LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BB - pai n-am zis ca Iasmi bea formula, ii ziceam MIHUTEI ca bebeii alaptati sunt mai pufosi, adica iau mai mult in greutate decat cei cu formula; stiu ca IASMI bea lapte de vacuta, dar ea si mananca, spre deosebire de altii - se stiu ei...

...eu sincer stiu ca e invers.... Raul de la formula la 4 luni avea 8 kg.Iar acum are vreo 13

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

mai depinde si de formula...la fel, din "mituri" stiu ca milumil cam ingrasa...intre cunostintele mele bebeii cu milumil sunt plinuti, vreo doi cu nestle sunt mai slabuti, bebei alaptati - iar plinuti...fii-mea e pe lactogen, dar trecem pe junior; e adevarat ca depinde si de modul in care asimileaza copilul, de ce cantitate consuma, de cat e de activ...o multime de factori.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor,
va rog dati-mi si mie un sfat:sotzul a racit..de aseara, ce sa ii dau lui bb ca sa nu ia raceala...asta daca nu e prea tarziu: oscillo sau acel sirop homeopat imunobaby?sau ce altceva?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

adina, superbe, superbe poze!!!! ai o familie tare frumoasa, iar jasmina e frumoasa foc!!! copii tare frumosi faci....

ellis, pai si eu pana acuma ii ungeam putin pe paine si ii placea mult. azi am facut cus-cus (doar le-am fiert) si am pus almette cat erau calde sa se topeasca. a fost asa bun.....yamiii a papat iasmi de numa'. i le-am dat la 11.30 dar a mancat asa cu pofta si cantitativ ca pe la 15 a mai papat doar putina ciorbica de vacuta. pe la 17 ii mai dau un iaurt iar pe la 20 lapticul (300) apoi nani pana dimi pe la 8 cand bea lapticul (300)

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

merci, stiam ca la cus cus e o anume reteta...incerc si eu maine sa vad daca ii place;

in rest vad ca avem cam acelasi program si cantitati, doar ca la noi seara lapticul e dupa 20.30, iar la 21-21.30somnic, bine , cu maraielile de rigoare peste noapte

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

ellis, eu ma refeream la pastele cu care se face cus-cus.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI COPILASULUI MEU DRAG PT MAINE, DE ZIUA LUI DE NUME GABRIEL SI DE ASEMENEA TUTUROR BEBEILOR VOSTRI: MIHAI, MIHAELA, GABRIEL, GABRIELA!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

fetelor,
va rog dati-mi si mie un sfat:sotzul a racit..de aseara, ce sa ii dau lui bb ca sa nu ia raceala...asta daca nu e prea tarziu: oscillo sau acel sirop homeopat imunobaby?sau ce altceva?

14 Noiembrie 2007

Eu merg intotdeauna pe oscilo...dar fiind sotul, prin urmare nu alapteaza, poti incerca si altele gen coldrex, humex, nurofen raceala si gripa. Pupici si sanatate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

De 1 an de zile sunt mama...cea mai fericita mamica pentru ca din 7.11.2007 ora 11.55 am o fetita sanatoasa si frumoasa ...Sa ne ajute Dumnezeu sa fie asa in continuare toata viata!Sa fie iubita si sa aibe mult noroc

Multumim mult tuturor pentru urari (o sa le citesc dupa ce trimit mesajul!) si va pupam pe toti cu drag

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

superbbbbbbbbbb! Felicitari si tie mamico pt. ca ai purtat in tine acest sufletel, ca i-ai dat viata acum un an si l-ai crescut si l-ai ingrijit, dar in primul rand i-ai oferit toata dragostea ta de mama.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Beyyy,ce emotii m-au apucat...ras cu plans...

Dany da-i imunorezistan,cate 3 ml pe zi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ramo plangi de fericire???
dany eu nu l-am lasat sa intre la Tute fara masca....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da Pussi clar ca de fericire!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Maria Sofia
Kara
Iustin Cristian

sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de impliniri si realizari!

Adina, ai o familie foarte frumoasa...am vazut ca Jasmina a sarbatorit din plin Haloween-ul

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput