Ca tot vorbeam aseara de temerile mele in ceea ce-i priveste pe ai mei; astazi au venit sa doarma la mine, ca sa stau si eu o zi in plus cu baiatul. Erau ei doi cu baiatul in sufraj si aud un poc, cu urletele de rigoare. Y statea pe canapea cu tata si a picat in cap. Cum dumnezeului sa stea langa el si sa nu se uite ca pica in freza? Isi bea bibirisca intins pe spate pe canapea si se impingea in spatarul ei cu piciorusele, pana a picat pe spate direct in cap. Iar ai mei nu l-au luat de acolo, ca nu s-au gandit ca poate sa cada... Asta a fost explicatia lor, ca nici nu le-a trecut prin cap, ca Y mai cade la varsta asta... Astia ma baga in mormant pe mine, nu alta!
Micul Yanis creste mare
Sofia a facut si la rubeola40, desitinul culcer mi l-a dat sa-l am in casa,. da eu nu am bagat asa ceva in copil. Andreea, da, mi-as chinuio copii cu medicamentele , dar nu pt un sirop de tuse, ci pt chestii mult, mult mai grave. (Doamne fereste sa nu fie nimeni niciodata in situatia nepotelei mele, cum ii mai pisau citostaicele pe gat saraca
)
Asa ca...fii serioasa, siropul de tuse nu rezolva mai nimica. S-a dovedit ca au o concentratie mult prea mica sa aiba efect.
incearca patlagina, poate aia sa-i placa. Din exprienta mea de mama, niciun sirop nu le-a oprit tusea alor mei.
Da, sinuptretu e f bun.
bernix...uit,e daca nu plecam la munte, viu si io la concert.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo