Aspirante cu vechime "medie" (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

saru'mana de raspunsuri, au inceput sa ma lase in pace, ceea ce e taaare bine
si sincera sa fiu fetili de la odisee mi-au spus sa fiu fericita ca nu am greturi ceea ce cred ca e ceva cu adevarat groaznic si multumesc lui Doamne Doamne ca nu stiu cum sunt

am vazut si eu bebelasii vostri si sunt niste minuni mici si frumoase, imi imaginez ce e in sufletul vostru nici nu ma mai satur sa ma uit la atatia bucalati

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Alinutza parca tu ziceai de ceva dureri in partea dreapta? Din cate inteleg te-au lasat in pace? Atunci e bine.
Arde deschide-ne capitol nou ca avem chef de scris. Cica.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Vrmoana

Nu te-am vazut de mult timp!!

Fetili aveti nishte copilasi de-mi vine sa-i inghit!!!

http://tt.lilypie.com/9kV0p2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Iar suntem pe pagina 2...

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello girls

Vin cu o veste proasta. M-a mancat in fund sa fac un test de sarcina asa preventiv. Evident ca are doar o singura liniuta. drept pentru care am devenit depresiva si am plans toata ziua, m-am ciondanit si cu injineru pe seara ca nu am vrut sa ma duc sa o iau pe soacramea de laa metrou . In concluzie am avut o zi de kko. M-am jurat ca nu mai fac nici un test pana nu mi-or intarzia rusii o luna intreaga .
PLus de asta m-am saturat sa fac pe bunul samaritean cu toata lumea. Toti suna, toti au nevoie de ceva, toti vor sa-i duc undeva. SA se mai descurce frate si singuri ca io m-am saturat sa-i ajut pe toti si pe mine nimeni. Toata lumea e bine merci fericita da nimeni nu se intreaba ce-i in sufletul meu cand vin si-mi flutura vesti prin fata ochilor. De azi ma fac rea

Scuzati da am simtit nevoia sa ma descarc, of.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monico dar de ce te-a mancat maica?Tu vrei cafteala?
Acum despre faza cu soacra ce sa zic,rau parca nu imi pare
Dar ce draga ea nu stie sa vina singura?
Cat despre cat de rea o sa te faci tu parca nu pot sa cred

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Rea din pacate nu prea stiu sa fiu dar o sa incerc. Tot timpul am ajutat pe toata lumea atat cat am putut. Sunt foarte miloasa de felul meu si nu prea stiu sa zic nu cand imi cere cineva ajutorul. Dar sincer m-am cam saturat. Trec si eu printr-o faza extrem de proasta si vreau ca lumea sa inteleaga asta. Iar cu testul... probabil ca undeva in sufletul meu speram la o minune acum de sarbatori ca aveam un motiv sa ma bucur de ele. Asa... nu am nici un chef avand in vedere ca toata lumea e cu copii si trebuie luate cadouri si plus ca la anul numarul de nepotei se dubleaza de la 2 la 4... si imi vine sa urlu si sa ma dau cu . Cat de tare am fost eu pana acum, dar sarbatorile astea ma depreseaza rau de tot.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monica ai si tu dreptate cateodata nu e bine sa faci pe bunul samaritean pentru ca de cele mai multe ori cand se intampla sa ai si tu nevoie de cineva nu poate nimeni sa te ajute sau sa te asculte.Eu te inteleg cu testul,oricum tu ai fost f tare pana acum si poate e momentul sa plangi putin ,sa te descarci.Eu sunt aici si daca vrei vb pe mess .Iti daua dresa pe PM daca vrei.
Te pup si sunt alaturi de tine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

ancuta, adresa mea de mess e la fel cu id-ul de aici
Acum o sa ma duc putin la o prietena ca m-a sunat si plangeam si a facut aramata cu mine sa ma imbrac sa ma duc la ea ca sa mai uit.
Oricum tu esti o persoana deosebita si imi esti tare draga, esti foarte atenta si draguta cu toata lumea

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Moni, fata "rea" ce esti!!! Da' de ce-ti lasi soacra sa-si oboseasca piciorusele??!! Ai? Si cam cunosc stilul!
Anca zicea ca Moni nu poate fi rea si asa e dar e varianta aia: cand nu mai poti sa faci lucruri numai sa-i multumeasca pe ceilalti si vrei si tu sa ai 1 zi sau 1 ora doar pentru tine...vaaaiii, dar ce dezastru!!! Da' nu ma mai ajuti, nu ma mai intelegi??? Si asa mai departe. Si apoi apar susotelile si uitaturile crucise. Si nu conteaza ca e mama, soacra sau berbatu ca nici unu nu pricepe ca mai incerci si tu sa traiesti nu numai ei...

Pozici din tinereti

Mergi la inceput