Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

spuneti-mi si mie daca ati folosit vreun gel pt. eruptia dentara? De cateva zile Tzupanica e super nervoasa, maraita, noaptea se trezeste plangand, musca din ... si nu stiu ce sa-i mai fac.
I-am dat eu ceva homeopate, sa roada inele mai reci, covrigi dar fara nici un rezultat. Am luat ieri Dentinox dar nu stiu daca sa-l folosesc...ei spun ca n-ar avea efecte adverse...

POZE

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Ce vreme naspa...n-am chef de nimic
Raluca, a fost super tare faza. M-am distrat cu Adriana cand mi-a povestit, la sedinta. Si am cunoscut-o si eu pe frumusica ta, chiar ne-am conversat putin. Ca sa vezi ce mica-i lumea...
cuscra, ce faci? Cum e azi iubita mica?. Intra pe mess cand ai timp, eu sunt prin zona

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Doinita, bine ai venit in primul rand si sa-ti traiasca tzupanica! Foloseste cu incredere gelurile pentru dinti, dentinox, calgel sunt foarte bune. Si cand e tare agitata si crezi ca o doare rau da-i si o masura de nurofen. O s-o calmeze cat de cat!

Fug la scoala sa-l luam pe Razvan si am auzit ca-i tare frig si bate vantul!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si eu cu deprimarea mea de toamna

Doinita, ii poti da cu Dentinox fara probleme, stai linistita!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza...si eu la apel!!!
cand va aud ca va treziti din ora in ora mi se pare tare rau...sau la 2 ore pt alaptat!eu ma trezesc o data la 2 si ii dau ceai ca se tot invarte in pat si reuseste sa ma trezeasca si la 6 sau 7 sa ii dau lapticul cu biscuiti...dar al meu e pe artificial.si in guritza lui maraitoare sta mereu o suzeta.cu asta am noroc.am auzit ca cele ce alapteaza nu o pot folosi ?o confunda cu sanul?saracutzele mame.eu am trecut de faza cu nedormitul pe la 5 lunisoare.acum doarme frumos cu mainile impreunate ca si cum s-ar ruga.e un scumpic.
mai nou stam in 4 labe si ne dam cand in fata cand in spate...si cu gura de covor cand e prea mare viteza
deci:data nasterii bebe 14 mar 2008,nastere indusa 40 sapt,3460kg.53 cm spital judetean sibiu
data nasterii mama:11 aug 1986
e bine?va pup.tre sa mai pun si poze dar nu am cablu de date la tel si aparatul digital e stricat ....dar luam altul si fac un album intreg.merci de raspunsuri.acum nu mai sunt supi

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Hop si eu cu deprimarea mea de toamna

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Hai sa facem un club!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

am uitat :scor apgar 10 ...sak.primul 10.deci toate nebunelile suferite in sarcina au fost cu un rost si a iesit cel mai perfect copil care putea sa iasa din mine.ups.da.eu sunt mai aeriana dar acum m-am asezat frumos.a iesit si soarele la italieni dar noi tot cu gandul la craciunul de acasa...of of

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mey, mie chiar imi trece dewpresia cu melodia asta

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Clau, Olga voi incerca gelul imediat ce ajung acasa sa vad de are vreun efect...

Intre timp tot citesc si eu din urma si ma uit la poze super frumoase...si incerc sa-mi incarc bateriile pt. schimbul 2 la Tzupanica.

POZE

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza....mai la pranz ...
doinita ...am vazut pozele la tzupanica ta ...sunteti frumusei toti ...
ce urat e afaraaaa ....brrr...dar trebuie sa iesim un pic...mai, apropos de apgar....uitandu-ma eu pe fisele noastre de externare, acum am vazut si eu prima oara ca scorul apgar al teodorei este 9/10...hmmm, eu stiam ca e ori, ori...
ariel sper ca sunteti mai bine azi....sa mergem pe principiul "urat afara/frumos in casa" ...
ma duc sa ii fac laptic, cat rontaie ea linistita la un sutien scos cu indemanare din sertarul meu ....si ne facem curaj sa iesim.....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput