LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Vasari spune:
Cristina, Anca
, ii plac mult hainele umede, tricoul era abia scos din masina. Si ii place sa le puna pe ea... nu stiu de unde pana unde. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Matei felicitari pentru primii pasi!!! Ancutz e super poza cu Maria cum se uita in oglinda. bb tare dulce Iasminuca. Oare daca ii dau la Bea lapte de vaca se ingrasa???Da parca n-as renunta de tot la lapte praf,ca de acolo isi ia vitaminele.Si cum papa nu prea mananca...Dar macar putin de ar pune pe ea,i-as da si lapte de vaca. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
incearca sa ii faci laptele cu ceva...gen fidea, cereale, orez(cu putin zahar sau zahar vanilat +-mere)
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
BB - 1/2 de cutie??? asta a fost o masa? sau aperitiv(antreu), sau desert? ...si eu abia manjesc painea, ca ziceam ca almette sa nu-i faca rau; CUM FACI CUS CUS? DOAR LE FIERBI?
ANDREEA - asa sa fie!!! si eu am comandat pe babypoint, am comandat si cereale cu alac, cica sunt f sanatoase!
ANCA - ma uit si eu pe site-ul ala, ca ma doare capul ca de dimi tot caut o cofetarie sa fac tortul cu tweety si nu ma hotarasc; pe seara trec pe la agapitos si giuseppina sa vad..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
UUUUUUUUUUUUUUUUFFF, ce m-am speriat de JASMINA!![]()
ADINA

ALINA, era sa-mi trezesc copilu' razand! SUPEEEEEEEEEEEER! ce artistic cade!!!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
adina, superbe, superbe poze!!!! ai o familie tare frumoasa, iar jasmina e frumoasa foc!!! copii tare frumosi faci....![]()
ellis, pai si eu pana acuma ii ungeam putin pe paine si ii placea mult. azi am facut cus-cus (doar le-am fiert) si am pus almette cat erau calde sa se topeasca. a fost asa bun.....yamiii a papat iasmi de numa'. i le-am dat la 11.30 dar a mancat asa cu pofta si cantitativ ca pe la 15 a mai papat doar putina ciorbica de vacuta. pe la 17 ii mai dau un iaurt iar pe la 20 lapticul (300) apoi nani pana dimi pe la 8 cand bea lapticul (300)
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Are mama o stafie ! Si aici. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
exact asa face si iasmi, toate hai nele si le trage pe cap si umbla cu ele prin casa!! " le plimba prin casa"...
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis BB - pai n-am zis ca Iasmi bea formula, ii ziceam MIHUTEI ca bebeii alaptati sunt mai pufosi, adica iau mai mult in greutate decat cei cu formula; stiu ca IASMI bea lapte de vacuta, dar ea si mananca, spre deosebire de altii |

...eu sincer stiu ca e invers.... Raul de la formula la 4 luni avea 8 kg.Iar acum are vreo 13 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
creem spune:
De 1 an de zile sunt mama...cea mai fericita mamica pentru ca din 7.11.2007 ora 11.55 am o fetita sanatoasa si frumoasa ...Sa ne ajute Dumnezeu sa fie asa in continuare toata viata!Sa fie iubita si sa aibe mult noroc
![]()
Multumim mult tuturor pentru urari (o sa le citesc dupa ce trimit mesajul!
) si va pupam pe toti cu drag

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
RAMONELLA spune:
Vaiii,da ce mult ati mai scris...
V-a speriat cred ca fantomita Maria!!!
Ce figura e.Am ras singura.
Din spate zici ca e Beiuta mea.
Adina super pozele!Ce familie frumoasa!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi adina, superbe, superbe poze!!!! ai o familie tare frumoasa, iar jasmina e frumoasa foc!!! copii tare frumosi faci.... ellis, pai si eu pana acuma ii ungeam putin pe paine si ii placea mult. azi am facut cus-cus (doar le-am fiert) si am pus almette cat erau calde sa se topeasca. a fost asa bun.....yamiii a papat iasmi de numa'. i le-am dat la 11.30 dar a mancat asa cu pofta si cantitativ ca pe la 15 a mai papat doar putina ciorbica de vacuta. pe la 17 ii mai dau un iaurt iar pe la 20 lapticul (300) apoi nani pana dimi pe la 8 cand bea lapticul (300) ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
merci, stiam ca la cus cus e o anume reteta...incerc si eu maine sa vad daca ii place;
in rest vad ca avem cam acelasi program si cantitati, doar ca la noi seara lapticul e dupa 20.30, iar la 21-21.30somnic, bine , cu maraielile de rigoare peste noapte

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]