Facem sau nu vaccin antigripal?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Lory, ai perfecta dreptate, la subiectul cu elita n-am citit cu atentie. M-am oprit la prima impresie. Imi cer scuze. Dar te rog io frumos nu mai instiga la inchiderea subiectului in mod insistent, si nici la mutarea lui la zezeu. Accepta-ne pe toti asa cum santem, chiar daca te deranjeaza asa de mult opinii contradictorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Lory, ai perfecta dreptate, la subiectul cu elita n-am citit cu atentie. M-am oprit la prima impresie. Imi cer scuze. Dar te rog io frumos nu mai instiga la inchiderea subiectului in mod insistent, si nici la mutarea lui la zezeu. Accepta-ne pe toti asa cum santem, chiar daca te deranjeaza asa de mult opinii contradictorii.

"Loryi,ti-ar fi stat bine sa te informezi inainte sa-ti bati joc."
".....nu mai instiga..."
"nu mai deturna sensurile..."
"nu mai instaura dictatura ()oricat de tentata ai fi ca mare admiratoare a fortelor armate si de securitate"
Curata toleranta ,n-am ce zice ,pentru cineva din cei cu "opinii contradictorii"......

Vezi,apropo de "admiratia mea nemarginita pentru fortele de securitate",asta chiar m-a deranjat pentru ca familia mea a avut cam mult de suferit din pricina lor.Vorbele spuse la repezeala ,fara a prinde sensul adevarat,dor mult.
Si,legat de vaccinare,eu am mers pe schema obligatorie si pe vaccinul antigripal.Nu sunt adepta,probabil ai observat daca mi-ai "scotocit" prin arhiva,folosirii fara motive intemeiate a antibioticelor,a vitaminelor ,a imunostimulatoarelor si calciului,adica a transformarii unui copil intr-un "star trek"hranit cu pastilute si siropele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Rog inchiderea subiectului.

Mergi la inceput