Am nevoie urgent de PREGNYL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Raluca - daca pe langa pregnyl mai tb sa cumperi si tratament de stimulare, incearca la farmacia Tei (de langa Circul Bucuresti). Daca achizitonezi gonal, menopur sau puregon vei primi si 2 fiole de pregnyl (la 20ron/buc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cosicel-sunt din Constanta...nu am drum in Bucuresti acum...vreau sa fac rost de pregnyl din timp pt luna martie...in CT nu am gasit.

Mergi la inceput

Stiu, Raluca! Ma gandeam ca mai ai drum prin Bucuresti pana atunci, si cum banuiesc ca vei face stimulare...

Eu am 2 fiole dar cum nu stiu cate incercari voi mai face pana la reusita, nu-ti pot promite... dar daca imi raman, ti le dau cu placere!

Mergi la inceput

cosicel-sper sa-ti ramana una si pt mine!hehe:)poate reusesti sa ramai graviduta mai repede!Hai grabeste-te ca eu am nevoie de pregnyl in martie!Nu m-am gandit sa umblu prin farmacii cand am fost in Bucuresti,acum cred ca o sa comand pe net o fiola ca vad ca sunt anunturi cu vanzari pregnyl.

Mergi la inceput

Hi, hi, cu draga inimma iti fac cadou! Oricum, luna viitoare cred ca voi cumpara menopur si poate mai fac rost de 2!

Oricum, incearca si pe afara din tara (daca iesi) c-am inteles ca s-ar gasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
mi-au mai ramas 2 sau 3 fiole de pregnyl care expira in februarie.daca aveti nevoie le fac cadou cu cea mai mare placere.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

mcrissa, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

off..le-as fi vrut dar daca expira in februarie nu am ce face cu ele ca mie in martie imi vor trebui!Dar esti o draguta ca le oferi,sper sa le foloseasca careva cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

raluca eu vinerea trecuta am pierdut sarcina la 14 saptamani.in martie cred ca voi avea si eu nevoie ca o iau de la capat.
mimika ti-am raspuns pe PM.Sa dea Domnul sa fie cu folos!

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

mcrissa, eu am pierdut sarcina tot la 14 saptamani, in august. In decembrie am ramas iarasi insarcinata. Imi pare rau pentru pierderea ta. Chiar stiu cum este, dar sa ai incredere, sa fii optimista...

Mergi la inceput