LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cristina, Anca, ii plac mult hainele umede, tricoul era abia scos din masina. Si ii place sa le puna pe ea... nu stiu de unde pana unde. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Matei felicitari pentru primii pasi!!!

Ancutz e super poza cu Maria cum se uita in oglinda.

bb tare dulce Iasminuca.

Oare daca ii dau la Bea lapte de vaca se ingrasa???Da parca n-as renunta de tot la lapte praf,ca de acolo isi ia vitaminele.Si cum papa nu prea mananca...Dar macar putin de ar pune pe ea,i-as da si lapte de vaca.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

incearca sa ii faci laptele cu ceva...gen fidea, cereale, orez(cu putin zahar sau zahar vanilat +-mere)

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

BB - 1/2 de cutie??? asta a fost o masa? sau aperitiv(antreu), sau desert? ...si eu abia manjesc painea, ca ziceam ca almette sa nu-i faca rau; CUM FACI CUS CUS? DOAR LE FIERBI?

ANDREEA - asa sa fie!!! si eu am comandat pe babypoint, am comandat si cereale cu alac, cica sunt f sanatoase!

ANCA - ma uit si eu pe site-ul ala, ca ma doare capul ca de dimi tot caut o cofetarie sa fac tortul cu tweety si nu ma hotarasc; pe seara trec pe la agapitos si giuseppina sa vad..

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

UUUUUUUUUUUUUUUUFFF, ce m-am speriat de JASMINA!ADINA

ALINA, era sa-mi trezesc copilu' razand! SUPEEEEEEEEEEEER! ce artistic cade!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, superbe, superbe poze!!!! ai o familie tare frumoasa, iar jasmina e frumoasa foc!!! copii tare frumosi faci....

ellis, pai si eu pana acuma ii ungeam putin pe paine si ii placea mult. azi am facut cus-cus (doar le-am fiert) si am pus almette cat erau calde sa se topeasca. a fost asa bun.....yamiii a papat iasmi de numa'. i le-am dat la 11.30 dar a mancat asa cu pofta si cantitativ ca pe la 15 a mai papat doar putina ciorbica de vacuta. pe la 17 ii mai dau un iaurt iar pe la 20 lapticul (300) apoi nani pana dimi pe la 8 cand bea lapticul (300)

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Are mama o stafie ! Si aici.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

exact asa face si iasmi, toate hai nele si le trage pe cap si umbla cu ele prin casa!! " le plimba prin casa"...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BB - pai n-am zis ca Iasmi bea formula, ii ziceam MIHUTEI ca bebeii alaptati sunt mai pufosi, adica iau mai mult in greutate decat cei cu formula; stiu ca IASMI bea lapte de vacuta, dar ea si mananca, spre deosebire de altii - se stiu ei...

...eu sincer stiu ca e invers.... Raul de la formula la 4 luni avea 8 kg.Iar acum are vreo 13

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

De 1 an de zile sunt mama...cea mai fericita mamica pentru ca din 7.11.2007 ora 11.55 am o fetita sanatoasa si frumoasa ...Sa ne ajute Dumnezeu sa fie asa in continuare toata viata!Sa fie iubita si sa aibe mult noroc

Multumim mult tuturor pentru urari (o sa le citesc dupa ce trimit mesajul!) si va pupam pe toti cu drag

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vaiii,da ce mult ati mai scris...V-a speriat cred ca fantomita Maria!!!Ce figura e.Am ras singura.Din spate zici ca e Beiuta mea.

Adina super pozele!Ce familie frumoasa!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

adina, superbe, superbe poze!!!! ai o familie tare frumoasa, iar jasmina e frumoasa foc!!! copii tare frumosi faci....

ellis, pai si eu pana acuma ii ungeam putin pe paine si ii placea mult. azi am facut cus-cus (doar le-am fiert) si am pus almette cat erau calde sa se topeasca. a fost asa bun.....yamiii a papat iasmi de numa'. i le-am dat la 11.30 dar a mancat asa cu pofta si cantitativ ca pe la 15 a mai papat doar putina ciorbica de vacuta. pe la 17 ii mai dau un iaurt iar pe la 20 lapticul (300) apoi nani pana dimi pe la 8 cand bea lapticul (300)

merci, stiam ca la cus cus e o anume reteta...incerc si eu maine sa vad daca ii place;

in rest vad ca avem cam acelasi program si cantitati, doar ca la noi seara lapticul e dupa 20.30, iar la 21-21.30somnic, bine , cu maraielile de rigoare peste noapte

Mergi la inceput