LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag iha, dar tu unde-ai fost pana acuma? Ce-ai mai facut la bucatarie? |
Aseara am fost la intalnire cu mamici DC.
Astazi m-am culcat cu Amira la 12 si ne-am trezit la 15.
Eheheee...la bucatarie multe am mai mesterit,dar nu spun,ca ma fugaresc fetele.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Ce de-a copii frumosi pe-acolo! Fetele de Iasi, nu?
Pai spune tu ce-ai facut si dai vina pe mine, ca eu te-am intrebat! ![]()
Iar eu ma duc la culcarica, sa nu ma prinda nici una dintre fete ![]()
Noapte buna!
Ank83 spune:
Buna dimineata!!! M-am trezit cu noaptea in cap.Daca doriti pun de
dau un
pt Adina... si merg repede sa mulg si vaca pt BB sa ii dau un pahar de laptic proaspat
.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Ieri a facut si Raulito vaccinul de 1 an.A plans mai mult ca l-am imobilizat eu in brate sa ii bage acul decat de durere
.Noi am facut pentaxim.Si bineinteles ca dupa vaccin era tot calare pe pediatra... Cred ca fiu-meu s-a indragostit de ea
.Orice iar face el tot sta dupa cu un ranjet pe fata si gura cascata si se uita la ea
. Sa nu credeti ca la alte doctorite face la fel... cu restul se lupta sa nu i se uite in gat sau in urechi ...dar la ea e painea lui Dumnezeu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
anacami spune:
Hello!
BEATRICE ALESSIA de RAmonella
celor ce poarta numele Sf. Mihail si Gavril (copilasi,mamici,tatici)! sa fiti sanatosi si bucurosi!
Roxxy,felicitari, sa il poarte pasii doar catre bucurii!
Adina,Alina,AncaD,am vazut cu mare incantare pozele si filmuletele voastre!
am vazut ieri si altele f.f. frumoase (ipostaze si protagonisti),dar nu imi mai amintesc acum ale cui ...
Noi am facut ieri vaccinul, de fapt vaccinurile:Infanrix+Priorix
;nu a plans,pana acum nu a facut febra,este ok.Chiar ma alearga acum prin tot patul, desi as mai fi vrut sa dorm macar putin
.
Astazi avem planuri marete, sa vedem ce reusim si cat din ele: cumparaturi+vizite
Dany,nu are importanta daca nu il faci fix la 1 an si un minut; important este sa fie "in zona" ,iar copilul sanatos (daca ar fi racit,oricum trebuie sa il intarzii)
Ank,sa ii fie de bine,fara efecte secundare..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ellis spune:
Buna dimineata!
Uau ce fete matinala!
Merci ANK pt cafea, inca stii sa faci!
Gata, ai muls vacuta?...a noastra da laptele direct cu cereale, k asa ii place copilului
; mai, si Alessiei ii e draga pediatra, sa stii ca ei simt oamenii buni, a noastra e draguta, o alinta, vorbeste frumos si isi face si bine treaba.
MIHA - CE AI FACUT LA BUCATARIE???? HAI SPUNEEEE!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
si acum...
BEIUTA!
SA FII SANATOASA SI SA LE FACI PARINTILOR NUMAI BUCURII! SI SA DESCOPERI SI TU CE PAPA BUN FACE MAMI!![]()

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL!
se indura cineva sa imi spuna si mie de ce nu reusesc sa scriu si eu colorat, bolduit si toate cele? de cate ori incerc, tot nu-mi iese
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anacami spune:
ne-a adus dna dr. Priorix, cica tocmai ce il primise ieri de la Sanepid. Este gratuit,acum se face la toti copii (din cate imi amintesc,la Sebastian era optional si l-am cumparat)
Stefaniei deja i-a crescut o periuta de par,ma intep bine in el
.Este tare cocheta,caciula nu primeste pe cap decat cu mare greutate, dar ii place sa ii pun bentite si coronite; le ia, incearca sa si le puna;daca nu reuseste, mi le da mie si imi arata ca le vrea..
Gianina,multumesc! o sa dau o fuga prin Selgros,stiu ca au preturi bune la jucarii.Am vazut ieri in Real papusica Fifi (probabil cea cantatoare), era scumpa in conditiile in care acolo era 90 si ceva ROn,iar pe crazytoys si alte asemenea vreo 70 si ceva.Cred ca o sa ii iau papusica,(poate) sa doarma cu ea.Cum s-au impacat fetitele tale,dpdv sanatate, cu inceperea anului scolar?
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Ellis,ce program de navigare pe net folosesti? incerca cu Internet Explorer..
mami de Sebastian
si Stefania 
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eheheee...la bucatarie multe am mai mesterit,dar nu spun,ca ma fugaresc fetele. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
am vazut briosele tigru si bombonele...doar atat ai mai facut?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]