LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Ellis,ce program de navigare pe net folosesti? incerca cu Internet Explorer.. mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
eu am mozila; dar spre ex cand bolduiesti, pui bold inainte, dupa, sau unde? ca am incercat in toate felurile...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anacami spune:
din cate am inteles,cu unele programe nu merge- printre care si mozilla asta..vezi pe forumuri de specialitate cum se poate rezolva problema in cazul lui (daca se poate...)..
Daca nu,foloseste IE. Este by default in Windows (Start,Programs, Internet Explorer)
inainte de ce vrei sa bolduiesti se pune b intre parenteze drepte (b de la bold), iar dupa se pune acelasi b tot intre paranteze drepte, dar b precedat de / (ambele intre paranteze)
repet, in Mozilla nu cred ca merge
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
abramburika spune:
LA multi ani sarbatoritilor de astazi, miha, mihuta, ggaby si tuturor puiutilor care poarta aceste nume!!!!!!!
(si daca mai sunt, scuze, daca nu v-am nominat)
La multi ani, Bea, pt. anisor, sa cresti mare, frumoasa si sa i noroc in toate! 

abramburika nazdravana
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami din cate am inteles,cu unele programe nu merge- printre care si mozilla asta..vezi pe forumuri de specialitate cum se poate rezolva problema in cazul lui (daca se poate...).. Daca nu,foloseste IE. Este by default in Windows (Start,Programs, Internet Explorer) inainte de ce vrei sa bolduiesti se pune b intre parenteze drepte (b de la bold), iar dupa se pune acelasi b tot intre paranteze drepte, dar b precedat de / (ambele intre paranteze) repet, in Mozilla nu cred ca merge mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
merci, voi incerca si cu IE
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
adinag spune:
Buna dimineata, ma duc sa beau
de la Ank, merci mult! Ca-s obosita rau...
Ellis, si eu folosesc Mozilla si merge, ce nu vad sunt d.e. efectele glow. Fa asa cum ti-a spus Cami, sau cand dai un raspuns cu quote uita-te cum au facut alte fete ![]()
anacami spune:
[b textul de bolduit /b]
dupa primul b si inainte de / se pune paranteza dreapta corespunzatoare de inchidere,respectiv deschidere
aha,nu m-am gandit:de asta a prajiturit atata Miha
Miha
asteptati sa facem un nou capitol,da?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"