Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Un w/e 'calduros' va doresc!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Mada ce face Sofia, a inceput sa pape hrana solida? si Milan a avut o perioada cu refuz de papa, ii facem cate un bibe de lapte cand vedeam ca nu mananca. Eram disperata dar nu l-a tinut mult si i-a revenit apetitul

Ginette eu iti tot spueam de doctora mai ales cand te-ai plans ca nu iti raspudea pediatra la telefon sp[re weekend si erai disperata,nah ca te-ai convins tu ca e ok

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Nu prea papa, am facut si cum m-au sfatuit fetele sa-i dau bucatele,insucces total.Dr mi-a spus ca viermisori putin probabil sa aiba, sa nu o fortez ceea ce nu faceam decat cu prima liingurita pt gust,si daca refuza sa-i dau san.Ma gandesc serios sa o intarc cat mai curand cred ca asta e motivul refuzarii mancarii,aseara a baut 30ml lapte Humana 2 cu o cupa de cereale....imi trb rabdare multa cu mofturici.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Avem CAPITOL NOU

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mada al meu cca 2 sapt a avut mofturi, si nu i-au iesit dintii cum credeam. pus si simplu i-a revenit pofta. sper sa fie la fel si in cazul vostru.

ginette chiar acum cateva zile a fost la noi, pt controlul de rutina de 9 luni am chemat-o.

sunt gata pozele! de aici sunt acelea mai noi

http://community.webshots.com/album/567811069bKmKFR?start=24

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput