Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Urmy, ca ti s-a stricat tastatura? Imi pare rau sa aud.
Melania, lasa sa mergi miine sa incerce Tudor jacheta.
Miniblu e la Carrefour sau in Iulius?
Yaia, super bine ca papa asa!!!
Imi pare rau sa ud ca re febra. sanatate!
Greyerash si eu vreau sa stiu despre intilnire. Ar fi frumos sa ne vedem mai multe fete. Si da, Daria cum vede ca sunt la computer vrea sa tasteze, sa dea de mouse, sa invirta de butoane la boxe. Intradevar ce vreme...
Noi am dormit, apoi a papat Daria-nu cine stie cit de mult...
Asteptam pe tati. Trebuie sa gatim si cina...
O seara superrrr!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
aniast72 spune:
Seara buna si de la noi. Dupa o zi de repaos total revin pe baricade.
greyeras, ma intrebai daca sunt dezamagita de schimbarea de sex. Intr-adevar, mi-as fi dorit sa fie fetita mai mult pentru sotul meu. El inca de la prima sarcina si-a dorit o fetita iar cand aflase ca bb2 e fetita s-a bucurat tare mult. Eu sunt ok cu 2 baieti, mi se pare ca sunt mult mai robusti si mai caliti pentru viata. Si apoi, vorba sotului meu...doar nu ne-or iesi doar baieti...bb3 trebuie sa fie fetita ![]()
cecilia, adevarul e ca pana nasc mai dureaza cateva luni bune, trebuie sa ne vina vreo idee simpatica, doar n-o ramane copilul fara nume....si in aproape 6 luni de zile mai are timp sa se schimbe. ![]()
papanash, recunosc ca am exagerat...n-au fost 20 mil ci 19.8 mil. Pai vezi, imi esti datoare de cinste...daca imi spuneai tu ca e baiat nu ma mai ducem si la Iosup. 
maria, sa-i vad eu pe baieti ce fete or sa-mi aduca la usa...ca am eu cojoc de pielea lor. Vis a vis de ce mancaruri mai faci, ai grija ce mai scrii pe-aici, nu uita ca sunt gravi si daca ma apuca vreo pofta, te trezesti ca te astept la Ploiesti cu desaga de bunataturi. 
Roxali, uite ca nu-mi aduceam aminte ca si tu ai facut amnio..nu-i asa ca durere n-a fost ci doar o senzatie extrem de neplacuta? Eu si aseara cand ma gandeam la procedura aveam o stare de disconfort psihic. Sincer, as prefera o nastere cum am avut-o cu Vladi decat inca o amniocenteza.
bernix, adevarul e ca si eu m-am gandit zilele astea la tine si vroiam sa-ti scriu, vis a vis de pofta de mancare a degeticai. La Vladi a fost o schimbare radicala in apetit dupa ce a tinut un tratament de 10 zile cu Tonotil-N. Uita-te si tu pe net la prospect, vorbeste cu pediatru si vezi daca va ajuta.
Sabina, pai daca ma apucam sa cumpar hainute de fetita, n-ar fi fost Iosup bun de plata? ![]()
Andreea11, am tot citit ca te chinui cu medicamentele... Eu ii puneam lui Vladi seringa intre gingii si obraz. In felul asta nici nu putea sa scuipe medicamentul si ar fi trebuit sa-l si inghita. O usoara apasare cu degetele in obraji l-ar face sa deschida gurita. Nu am retinut ce sirop de tuse ii dai tu dar, pe langa Sinupretul de care spuneau fetele, la noi Ambroxolul a facut minuni, care e si bun la gust. Vladi il lui cantand (la modul cel mai serios), cu mare placere.
Sabina, scrie-mi pe PM pls pe unde aveti voi locatia la Busteni? Ne bate un gand sa petrecem si noi Revelionul tot acolo (la noi, nu la voi
) si poate ne vedem.
Annisia, mi-aduc aminte ca la Odiseea noastra imi cereai sa-ti spun ceva date despre noi ca sa te inspir cu numele pentru fi-miu. Acum nu mai e cazul, nu? Cand mai ai vreo zvacnire, mai scrie niste nume...poate, cine stie, te fac nasa. 
Ma duc sa hranesc copilu' si revin mai la noapte....daca mai gasesc pe cineva on-line.
Andreea
in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
moldoveanca spune:
Rox am primit pachetul multam frumos nu pot intra pe net pentru ca s a stricat laptopul va pup pe toate
teo
gabitz78 spune:
rox - ziceam ca m-au ajuns blestemele tale, ca si tu te-ai chinuit cu calc un timp...si noi glumeam pe seama ta!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Annisia spune:
Andreea, eu iti dau prenume care imi plac mie... Acum ce sa zic. Preferatele mele sunt: Denis, Antonio, Dragos, Andreas, Codrin (Codrut). Astea mi se par foarte dulci. Daca vrei ceva care sa se potriveasca fratelui mai mare, iti trebuie ceva nu mai dur, ca e fortat spus, dar mai cu rezonanta; gen Mihnea, Rares, Fabian, Filip, Alexandru, Albert, Arthur, Robert, Carol, Ovidiu... Mai poti face un truc, sa alegi prenume care au aceleasi initiale cu ale lui Vladimir (Vadim, Victor, Valeriu, Virgil, Valentin, Codrin, Costin, Cosmin, Catalin, Ciprian). Recunosc ca m-a ajutat si B, ca nu am mereu inspiratie, sa-mi vina garla in minte... Hihihihihi...
Uite, combinatiile Victor-Costin, Virgil-Ciprian merg foarte bine. Probabil ca vrei sa aiba si un prenume de sfant, nu? Atunci mai facem sapaturi. Caut eu si botezam baiatul, ca io-ti spusai ca baiat e (puteai sa-mi dai mie alea 20 de bulioane si-ti spuneam si io ca o sa fie un baietel sanatos tun si frumos ca voi si Vladi). Ma duc sa caut prenume!!! O sa le scriu aici, nu privat, ca poate le inspir si pe celelalte gravi ale noastre.
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Andreea, te rog sa te uiti pe mesajele anteriore si sa iti notezi ce ti-am dat pana acum. In afara de alea, mai scrie: Cristian, Flavius, Florentin, Gabriel, Horatiu, Horia, Liviu, Laurentiu, Mihai, Mugurel, Mircea, Octavian, Petru, Razvan, Serban, Sebastian, Sorin, Tudor. Astea ar fi mai pamantene. Caut acum si altele mai zbuciumate...
M-ar ajuta daca mi-ai spune cam ce ti-a placut pana acum, dintre tot ce ti-am trimis. Ca sa vad spre ce ma indrept...
Micul Yanis creste mare
cecilia L spune:
Mdaaaaaaaa, se vede ca e frig afara....v-ati bagat la plapumioara asa devreme?? dar ce ati facut cu copilasiiiiii, asa devreme au adormit toti?![]()
![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui carpatina La multi ani tuturor celor ce aniverseaza onomastica maine! ![]() Si petrecere frumoasa acelora care .. vor petrece! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
In sfarsit apuc si eu sa ma relaxez activ pe forum. Pana acum tot activa am fost. Am ajuns devreme de la birou, dar m-a apucat brusc un chef de ordine si curatenie, ceea ce am si facut pana la ora asta. As mai fi avut o comoda si un dulap in plan, dar am decis sa ma odihnesc. Ma asteapta un weekend plin. Incep cu un party de dimineata, apoi concertul Ace of Base. Duminica dimineata scot finii la biserica, apoi i-am invitat la noi la masa (dar trisez cu pizza de la PH), si seara voi avea alti musafiri. Asa ca adio odihna! ![]()
Yaia, imi pare tare rau de Tudor, multa multa sanatate, sa nu fie nimic grav. Sa stii ca si rosul in gat in sine e insotit de febra atat de mare, Alex facea asa si la o banala viroza care se lasa cu rosu in gat. A scapat tati care va sa zica de micul dejun, insa il poti pune sa recupereze in weekend.
Carpatina, chiar a fost frig azi. Brrr, ma gandesc cu groaza ca asa va fi de acum incolo. Dupa cum vezi nu sunt prea mare iubitoare a iernii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

La multi ani tuturor celor ce aniverseaza onomastica maine!