Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
bikmaria spune:
Andreea sanatate multa si sarcina usoara mai departe 
Voi sa fiti sanatosi ,iar bb 3 sa iasa o fetita ,daca nu asta este oricum iti aduc baietii fete acasa cand vor creste
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Maria, ce mai face pitica ? Dar baiatul ? dureri mai ai ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Multumesc de intrebare ,pitica face ff bine ,mananca din nou lapte 500ml zilnic,La dorna ,e o zuza se da peste cap ,se catara ,ne pupa ,ne musca ,ne bate ,ne bombane in limba ei ...
Alex e cam stresat are mult de invatat la scoala,are un meci greu sambata ,cred ca asteapta deja vacanta ...
Iar eu nu mai am dureri pentru ca tin la tavaleala
...
bikmaria spune:
MELANIA sunteti niste frumosi ,iar papanashul in costum este tare frumos
SABINA esti prea rea cu tine
,bine ca s-a terminat totul cu bine .
Maruntescu nu mai minti tu ca esti batrana si urata ,te-am vazut cu ochii mei si esti o fata ff frumoasa ,tanara si slabuta ,numai buna
sunteti tare dulci amandoua in patut
Rnico chiar ma gandeam la tine cand am scris poezia ,ai grija de tine ,nu te obosi prea tare
Greieras ti-am admirat frumoasa jucausa,tare frumoasa ,am vazut si pe frumosul Robert al Cristhinei
Andreea11
,rabdare nu mai fi suparata pe baiat .
cecilia L spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bikmaria
hai sa te vad acum pe unde scoti camasa ,ti-am sarit toate'n cap BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
care camasa, nu mai port asa ceva(nu ma mai incap), asa ca am scapat ieftin

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
papanash spune:
asa ne-am distrat noi azi in parc
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash asa ne-am distrat noi azi in parc ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
super activ ghighi
Da, voi aveti capul acoperit cu par, noi suntem cheliuta......vezi diferenta

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Maria unde esti???????? te-ai speriat de camasile mele prea stramte![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Da, voi vreti sa recuperez paginile in care nu am scris azi de m-ati lasat singura???????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Buna seara. Iata ca am internet acasa, desi am inteles ca azi au fost numai probleme in zona.
Cecilia, sunt aici, acusica recuperez din urma.
Papanash, vai cat misuna Ghighi. Cred ca nu ai nevoie de sala. Ce bine a urcat treapta!
Maria, succes baiatului si la scoala si la meci!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bikmaria spune:
Gata ,am revenit ,am culcat pitica
,am terminat si papica ,am facut fasolica batuta ,imi tot cerea Alex de vreo saptamana