Cel mai...barbat?
Raspunsuri - Pagina 11
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
e din tanar si nelinistit actorul :) "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
Asa e XIO,dar fara pleata nu-i asa sexy ... la filmul Y&R se mai uita cineva ???
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kid spune:
Votez si eu pentru Antonio Banderas
si pentru Bruce Willis
si Robbie Williams
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
MadameBovary spune:
Kid, in sfarsit cineva care sa ma sustina si pe mine in pasiunea pentru Robbie Williams!!
I never fake ... sarcasm
elyanne spune:
Aaa... pai daca e voie nu numai din romanica... atunci votez si eu Robbie Williams Sunt fan de pe vremea TT
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
MadameBovary spune:
Elyanne, Kid ... hai ca poate incet, incet, punem de-un fan club Robbie
I never fake ... sarcasm
kay spune:
ohohooo, bag si eu un vot la Robbie
poate chiar 2, cine stie
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
roxana1974 spune:
o-ho si eu votez cu Robbie, vorba cuiva de aici de pe DC, i-as pune vreo 2 intrebari
MadameBovary spune:
Lol, ma simt asa de bine de parca as fii Robbie in persoana si aflu ca am fane . Mie omu' asta imi inspira o sexualitate din aia mai kinky. Bine, poate nu neaparat el in persoana, pe scena mai mult. Genul ala masculin cu par mult pe piept
I never fake ... sarcasm
an-k spune:
Si io votez cu Robbie, i-am descoperit calitatile in videoclipul melodiei Feel. Apoi am vazut un concert (la TV) si pe urma.. l-am iubit. Pana acum nu m-a dezamagit