Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Mdaaaaaaaa, sunt singurica pe aici........ Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
cum esti singura ,eu ce sunt ?
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Mdaaaaaaaa, sunt singurica pe aici........ Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
Da noi ce suntem?............
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui greyeras
Da noi ce suntem?............ Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
hai sa te vad acum pe unde scoti camasa ,ti-am sarit toate'n cap
aniast72 spune:
Dragele mele, va multumesc tare mult pentru sprijin, chiar v-am simtit alaturi de mine. carpatina, deja sunt in patut, am si tras un pui de somn
.
Sa va povestesc cum a fost... Nu-mi era prea teama de durere dar, din start va spun, a fost o senzatie neplacuta. In primul rand eu n-am considerat ca e cazul sa iau cu mine rezultatele de la morfofetala de sem 1 si au inceput niste discutii intre dr si echografista, daca e ok varsta sarcinii pentru amniocenteza, avand in vedere ca bb e putin mai micut decat varsta calendaristica. Ma rog, pana la urma au decis ca o facem. Eu m-am ferit dimineata sa nu beau nici o gurita de cafea ca nu cumva sa nu prinda o eventuala anestezie dar n-a fost vorba de asa ceva, nu ma asteptam la anestezie generala dar nu au facut nici macar o xilina, nimic. Au gasit locul propice pentru intepare si m-au intepat. Acul era groaznic de mare iar, in momentul in care l-au introdus, senzatia a fost ca si cum s-ar fi spart o basica. Partea de neinteles a fost ca lichidul amniotic era maroniu, nu galben de culoarea pp cum ar fi trebuit (Rox, stii ceva despre asta?). Doctorul a spus ca a mai intalnit cazuri dar nu stie sa-mi dea o explicatie, ca dpdv al cromozomilor nu e nici o problema, ca recoltarea a decurs cum trebuie.
Surpriza emisiunii a fost ca bb s-a transformat, din fetita (vazuta de Iosup) in baietel. Asadar, Annisia, asa cum m-ai vazut tu mama de baieti, asa o sa fiu. ![]()
Un rezultat partial al amniocentezei o sa-l am in 2-3 zile iar rezultatul final o sa vina cam in 2 saptamani. E o perioada de asteptare grea dar trebuie sa fie bine.
Acum mai am o problema...numele lui Vladi l-am ales exact inainte sa ies din spital, inainte n-aveam nici o idee. Acum habar n-am cum o sa-l cheme pe fratele lui, oricum o sa trebuieasca sa-i gasim tot un nume cu rezonanta. ![]()
Cam asta a fost marea amniocenteza, fuse si se duse, am ramas cu o senzatie de jena in locul intepaturii, o jena in portofel de 20 mil.
si 3 zile de repaos la orizontala.
Ma apuc acum de vizionat pozici cu bebici si de frunzarit din urma. Pupici
Andreea
in 16+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Chiar asa Maria, multumim de poezie, meriti multi multi
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
greyeras spune:
Aniast
sper ca nu esti dezamagita de schimbarea de sex. Sa-ti traiasca mamico sa fie sanatos. Si tu odihna cat mai multa.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
cecilia L spune:
Aniast ma bucur din tot sufletul ca totul a decurs bine,nu are cum sa nu fie si rezultatul ok. Imi pare rau ca nu e fetita, te si vedeam cu ea in brate, important sa fie sanatos...vezi tu poate la bb3 iese fata
. Cat despre nume, sunt sigura ca o sa gasiti un nume care sa i se potriveasca.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
Aniast, 20 milioane ?????????????
eu stiam ca ai baiat, ti-am facut o scanare involuntara la party, cand erai in usa la plecare ( de fapt numai atunci te-am vazut, altfel veneam la tine sa rezolv misterul cu deja-vu). Nu ti-am zis ca sa nu te superi , mai bine o voce avizata ![]()
sa-ti traiasca, sa fie sanatos,sa aveti viata lunga sa va bucurati de ei. Sarcina usoara in continuare .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Maria, ce mai face pitica ? Dar baiatul ? dureri mai ai ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi