Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 20
Annisia spune:
Bravo Andreea, bine ca ai scapat! Ma bucur de baietel, ca o sa aiba si Vladi pe cine sa bata... Hihihihihi... Am mai multi colegi cu cate doi pusti si ce grozavii imi povestesc...
Daca vrei sa te ajut cu prenumele, cu mare drag. Cateva idei: Antonio, Cezar, Dominic, Denis, Dragos, Fabian, Felix, Georgio, Horatiu, Iustin, Kevin, Matei, Norris, Narcis, Ovidiu, Patrick, Rares, Robert, Raul, Sabin, Theodor, Traian..... Astea-s asa, scrise in graba. Mai gasim o sumedenie. Deci se rezolva. Tu ai grija de tine si de baietii tai. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Sabina spune:
Alinush, hororr! imi pare f f rau pt Teo.
daca nu are infectie...nu stiu daca sa-i mai dai antibiotic .....
asa am patit eu la Sofia.
eram la mare, avea un an 111luni. A facut febra 4 zile, da din asta, intre 39 si 40 cu 2....
in a 5-a zi am dat ospamox, desi Culcer ne implora la telefon sa asteptam.I l-am dat degeaba, febra i-a trecut idata cu caninul aparut...caninii de fapt, si n-am reusit decat sa ii nenorocim pofta de mancare cu antibioticul cela.
nici nu mai sugea sa zici ca e sub protectie de lapte de mama la stomacel.
N-a avut muci, nu diaree, nimic, nimic, nimic! Pipi arata ok, nu o durea burtica....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Urmy, nu mai dai niciun semn de viata? Vezi ca ti-am trimis pe mail alte trei lucrari. Le-ai primit (sper ca nu le-am trimis la alta persoana... hihihihihi, ca nu te am decat dupa id-ul de mess).Maine cred ca mai fac rost de cateva. Numai sa-mi spui daca-ti mai trebuie, daca te ajuta cu ceva??? Nici bip nu ai dat azi, noroc ca mi-am adus eu aminte.
Micul Yanis creste mare
bernix spune:
off topic, da' tre' sa spun, ca sunt f excited: Sabinelu, sambata seara ma duc la concert, la cvartetul Belcea. Abia astept!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Merci frumos de incurajari
. Chiar ma gndeam sa il las o zi fara siropul asta de tuse. Pe asta i l mai dau doar. Da , este mai bine dar tuseste destul de rau. Azi am plans si de nervi si de mila lui. Fetelor, stiti ce l chinui sa-i dau nenorocirea asta de sirop, dc l-ati vedea.....
.
Sabina stiu ca tu ii ziceai cuiva ca orice ar fi tu in privinta asta doar ti-ai chinui copii- era o discutie referitoare la medicamente, iar dc si tu ai zis asta (zic si tu, pt ca eu te vad o mama tare ingaduitoare si intelegatoare), atunci am zis ca tb sa fac tot posibilul. L-am facut, dar nu-mi iese.....
Sunt f deprimata, obosita si parca tampa de stat in casa. Chiar am zis sa ies si eu. Uneori imi vine sa fug, sa nu mai stiu de nimik. Ma gandesc, Doamne, oare femeile alea cu 10 copii cum or rezista????!!!!
Totodata am toata admiratia pentru mamaicile de aici cu 2 copii si alte activitati pe langa, pe langa ele ma simt o incapabila....
.
Hai ca incep sa o iau razna. V-am pupat pe toate si va urez NOAPTE BUNA!!!!!
bernix spune:
alinush, mama-mama, ce ati tras-o! Si nici macar nu stiti de la ce. Si io sunt de parerea Sabinei, daca urocultura e curata, poate e bine sa-l lasi naibii de antibiotic, da' io nu sunt medic.
Sanatate multa!
bernix spune:
Ma retrag si io la somn...
Noapte buna tuturor!
Annisia spune:
Carpatina, am vazut ca intrebai de Betty. Am vorbit eu astazi cu ea si e ok. Mario a crescut, merge super bine si vorbeste non-stop. Deja stie o gramada de cuvinte si repeta tot dupa ei. Sper sa reusesc sa ma vad in weekend cu ea, sa-l dragalesc si io nitelus pe morcoveata cel carliontat.
Micul Yanis creste mare
ANDREEA11 spune:
MAMA, Sabina, 40 ,2 de la canini?????????
Mie toti dr mi-au zis ca 38,5 maxim de la dinti. Bine ca stiu. La 40,2 i-ai bagat cumva Disetin Diazepam?????????Mie asa mi-a zis un dr de p salvare, ca dc trece de 40 un Disetin! Nu prea mi-a sunat ok de aia te intreb.
bernix spune:
Andreea11, de ce nu-i dai Sinupret pt tuse? Io am rezolvat-o pe Degetica asa si haraia pieptul ei ingrozitor.
Pui 10 picaturi in lalte/ceai/apa/compot ( asa mi s-a recomandat, ca are alcool) si-i dai sa bea.
Hai, som usor!