Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

imi dorm amandoi baietii..tre sa fie liniste, deci, nu tu sau..astept sa se trezeasca..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Am servit si eu de la Luny si parca s-a mai inseninat si pe la mine...ca doar e vineri, dar ce pacat ca Tzupanica nu stie de week-end si se trezeste invariabil la 6.40. Da' sa zic mersi ca aproape 1 sapt. dadea desteptarea la 5.40 (dupa ceasul vechi)

POZE

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, daca nu te-a inveselit Luny cu cafeaua ei, uite de la mine ceva care ma remonteaza cand si cand :

Bai, ma bate Dumnezeu pe mine cu vaicareala asta, da'...vreau acasa la copilul meu, m-am saturat de cifre, de exceluit, mi-a rupt Alina calendarul si nu mai luna octombrie, deci numar zile de medical dupa asta http://calendarortodox2008.crez.ro/octombrie, mama e schioapa de o gonartroza proaspat achizionata, si pe langa drumurile la doctori, o ducem ( seara eu, dimineata Radu ) la cabinet sa ii faca injectiile...i-a dat sa ia Tramadol, care are un derivat al morfinei si care i-a facut teribil de rau ( ma rog, noi ne-am amuzat in final, ca zilele astea a cam fost leguma si am conchis ca a fost doar drogata . Azi insa i-a fost ffff nasol, nu a mai luat Tramadolul, i-a fost si mai rau. Deci: SEVRAJUL ). Noroc cu Sophie, ca imi trec instantaneu toate relele cand o vad cum rade la noi...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hop si noi! . am adormit maraiciul, am pus ficatelul si cartofiorii la fiert...deci sunt libera...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olgutz sa treaca repede ziua asta, si e we!!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Liana
Olga, si mama si-a facut o radiografie sapat. asta si rezultatul: gonartroza...iar tratament i-a dat doar niste antiinflamatoare... Acum suntem si noi in documentare.

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, lasa ma ca se rezolva toate! Sanatate!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra?
- Hellllooooo fata ... vezi tu Londra de aici?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut!!!

Olga , las' ca trece repede si ziua de azi , cat ai zice 10 , asta poate iti lipsea la cifrele tale. sa treaca toate.

Mimo, .......am vazut , imi cer scuze pt confuzia creata, dar musai sa ne vedem in Titan.

si pe toate uite asa pup]

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor care va plangeti de vremea din Bucuresti:ia poftiti la noi ca avem soare si ciripeli de pasarele

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput