***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
kid, cat e Hb (hemoglobina) ? Da, e normal sa ii faca antibiograma ca sa vada la ce e sensibil streptococul.
revin, dar vroiam sa ii raspund lui kdi.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kid spune:
Oana Hb e 14.40, iar limitele normale sunt intre 10 si 13.5
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
kay spune:
kid, S avea 18 chiar si 20. Hk cat e? hematocritul? nu cred ca e din cauza asta.. adica nu cred ca e vreo legatura. da nu e mult peste limita... lasa ca mai citesc !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
Kid, sunteti bine
Am vb cu dr Soniei si am intrebat si de junior. E ok.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kid spune:
Oana Multumesc mult de tot! 

Hematocrit - 41.60, valoare normala 32-39.
Teodora Ana
de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
/ Bazar pentru Sonia
CarlaV spune:
Kid, sunteti bine, am vb. cu mama care e biochimist. Ea zice ca e mai complicat cu streptococul, dar probabil acum sunt mult mai multe variante de tratament decat acum 8 ani cand a iesit ea la pensie. O sa treaca, fii linistita
.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kay spune:
kid, de ce are hk marit? e deshidratat? adica bea putine lichide pe zi? asa se explica tot !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kid spune:
Oana Eu zic ca bea suficienta apa, mai mult de jumatate de litru de apa/zi plus lapte cam 100-150 ml, ceai nu vrea sa bea. Oare pot sa-i fac un test sa vad daca e deshidratat?
Carla Multumesc.
Abia luni avem programare la orl sa vedem cum tratam streptococul. Doctorita lui nu raspunde la telefon, am sa mai incerc, sa vad ce spune si ea.
Teodora Ana
de
/ Bazar pentru Sonia
ramona7 spune:
kid, multa sanatate lui mihai!
mica, poti face PAP si daca ai sterilet.
va scriu pe fuga cum a fost la mine: am facut erad, al doilea medic a confirmat ce a zis primul; l-am facut la medlife si am ramas fara bani pe card, dar a fost super ok ca servicii medicale: erad+anestezie+biopsie = 985 ron. Initial am fost la sf. pantelimon si dupa ce am asteptat cateva ore mi s-a zis sa revin peste o luna.
Acum astept biopsia...![]()
Intrasem si la maimicile de mai iunie 2009, stiu ca sunt mamici de capsunici in acea odisee. Sotia unui coleg de job tb sa fie pe acolo si tocmai am aflat ca trebuie sa intrerupa sarcina pt ca bebe are probleme grave la inimioara. 
Kay, esti o mamica extraordinara!
Salvati o inimioara 
vas spune:
ceau
Sunt prin zona sa stiti. Nu pierd nimic, doar ca nu am timp sa mai scriu, acum ca s-a racit am schimbat programul si stam pe afara mai mult la pranz, iar dupa incep sa fac treburile din casa.
Poohy, iti doresc numai bine si sanatate la puiutul mic.
Kay, eu de mult tot vroiam sa te intreb ceva.Tu stiai atatea despre medicina si inainte de a o avea pe Sonia, sau le-ai invata dupa? Ca mie mi se pare ca stii din toate "zonele medicinale" cate ceva.
Doxinu, am admirat si noi pictura. Sevaletul e cel mai misto.
Noi suntem bine, ne iese un canin, dar se pare ca nu prea o deranjeaza, vrea mai mult tzitzi dar in rest
e ok.
va pupam .
Sunt mamica
poze
13.05.2007