***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 18
Graviduta spune:
Elteka,
.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
ckristina spune:
graviduta, ti am trim pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kay spune:
El, 
si... 
multumesc mult de tot !
eu sunt rupta-n 40, am fost sa depun dosar la stat, poate obtinem o parte din bani si de acolo... si, cum ma dezobisnuisem de sistemul romanesc, mai aveau putin si ma faceau si proasta... deci eu nu am vazut in viata mea asa ceva. dom`ne ce e asa de greu sa fii eficient? scurt si la obiect, facut DOAR ce trebuie, fara 1000 de invarteli in jurul cozii...
am plans de am rupt azi... Alex a purtat discutiile, eu nu am avut rabdare sa fac nimic. mi-e sila, dar sunt la mana statului...
va pup si revin, ca nu mai stiu de mine... sunt atat de obosita... nu ma mai plang, gata !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
madaiulia spune:
Elteka mi-au dat lacrimile citind ce ai scris. Sigur va fi bine Sonia, prea multi oameni o iubesc si o sustin.
Ella imi pare tare rau de problemele pe care le aveti cu soacra. O platiti ca bona si tot numai ce vrea ea face? Nici sotul nu reuseste sa o convinga ca voi luati deciziile?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
ella si mie mi se pare super psihologul si ceea ce zice imi pare logic.Nu am stiut ca situatia cu soacra este asa de grava.dar sotul nu te sustine?Adica totusi esti mama lui ai deptul sa spui cum vrei sa fie crescut
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Ella, de acum o sa fie tot mai greu si pentru tine si pentru Bobita. El creste, relatia dintre ei oricum exista, daca va vede ca va contraziceti o sa il derutati f tare, spun din proprie experienta. Am fost crescuta de bunici de la 4 luni si mama venea periodic la mine si ma lua in vacante acasa. Si acum imi amintesc f clar certurile dintre ele, nu stiam ce sa fac, o iubeam si pe bunica, dar si pe mama, eram tacuta, rezervata, tata vb despre mine cu mine de fata crezand ca nu inteleg inca. Groaznic. Si de acum cred ca o sa aiba amintiri, chiar daca se zice ca numai de la 2 ani parca, dar eu imi amintesc si de la un an si ceva. Ce ii impresioneaza mai tare, pozitiv sau negativ. Ar trebui sa faceti ceva, mai bine la cresa, gradinita macar cateva ore, ori o bona, poate il convingi pe sot. Ii sta bine lui Bob chelut, si asa mare mi se pare, baietel in toata regula cu care te poti intelege bine deja.
Oana, odihneste-te si nu mai plange. O sa fie bine, toate ne gandim la voi si nu are cum sa fie altfel.
Betty
8+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
mica0307 spune:
elteka
. Cat despre majorat...sa ne treci si pe noi in listuta ca venim sigur oriundce ar fi Soniuta.
kay capul sus. Am vazut si eu pe net articolele. Tot timpul cand trec prin momente grele ma gandesc ca la anul pe vremea asta o sa ma amuze tot ce acum ma sperie...
ella
.
kay spune:
mica, mai zi-ne mai multe de Maya ! pupam printesa !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihamora spune:
Elteka - cat de frumos ai scris

Acum ma uit pe B1 _ trenul vietii_ despre Sonia.
Sigur o sa fie totul bine!
Kay

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
CarlaV spune:
Ella, soacra ta e... cel putin speciala. Eu nu cred ca as fi avut rabdarea ta de pana acum. Auzi, i-a cumparat ea olita. De parca voi nu voiati sa-l puneti pe oala ca nu aveati bani sa-i luati????
Betty, eu am amintiri foarte clare de la cutremurul din '77, multe imagini, si aveam doar 1 an si 4 luni, iar dinainte de 2 ani inca am o multime de amintiri.
Oana, o sa fie bine, esti foarte puternica.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"