Puiuti de Randunici 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
imi dorm amandoi baietii..tre sa fie liniste, deci, nu tu 

sau
..astept sa se trezeasca..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
doinita_g spune:
Am servit si eu
de la Luny si parca s-a mai inseninat si pe la mine...ca doar e vineri, dar ce pacat ca Tzupanica nu stie de week-end si se trezeste invariabil la 6.40. Da' sa zic mersi ca aproape 1 sapt. dadea desteptarea la 5.40 (dupa ceasul vechi)![]()
POZE
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Olgutzika spune:
Cami, daca nu te-a inveselit Luny cu cafeaua ei, uite de la mine ceva care ma remonteaza cand si cand
:
Bai, ma bate Dumnezeu pe mine cu vaicareala asta, da'...vreau acasa la copilul meu, m-am saturat de cifre, de exceluit, mi-a rupt Alina calendarul si nu mai luna octombrie, deci numar zile de medical dupa asta http://calendarortodox2008.crez.ro/octombrie, mama e schioapa de o gonartroza proaspat achizionata, si pe langa drumurile la doctori, o ducem ( seara eu, dimineata Radu ) la cabinet sa ii faca injectiile...i-a dat sa ia Tramadol, care are un derivat al morfinei si care i-a facut teribil de rau ( ma rog, noi ne-am amuzat in final, ca zilele astea a cam fost leguma si am conchis ca a fost doar drogata
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
underqueen spune:
hop si noi!
. am adormit maraiciul, am pus ficatelul si cartofiorii la fiert...deci sunt libera...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
olgutz
sa treaca repede ziua asta, si e we!!!!!!!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
doinita_g spune:
Liana 
Olga, si mama si-a facut o radiografie sapat. asta si rezultatul: gonartroza...iar tratament i-a dat doar niste antiinflamatoare... Acum suntem si noi in documentare.
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Nicoleta spune:
Olgutza, lasa ma ca se rezolva toate!
Sanatate!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cami33 spune:
Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra?
- Hellllooooo fata ... vezi tu Londra de aici?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
gbutucica spune:
Salut!!!
Olga , las' ca trece repede si ziua de azi , cat ai zice 10 , asta poate iti lipsea la cifrele tale.
sa treaca toate.
Mimo, .......am vazut , imi cer scuze pt confuzia creata, dar musai sa ne vedem in Titan.
si
pe toate uite asa
pup]
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Simo27 spune:
Fetelor care va plangeti de vremea din Bucuresti:ia poftiti la noi ca avem soare si ciripeli de pasarele![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!