LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
![]() ...eu sincer stiu ca e invers.... Raul de la formula la 4 luni avea 8 kg.Iar acum are vreo 13 ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia |
mai depinde si de formula...la fel, din "mituri" stiu ca milumil cam ingrasa...intre cunostintele mele bebeii cu milumil sunt plinuti, vreo doi cu nestle sunt mai slabuti, bebei alaptati - iar plinuti...fii-mea e pe lactogen, dar trecem pe junior; e adevarat ca depinde si de modul in care asimileaza copilul, de ce cantitate consuma, de cat e de activ...o multime de factori.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
dany26 spune:
fetelor,
va rog dati-mi si mie un sfat:sotzul a racit..de aseara, ce sa ii dau lui bb ca sa nu ia raceala...asta daca nu e prea tarziu: oscillo sau acel sirop homeopat imunobaby?sau ce altceva?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
merci, stiam ca la cus cus e o anume reteta...incerc si eu maine sa vad daca ii place; in rest vad ca avem cam acelasi program si cantitati, doar ca la noi seara lapticul e dupa 20.30, iar la 21-21.30somnic, bine , cu maraielile de rigoare peste noapte ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
ellis, eu ma refeream la pastele cu care se face cus-cus.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
dany26 spune:
LA MULTI ANI COPILASULUI MEU DRAG PT MAINE, DE ZIUA LUI DE NUME GABRIEL SI DE ASEMENEA TUTUROR BEBEILOR VOSTRI: MIHAI, MIHAELA, GABRIEL, GABRIELA!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 fetelor, va rog dati-mi si mie un sfat:sotzul a racit..de aseara, ce sa ii dau lui bb ca sa nu ia raceala...asta daca nu e prea tarziu: oscillo sau acel sirop homeopat imunobaby?sau ce altceva? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Eu merg intotdeauna pe oscilo...dar fiind sotul, prin urmare nu alapteaza
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem De 1 an de zile sunt mama...cea mai fericita mamica pentru ca din 7.11.2007 ora 11.55 am o fetita sanatoasa si frumoasa ...Sa ne ajute Dumnezeu sa fie asa in continuare toata viata!Sa fie iubita si sa aibe mult noroc ![]() Multumim mult tuturor pentru urari (o sa le citesc dupa ce trimit mesajul! ![]() ![]() ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
superbbbbbbbbbb! Felicitari si tie mamico pt. ca ai purtat in tine acest sufletel, ca i-ai dat viata acum un an si l-ai crescut si l-ai ingrijit, dar in primul rand i-ai oferit toata dragostea ta de mama.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
RAMONELLA spune:
Beyyy,ce emotii m-au apucat...
ras cu plans...
Dany da-i imunorezistan,cate 3 ml pe zi.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
pussi spune:
ramo plangi de fericire???
dany eu nu l-am lasat sa intre la Tute fara masca....
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
gianina spune:

Maria Sofia 

Kara 

Iustin Cristian

sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de impliniri si realizari!
Adina, ai o familie foarte frumoasa
...am vazut ca Jasmina a sarbatorit din plin Haloween-ul ![]()
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)

17.10.2007
de
care