faca ceva.
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, dar nu mai am chef de nimik. Sper sa treaca repede perioada asta ca mergem acasa de Craciun si atunci categoric ii pierd din mana, cu toate bunicile langa noi.
si sanatate la pitici si mamici.
gabitz78 spune:
silvia - e posibil ca aceasta schimbare de mediu sa-l afecteze...
si voua sa nu va mai enervati asa usor...
ziua buna tuturor.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Miha, superb colajul, mi-a placut mult!
Silar, imi pare rau ca aveti probleme cu Mihaita. Eu cred ca e doar o perioada, cand va incepe sa invete limba si va putea comunica cu ceilalti copii de la gradi, sunt sigura ca va fi muuult mai bine!
pentru voi!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?