Aspirante cu vechime "medie" (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Etete ca am devenit "matura"!!!! Si degeaba!!!

http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaby76

Etete ca am devenit "matura"!!!! Si degeaba!!!

http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png

Pozici din tinereti

pai cum degeaba?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salut gagix. Hop si eu pe aici.
Gaby pai am mai scris din gand in gand dar daca nu mai era nimeni stateam si eu in banca mea.
Care e topicul zilei de azi? Soacrele? Aaaaaaaaa pai Monica si eu pot sa spun o multime de lucruri. Dar ma rezum numai la unul. Saptamana trecuta a stat socrela la noi 3 zile. Sin in a 3 a zi a vrut sotiorul sa o duca acasa. Frate, incepuse sa-i placa asa de mult la noi incat mai vroia sa stea o noapte. Pana la urma a plecat.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Iar am aparut la spartul targului.
Monica nu mai fi depresata. Si pe mine m-a apucat luni marea depresie ca iar vine Craciunul si eu ar fi trebuit sa am bebe, si ca din 2 sarcini nici una nu a fost bine si ca sunt batrana si eu nu mai am cand sa fac copii si etc Si l-am enervat si pe barbat si m-am certat si cu el si uite asa.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SUnt si eu pe aici. Trebuia sa plec la pretena mea da m-am pus nitel in pat si am . Sincer nu prea aveam chef pt ca si ea are o fetita de un an. (Care de altfel mi-e extrem de draga..)Ma doare si capul de ieri de nu mai pot si pe vremea asta nu am nici un chef. As vrea sa ma duc pe la coafor sa ma tund sa ma vopsesc sa ma aranjez putin poate mai imi trece starea asta. Desi bucuria va fi doar de moment.
oana, te inteleg atat de bine ca nici nu iti potti da seama. Eu am crezut ca sunt tare, sau cel putin am incercat sa par, dar m-am dovedit a fi tare slaba. Stiu ca nu sunt singura in situatia asta si credeti-ma ca ma doare foarte tare sufletul pentru fiecare in parte. Poate ca pana pe 24 august nu prea intelegeam durerea asta dar acum stiu ce inseamna. Numai cand vezi copii in jurul tau (iar eu am enorm de multi) iti vine sa-ti rupi parul din cap si sa urli de durere. Scuzati daca va depresez. DAr simt nevoia sa vorbesc iar voi sunteti singurele care intelegeti. Cei din familie imi baga mereu placa cu "lasa ca sunteti tineri, faceti altul" sau "lasa ca data viioare o sa fie bine". Ii urasc, ma credeti? Ii urasc pe toti cei din familie care imi baga astfel de fraze si care isi flutura fericirea prin fata ochilor mei. Imi este groaznic de greu sa-mi vad cele doua cumnate care sunt insarcinate deja cu al doilea copil. Si ma agatam de speranta ca poate luna asta, ca poate iese din prima. Si acum imi pare atat de rau ca am facut testul ala blestemat. Dar ma gandesc ca si daca nu il faceam treceam prin aceeasi depresie in momentul in care vor veni rusii.
DE cearta cu injineru nu va mai zic. Il inteleg si pe el ca il doare sa ma vada asa. Am ajuns sa trag de el sa , am impresia ca ma respinge,ca e insensibil, ca pe el nu il doare. Am ajuns sa il amenint ca nu mai vede el copil, am ajuns chiar la discutia de divort desi nici unul nu ne dorim asta. Sunt sigura ca ma iubeste si eu il iubesc pe el. Cred ca in curand va trebui sa ma duc la psihiatru.

Vaaaai ce m-am intins. Scuzati inca o data rabufnirea. Of

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Monica tu nu esti puternica, esti FOARTE PUTERNICA!!! Eu cred ca pe toata lumea din familie ii doare pentru ce s.a intamplat dar trec repede cu vederea peste si poate nu iti zic nimic ca sa nu te amarasca mai tare. E greu pentru voi, e greu tare pentru sotul tau dar trebuie sa fie tare, desi sigur si lui i se rupe sufletul gandindu.se ca ar fi trebuit sa isi tina baietelul in brate acum. Iubita capul sus, plangi ca sa te racoresti.
Eu am facut un FIV nereusit, si mi s.a rupt inima si sufletul, inca nu gasesc puterea sa fiu iarasi optimista, nu ma pot gandi la altceva, nu gasesc motive sa zambesc... Si tu spui ca nu esti puternica??????
Uite de la mine o imbratisare calda si puternica. Sunt alaturi de tine

Mergi la inceput

Monica o sa treaca si perioada asta nasoala si o sa fie bine. N-am zis noi ca o sa fim colege la Odiseea de septembrie-octombrie?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Scuzati-ma, nu ma intelegeti gresit sau ceva. Nu am cautat compatimire sau altceva, simt doar ca voi ma intelegeti iar aici e singurul loc unde imi pot spune of-ul.
Blanchecum am mai spus. Ma doare sufletul pentru fiecare din voi in parte. Cu fiecare luna care trece si in care aflu vesti triste de la voi parca piere o bucata din sufetul meu. Nu sunt doar vorbe mari si goale, chiar asta simt. Chiar daca ne cunoastem numai virtual, voi sunteti o bucata din inima mea.

oananu-mi doresc nimic mai mult pe lumea asta decat sa deschid odiseea de sept-oct 2009 (desi sansele sunt infime avand in vedere data viitorului UM) Si as vrea sa abandonam subiectul asta si sa ne intalnim cu toatele fericite acolo si sa o incheiem in culmea extazului, sa ne plimbam fericite carucioarele prin parc.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Asa sa fie Monica.

oana

Mergi la inceput

Arde daca bagi un ochi pe aici si ai si un pic de timp deschide-ne si capitol nou. Pleeeeeeease

oana

Mergi la inceput