Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

rox - ziceam ca m-au ajuns blestemele tale, ca si tu te-ai chinuit cu calc un timp...si noi glumeam pe seama ta!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Bine ca m-ai lamurit, credeam ca ma suspectezi de vreun gand rau.

Apropos, azi a venit iar baiatul de la IT si s-a oferit sa imi modifice el fonturile si rezolutia, dar deja rezolvasem cu ajutorul lui Sim de saptamana trecuta. Mai are sa faca sa mearga niste programe legislative si gata, cica isi termina treaba. Intre timp eu am ramas cu ambele calculatoare pe birou.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cam subtire azi la scris! ati tras toate la aghioase?Noi pe la 21:30 am aterizat acasa.M a adormit instant dupa o baitza buna si un mare bibe de laptic!
Azi am fost busy rau-rau:si la servici si acasa,n-am apucat sa va povestesc epopeea legumelor bucati ''papate'' de M la masa de seara!Pe langa ca le-a storcit intre degete si le-a facut un piure veritabil pe care l-a intins peste tot,io mama grijulie ce-mi zic?Il las pe pui sa se joace ,,de-a mancarea'',si eu ii pregatesc un piure de cartofi cu ficatel.Pasasem tot,pusesem lapte si urma sa omogenizez,M scapa o jucarie,eu ma aplec sa i-o dau si in secunda 2 ma trezesc cu tot maclavaisul din castron in par
Ramasesm privind in gol asa ca o tampa,nici sa ma supar nu mai aveam putere!
E puiul meu si il iubesc de mor!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cumatra, credeam ca te-ai si bagat la somn, dar iti arde de ranjeli de astea pe forum.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Yaia,imi pare tare rau sa aflu ca tizul meu are iarasi febra!
Nici nu stiu ce sa-ti spun,de la ce ar putea fi.....

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cumatra, credeam ca te-ai si bagat la somn, dar iti arde de ranjeli de astea pe forum.

Rox ,

Poze

Chiar si de ha-haieli imi mai arde(inca).Sunt sleita de foame,am mancat 1/2 castron de ciorba de perisoare,3 feliutze de salam de Sibiu cu paine!O sa fiu belissima!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Daca as fi avut ceva de mancat in frigider cred ca as fi facut la fel, dar asa, beau apa ca tiganul si ma duc la somn.

Noapte buna tuturor! Un weekend placut sa aveti!

sarbatoritilor de maine multa sanatate si numai bucurii!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andreea ploiesteanca,m-am gandit mult la tine!Stiu prea bine prin ce ai trecut,mi-ai reaprins amintirile amniocentezei!Sunt convinsa ca micul petrolist e sanatos tun!Dar stii cum e,trebuie sa trecem prin foc si sabie pina ne vedem cu piutzii in brate!
Un mare si apasat!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ma duc si eu sa ma dushulesc si sa-mi pictez unghiile ,apoi!
Poate mai intru dupa 23:30!
Aaaaaaaaaaaaaa,ramasesem cu o restantza la venerabila duamna C:chiar asa de buhuhoaica sunt ,mai mami?Oi fi eu mai sloboda la gura(uneori),dar chiar imi pare rau cand mai trantesc cu mucii in fasole,dar de orgolioasa ce sunt,nu-mi place sa recunosc imediat.Dar sufletelul meu e curat si sensibil,asaaaaa ca de peshtishor!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Stai ca am mai gasit cateva, biblice: Adam, Amadeus, Adrian, Amir, Amon, Aaron, Andes, Andris, Artemis (io stiu ca-i fata, da cica e de baiat la Biblie), Avram, Benjamin, Blasius, Christal, David, Emanuel, Etienne, Geovani, Iohann, Jacob, Jaime, Jairus, Jeremy, Joseph, Joshua, Marcel, Marco, Matei, Nicolas, Phillip, Rafael, Samuel, Sarid, Saul, Sean, Sebastian, Steve, Stephan, Tiberiu, Toma, Yakim, Yonas, Yosif... Bai, sunt mult prea ciudate biblicele astea si am eu asa un "filing" cum ca nu vrei nici d'astea prea de tot... Cel mai mult mi-au placut Andris si Rafael...

Mai poti face o alta combinatie, cum ar fi sa iei o initiala de la tine si alta de la tatic: Robert-Andreas, Raul-Antonio, Rares-Adrian...

In fine, cand stai tu cumintica in patulet, poate dai o tura pe aici si mai alegi ceva:

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=240

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Annisia,chiar n-am vrut sa te starnesc seara trecuta!Iti inteleg temerile in ceea ce-l priveste pe Y!Insa eu ramasesem setata ca il duci la nasha,n-am mai stiut de schimbarea schimbarii!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput