Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu acum m-am trezit din somnul pe canapea, v-am citit si merg in pat la nani adevarat.

Cum povestea si Celia - multa sanatate si voua! - febra lui Tudor a trecut cu supozitoare cu paracetamol, dar inca nu stiu de la ce e. Mai rau e ca acum nu mai prea mananca. E cam la jumatate spre 2-3 din 'capacitate'. Sper ca macar sa aflu de la ce a fost febra...
Cu mancarea sunt putin suparata, dar trece. In seara asta a refuzat mancarea pe care i-o pregatisem. Dar a papat un iaurt de 200g in 2 reprize: 2/3 la cina lui si apoi restul cand am mancat noi. Dar macar laptele l-a baut mai bine, ca aveam ceva probleme si la ala.
Bine ca nu mai face febra, ca o sa-si revina si cu mancarea.
Eu acum il pandesc de bube (adica eruptie) sa vad daca e boala de copilarie. Daca nu, raman pe lista rosu in gat sau dintii. Baleste la greu si roade si mai si.

Am vazut poze interesante si m-am distrat, dar sunt cam obosita si nu vreau sa nominalizez, sa nu uit pe cineva.

LA MULTI ANI de sfinti pt. ieri tuturor sarbatoritilor!

Noapte buna va zic acum!

PS Roxana, si Mihaela? Si tu?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! O suta de ani sa traiti si toti fericiti, Mihail si Gavril dragi sarbatoriti!!

Andries

Mergi la inceput

Ca de obicei eu mai la spartul targului iar am pierdut exact data la care trebuia sa urez!!

Dar am justificari... nu mai pooot de oboseala si sambata am alergat toata ziua si abia seara mi-am amintit ca pe Mirciulix il cheama si Gabriel. La multi Ani puiule si sa fii sanatos!!

Caci daca ai sanatate, orice altceva se rezolva.

Sa va povestesc cum au venit ai mei baieti din parc, ieri: le-a cumparat ta-su doua sabii, din alea de plastic chinezesti, cu baterie si cu o fibra optica in corpul de plastic, din alea pe care le vand tiganii si care lumineaza noaptea...demential.. au intrat in caza tipand ca papuasii si fluturand sabiile si luptandu-se sincer nu stiam daca sa rad cde ei sau sa-l iau pe al meu la trei pazea ca numa' sabii nu aveam in casa (a mai avut vic doua kitch uri de sabii dar le-am matrasit eu repede.. si acum iar?).

Ma uit acum la Mircea si vad ca a tras o masina langa biblioteca si s-a urcat pe ea ca sa ajunga la un raft superior, e clar, la mine acasa abia acum incepe circul cred ca o sa-mi fie dor de momentele in care era bebelus si macar urla acolo unde il puneam eu.

Andries

Mergi la inceput

Teo sa-ti traiasca Mihnutzu si sa te bucuri de el!!
Ma uitam la pozele tale si nu pot sa nu remarc cat de frumosi sunt copiii si cat de expresivi la varsta asta, au o inocenta pura (pe care si-o cam pierd pe la 3 ani).

Vad ca a ales banii, painea si cheile de la masina... poate va avea un lant de brutarii ??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Teo sa-ti traiasca Mihnutzu si sa te bucuri de el!!
Ma uitam la pozele tale si nu pot sa nu remarc cat de frumosi sunt copiii si cat de expresivi la varsta asta, au o inocenta pura (pe care si-o cam pierd pe la 3 ani).

Vad ca a ales banii, painea si cheile de la masina... poate va avea un lant de brutarii ??

Andries

Andries!
A ales banii,painea,cheile de la masina+verigheta(in acelasi timp) si turnul Eiffel!
Io zic ca o sa fie pricopsit,o sa se insoare si-o sa-si duca nevasta in Paris in luna de miere

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ba pardon, Sofia nu si-a pierdut inocenta aia nici acuma, e o credula si jumatate si toti ailalti copii de la gradi par nustiucm, versati, pe langa ea:)))

La multi ani sarbatoritilor de ieri! Imi pare extrem de rau teo ca nu am ajuns la petrecere, pana la urma am ramas in Bucuresti, dar singura cu Gh, era vorba sa plecam 3 zile, adica sa venim luni, dar pana la urma sotul trebuie sa fie maine mort copt in bucuresti,. si pt o zi jumate practic nu am mai trambalat si baiatu.
Dupa aia, amama a evadat de la sormea:D, si a venit la mine, ca nu apucasem sa stau nici 5 minute de vorba cu ea de cand a venit in tara(de o luna!! )

Bernixu, cum a fost la concert? As fi vrut sa ajung, dar mama n-a stat pana seara tarziu :(((
Rox, da la ace of base cum a fost? ti-a mai facut placere sa asculti melodiile de pe timpuri? vaaai, ce nu puteam sa-i sufar, dar dansam la greu pe asa zisa lor muzica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

mai am o problema:
nu imi merge tastatura noua(acu scriu de la cea veche. una genius de demult, mazgalita de Sofia si cu un piciorus lipsa))
Pur si simpu merg doar cateva taste, am varsat niste ceai pe ea ieri dimineata, dar in partea de jos! care MERGE!!!
aseara mergea perfect.
acum am curatat-o si o pun la odihnit, dar ce poate sa aiba? de ce nu merg tastele pe care nu s-a varsat nimica? aaaa, ceaiul a fost mai ales pe masa, s-o fi stricat ceva pe dedesubt? pe tastatura a ajuns doar in dreapta, f putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata!
Aniast- Felicitari si multa bafta in continuare!
Teo - Felicitari pt petrecere, are dreptate Rox ca a fost frumos se vede clar din poze!Toti copii au fost minunati si tb sa remarc ca Mihnea si Andreiutu de mami Rox mi se par mult mai maricei decat i-am vazut ultima oara prin poze.Si noi am serviy Biscottino la mot si a fost excelent.

Si acum sa va povestesc patatia noastra de ieri…Annisia sper sa citesti ca sa vezi la ce a dus grija extrema pt copilas ca am vazut la tine la ce a dus lipsa de atentie a bunicilor
Deci….va spusei ca sapt asta au fost mama cu fratele meu la Iasi si ieri dupa ce a adormit Tudor ma duc cui fratimiu la Mall. Nu ajungem nici de 5 min si ma suna mama sa vin repede acasa ca s-a trezit Tudor si urla continuu si nici ea nici soacramea nu stiu ce sa-I mai faca.Eu o linistesc si ii spun ca pana ma intorc eu copilul sigur se linisteste si ca poate nu si-a facut somnul si e mmofturos. Peste 5 minute ma suna din noui disperata sa vin de urgenta acasa ca tot nu tace….Va imaginati ca abia am reusit sa ies din parcarea mall-ului pt ca era aglomerat…transpirata toata si nelinistita…fratele meu care era la volan nu stia pe unde sa se mai strecoare…cand iesim din parcare stam la stop si un taximetrist din fata noastra da cu spatele fara sa se uite, nu aude claxoanele noastre disperate si ne loveste masina. Ca totul sa fie din ce in ce mai palpitant taximetristul fuge de la locul accidentului si noi dupa el prin aglomeratie mai evitam la limita un nou accident, mai starnim nervii si tipetele altor parteneri la trafic (de aveam nr de Bucuresti) si intr-un final ii taiem fata si-l fortam sa opreasca. Avaria nu a fost foarte grava insa eu primeam telefoane de acasa ca de ce nu mai ajung si traficul era infernal.Intr-un final am noroc de un alt taxi prin zone, il las pe fratele meu cu ala care l-a lovit, sun la sot sa vina si el din celalalt colt al orasului unde nu era decat la o intalnire importanta de afaceri si afla surprinsa ca stia de criza lui T de la socrul meu care intre timp ajunsese acasa si intrase in panica. Intr-un final ajung acasa si Tudor statea la soacramea in brate si asculta cutiuta muzicala.Era intr-adevar umflat de plans…

Concluzia si morala dupa ce am purtat discutii :
- copilul nu se oprea din plans pt ca bunicile se certau care sa il ia in brate si cum sa-l linisteasca…il perindau de la una la alta, una il legana, alta ii canta, alta suna la masa si tot asa
- punctul culminant al plansului a coincis cu venirea bunicului care l-a infascat imediat de la bunica din brate crezand ca el stie mai bine ce are si ce sa-I faca
- copilul vroia sa doarma dar nu putea din cauza agitatiei si a zgomotului
- cand am schimbat pampersul am observat ca avea un eritem fesier de toata frumusetea …poate il ustura

Morala:Nu tb sa manevreze copilul decat o persoana calma si avizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
aniast - felicitari...pupici si stai linistita...ca e bine!vei fi "capra cu 3 iezi"?
teo - faina petrecere ati mai avut.sarbatoritului.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Andreea, ce ti-au facut alea de la clinicaaaaa. Niste incompetente, de ce le mai pune la relatii cu publicul? sa-ti traiasca baiatu nr 2!

Melania...asa este! Stii tu, copilul cu mai multe moashe....

Mergi la inceput