***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 21
Irinusha spune:
'Neata plantatie!
Am avut putin timp si am citit pe aici putin ...
Elteka imi vine sa te strang in brate! Subscriu, cu toate ca n-as fi putut in veci asa frumos ca tine.
Am vazut mai de demult si jocurile lui Elias si m-am ofticat tare ca fi-mea nu vrea/n-are rabdare ... dar mi-am amintit de fi-miu la varsta asta si mi-a trecut :) Fiecare copil cu firea lui ...
O sa incerc si eu chestia cu aplecatul si luatul in brate cand trage fi-mea de mine ... sunt curioasa cum merge.
Ah, la noi a functionat bine (si cred ca fara sa-i marcheze pe viata) despartirea ptr. cateva zile de mine ... cel mare era oricum obisnuit cu bunica, dar la cea mica eu sunt persoana principala ... si totusi amandoi au stat si stau fara mine fara probleme.
Si eu gandesc ca dragostea bunicilor e f. importanta ptr. copii. Noi ii avem doar pe cei din partea mea si ma bucur enorm ca-i iubesc fara limite ... mama mea spune chiar ca-i mai frumos sa fi bunica decat mama :) Am si eu cu ea discutii despre rasfat (ca exagereaza total la cel mare mai ales) si nu prea ne intelegem, dar nu-i despart, chiar de trebuie eu sa "dreg" ce-a stricat ea ... pur si simplu ptr. ca stiu ca nu o face din rautate, ci doar din prea multa dragoste. Asta e, nu putem sa le avem pe toate :)
Ella, Bobita e fumos si chel :) ... si mai ales ca business man, dar cred ca ti-am mai spus ca asa imi place cel mai mult :)
Cred ca am pierdut motivul ptr. care ai fost la psiholog ...
Doar parerea mea: indiferent ce "rau" face soacra (si nu stiu relatia voastra, asa ca-i decat o parere, nu te supara te rog), e bine ca-l iubeste ... o face cum stie ea mai bine. Cum spunea si Elteka e un job f. greu sa ai grija de un copil (mai ales asa mic), poate ca asteapta mai multa recunostinta ... si poate ar fi mai bine o bona pe care o platesti dupa efort si pe care o poti "modela" fara reprosuri dupa cum vreti voi. Cum spuneam, doar parerea mea .... eu daca i-as lasa la mama as inghitii mai multe, ptr. ca stiu ce inseamna sa stai cu ei si ca stiu cat de mult ii iubeste ... 
Poohy, si eu care credeam ca doar fi-mea are "celulita" la fundulet :) ...
Stiu de la dr. meu ca nu se pune la slabit un copil pana in 3 ani! Deci stai linistita ca nu-i pufoasa deloc, e tocmai cum trebe ... o frumusete mica!!!!
Ai grija de burtica!
Kay, felicitari ptr. reusita si succes la strans banii! Sanatate multa!
Carla, felicitari! Sarcina usoara si bb-sanatos! Sa treaca repede primele 4 luni!!!
Ma ofticam de sistemul de aici, dar cred ca-i mai bine (ptr. linistea mamei barem :)) sa nu pot sa-i fac analize cum vreau eu ...
Sanatate la toti capsuneii!
De aveti chef poze cu fimea aici ... cateva barem. Si cu totii aici .
Didi, vorbim pe mess sau tel.! 
Weekend fain si sanatate plantatie!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
madaiulia spune:
Elteka ce ma bucur ca ai reinceput sa ne resfeti cu mesaje lungi si documentate! Fantastic ce ai scris, ca de obicei.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007