Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Teodora, sa sti ca si noi ne-am simtit ffff bine, totul a fost super...mai ales Mihutu care este un deliciu de copil, daca-l vedeati cum papa,era asa simpatic cand ptindea o farfurie si lua ce apuca dupa care infunda cu pumn cu tot in gurita, m-a fermecat, sa nu mai spui ca nu papa sau ca nu este diversificat baiatul tau.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Poze aici
http://community.webshots.com/album/568556551dqigpl?start=0
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxali spune:
Ptr toti sarbatoritii un calduros "la multi ani!"
Gabriela, mami de Sara

Gabriel Alexandru de adrianaolimpia
Sasha Gabriel de Alice_
Tudor Gabriel de carma
Andrei Gabriel de valentina_22
Gabriel de adriana30
gabitz, mami de Eliza

Vlad Mihai de Ana
(ne e tare dor de voi)
Cristian Mihai de Andreea11
Alexandra Mihaela de Cristina florea
Mihai Sebastian de ceamica
Luca Mihai de Mada28
jojo_miha, mami de Teodora
Michael de Piciulika

Mihai de Raluca
Mihai de vickyfilip
Mihnea Andrei de Teodora

Stefan-Mihai de lilianamarcu
mihastroiescu, mami de Eliana
LA MULTI ANI pentru:
papanash care e si Gabriela ![]()

Roxana care e si Mihaela ![]()

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Teo frumoasa petrecere ...mi-a facut placere sa revad dulcetici si papanashi.
Rox te-ai dat si tu cu rusoaicele
...ti-ai mai decolorat parul?
Mai fetelelor ,nu stiu de ce nu-mi memoreaza nimic din pag de pe forum...adik de cand am raspuns la un subiect inchis
imi da doar pag aceea...ce ar trebui sa fac??
Yaia si fetita mea a avut febra mare ,dar 4 zile doar paracetamol am folosit...doctorita a spus ca e putin rosie in gat...atunci nu i-am dat antibiotic
Cu mancarea vad ca multi copii trec prin perioade "fara apetit"...incerc sa ma calmez cand nu prea vrea sa manance, numai ca mi se pare slabanoagaaaaaa![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
moldoveanca spune:
Salutare dragele mele abia am reusit sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.Laptopul a inceput sa functioneze dupa ce l-am uscat si aspirat(a vomitat Vladut pe el acum cateva zile)
teo
moldoveanca spune:
Rox iti multumesc inca o data pt pachet posterul si felicitarea sunt super,dvd-ul nu functioneaza
.Am primit un trenulet cu multe piese si se joaca toata ziulica cu el,multumim persoanei care l-a cumparat
teo
moldoveanca spune:
Melania,mi s-a intampat si mie la fel de multe ori asa ca acum prefer sa-l tarai peste tot cu mine ca sa am liniste.Doar cu sora mea sta linistit si se joaca nu ne simte lipsa,probabil pentru ca e si verisorul in preajma![]()
teo
moldoveanca spune:
Am vazut si eu pozele de la petrecerea lui Mihnutu ce de copii frumosi si fericiti.Ii pupam cu drag pe toti
teo
danuta36 spune:
Hello!
Noi azi am fost putin pe afara,n-am stat mult ca e intunecat,cred ca vine ploaia...Miru mai nou are in repertoriu 'tata' si 'papa' sau 'dada'
Am culcat-o mai inainte.
Gabriela frumosi fini aveti...am admirat pozele
Aniast
si sarcina usoara in continuare...vei fi soacra cu doua nurori ![]()
Teo sa va traiasca Mihnutzu'!faina petrecere a-ti avut,din ce-am vazut in poze...M-am mirat de Roxana,ce slaba e!
Melania
lui Tudor...altadata cred ca o sa-l iei cu tine,nu-l mai lasi cu bunicii
Imi pare rau de patania cu masina,dar bine ca a-ti fost voi ok!...tabla se indreapta.
Roxana_G spune:
Buna seara! In asteptarea musafirilor de seara (cumnatii si nepotelul meu, plus socreii), am prins si eu cateva minute de forum. Am inceput prin a ma delecta cu pozele de la party, superbe! Mi-am reamintit momentele excelente.
Alinus,
daca erai pe aproape sunt sigura ca ati fi venit la party.
Cat despre atomica mea, este o sora foarte buna si grijulie. Dar oricum relatia sora-frate presupune si mici inghionteli si certuri.
Yaia, si mai cine? Tu?
Pai la multi ani daca e vorba de asa si hai sa facem schimb de torturi. Sper ca Tudor e bine azi, si lipsa poftei de mancare poate fi de la raceala usoara, dar tare m-as bucura sa nu fie nimic altceva decat eruptia dentara. Si nici o alta eruptie pe care o astepti tu. ![]()
Andries, eu si la party am simtit ca era mai bine cand statea baiatul unde il puneam, chiar si in brate. Asta este! La tine cred ca e tare haios, sunt si baieti amandoi, o sa fie mare zapaceala.
Melania, imi pare rau ca ati avut asa patanie, dar v-a prins bine experienta pentru viitor. Eu am observat de cand era Alex mica faptul ca agitatia nu ajuta si am evitat pe cat posibil asta.La fel nici panica atunci cand plange copilul nu e tocmai ok, ca il agita si mai rau. De acum acolo o sa puteti preveni crizele si gata. 
Gabriela, 
Ali, nu m-am decolorat, m-am dus doar sa ma vopsesc saptamana trecuta inainte de nunta si asa a iesit culoarea. Voiam aceeasi nuanta de blond cenusiu ca data trecuta, dar nu a mai iesit chiar la fel.
Moldoveanca, ma bucur ca ati primit pachetul cu bine. Poate nu ai programul potrivit pentru dvd, nici mie nu imi merge media player, imi trebuia un codec special. POate te ajuta fetele cu tehnica.
Danuta, felicitari Mirunei pentru repertoriu! Astept si eu sa zica Bubu ceva inteligibil.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/