Am nevoie urgent de PREGNYL

Am nevoie urgent de PREGNYL | Autor: nzkemi

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor!sunt noua pe acest forum si am mare nevoie de ajutor din partea voastra, ma pregatesc pt fiv si am mare ghinion ca nu gasesc la nici o farmacie pregnyl de 10000u.i sau de5000u.i.
Va rog daca cunoasteti pe cineva care vinde, sau vre-o farmacie care au pe stoc sa-mi spune-ti si mie,pt ca eu am cautat si mi sa spus ca nu se mai produce pregnyl, decat daca se mai gasesc pe stoc.
Va multumesc si sper sa ma ajuta-ti si pe mine,sunt disperata!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

La Giulesti iti dau pregnyl dc cumperi tot de la ei si tratam de stimulare. Se mai gaseshte la negru cu 80 sau 100 ron fiola dc dai cautare in google "cumpar vand pregnyl".

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

buna
eu am luat luna trecuta de la med life
la receptia MMF(medicina materno-fetala) et 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

la medlife n-au deocamdata ca am intrebat eu astazi. aduc insa luni sau marti.
am mai vazut ca la un helpnet in timisoara mai au ceva, cauta pe site helpnet. atata stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

Mersi mult fetelor pt informatii! am sa caut pe net daca vinde cineva pregnyl, sau sa sun la farmacia giulesti sa vad daca mai au pe stoc.Sper ca am sa-l gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianhth spune:

Cam cat e fiola la MedLife ?

Mergi la inceput

cocolyso, mersi mult pt mesaj, poti sa-mi dai nr tau de tel, sau adresa de e-mail pt ca as dori sa fac comanda atunci mai aproape de fertlizare,dar cum nu-l gasesc la noi in tara am sa-l iau si mai devreme. tu la cate zile de la comnda aduci pregnylul?
Am incercat sa-ti dau P.m dar nu merge!
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nzkemi ai PM.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

buna!Cocolyso, pregnylul mi-ar cam trebui in decembrie, oricum tu imi spui daca poti sa-mi aduci in decembrie,si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelapelin spune:

Buna
Eu am ramas cu 3 fiole de Pregnyl 5000 pt ca le-am primit cu intarziere si am intrat deja in saptamana 14.
Am dat 60 eur pe ele :(
Nu am avut incotro pt ca era vorba despre iminenta de avort. Si prima sarcina la fel am pastrat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mihaelapelin-vinzi 1 pregnyl?m-ar interesa...

Mergi la inceput