Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca dimineata a avut energie cumatra, nu gluma. Eu m-am trezit cu chiu cu vai pe la 9 si m-am mobilizat cu greu sa fac cumparaturile pentru musafirii de azi. Cum nu vreau sa las deloc lenea, m-am dus si am luat papa de la rotiserie, pizza, orez, cartofi si ciuperci gratinate si 2 torturi. Mi-a luat 2 ore, evident am intarziat la biserica, dar am ajuns totusi in sfertul academic si am rezolvat si cu scosul finilor. Pranzul a fost minunat, au venit la noi si s-au jucat cu atomicii nostri. Am cautat sa le arat pozele pe hartie, ocazie cu care am gasit pozele atomicei de la un an si ce nostalgie m-a apucat...

Aseara nu am mai scris nimic pe forum, am ajuns pe la unu si ceva. Nu de la concert, care a durat putin, la 10 fara ceva se terminase. Ci am mers la film, ultimul cu James Bond. Deh, daca tot era mama pe la noi si ramanea peste noapte am zis sa profitam si sa stam cat mai mult in oras. Filmul nu a fost stralucit, dar asa de relaxare a mers.

Va povestesc imediat si de concert, ma duc sa instalez un joc atomicei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Asaaaa, ca tot intreba Sabina cum a fost concertul. Mie mi-a placut mereu muzica Ace of Base (Sabina, stii doar ce gusturi plebee am. ). Dar inainte de toate era mai degraba ceva cu valoare sentimentala, zicea si sotul meu ca e muzica din copilaria noastra. Chiar copii nu eram, aveam 18 ani cand au lansat Ace of Base primul album, dar si noi am dansat la greu pe muzica lor. Le-am luat apoi toate albumele, pe casete (apropos, stie cineva unde gasesc cd-uri cu ei? ) si le-am ascultat pana le-am stricat. Asa ca eu personal am avut parte si de nostalgii si m-am bucurat si de muzica in sine.

Am apreciat foarte mult faptul ca au cantat live, nu cred ca sunt multe formatii romanesti in stare de performanta asta. Solista are o voce exceptionala, mie mi-a placut tare tare mult. Daca la inceput audienta era cam rece, pana la final au reusit sa ridice toata sala in picioare si sa cantam cu ei. Pacat ca a fost tare scurt concertul, a inceput si mai tarziu si a durat maxim o ora, cu tot cu bis-ul la cererea publicului.

Cam asta. Am luat bilete pentru 20-21 dec la Cleopatra Stratan si la Stefan Banica, acolo o ducem pe atomica. Si o sa iau bilete la Sting, inteleg ca va concerta pe 10 februarie. Pentru ca e ziua Alexandrei am tot ezitat sa iau bilete, insa sotul meu zice sa iau bilete oricum si sa mergem cu tot cu ea.

Aaaah, sa nu uit. Pe 18 noiembrie este un spectacol de teatru (O noapte furtunoasa) cu Gyury Pascu, Maia Morgenstein si Medeea Marinescu, si multi altii, este o distributie exceptionala. Eu voiam sa iau bilete dar deocamdata nu mai sunt la vanzare. Totusi ieri am tot primit pliante, ma indoiec ca mai dadeau ei daca era tot vandut. Uite pentru interesati:
http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=O+noapte+furtunoasa+18+nov

Daca mai vrea cineva sa mearga sa imi ziceti, eu as fi vrut, poate chiar cu Alex, inca nu stiu daca merge sotul meu. Este la Palatul Copiilor.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_GDaca mai vrea cineva sa mearga sa imi ziceti, eu as fi vrut, poate chiar cu Alex, inca nu stiu daca merge sotul meu. Este la Palatul Copiilor.

Rox ,

Poze

Vreau io.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu as merge cu sofia!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

si eu as merge.chiar vroiam sa ajung la un teatru si opera.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, cum mai e Tudorel?

sa va povestesc o scena de azi dimineata:
de cum s-a trezit a mai vrut o portie de Tzitzi.
Si se uita in ochii mei...s-a oprit, mi-a zis incetisor: mama!!
apoi iar a supt...iar mama, iar o gura de tzi, iar "mama!", pe un ton suav, cu cea mai mare iubire posibila...si a tinut-o intr-o declaratie de dragoste 10 minute

Mergi la inceput

Maine o sa vad daca se mai scot bilete la vanzare, ele se dau numai prin bilete.ro, iar deocamdata par epuizate. Auzisem insa ca ei scot biletele in valuri, asa ca maine asta voi face la prima ora, voi verifica ce e nou. Daca vine si Sabina cu Sofia sigur o iau pe Alex. Daca sunt bilete maine va scriu pe forum sau fac eu rezervarea si vedem dupa aceea ce si cum.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Yaia, cum mai e Tudorel?

sa va povestesc o scena de azi dimineata:
de cum s-a trezit a mai vrut o portie de Tzitzi.
Si se uita in ochii mei...s-a oprit, mi-a zis incetisor: mama!!
apoi iar a supt...iar mama, iar o gura de tzi, iar "mama!", pe un ton suav, cu cea mai mare iubire posibila...si a tinut-o intr-o declaratie de dragoste 10 minute

Foarte emotionant!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Eu tocmai l-am culcat pe Andrei, mai am fata care mananca in disperare inghetata cu tati. Nici nu vreau sa ma gandesc la vreo raguseala. Gata si vizita, ne-am relaxat, am mancat (pfiii si cat am mancat, de maine la dieta si la sport cu mine!!!) si am baut. De maine la munca, asa ca va pupic si va doresc o seara placuta! Noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Se pare ca tot Roxana a salvat si capitolul asta....asa ca te asteptam sa-l termini.
Noi am fost plimbareti azi, am plecat la 3 dupa ce s-a trezit tarzanel si am ajuns la 8,Cristi a adormit in masina si apoi la nasi aproape o ora , iar la 7.30 le spunea papa si m-a tragea de mana la usa, asa ca am venit acasa, i-am facut baita si doarme de la 8.30...cuminte baiat....sa vedem cat doarme.

gata v-am plictisit destul........

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput