Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 24
monicaa spune:
Si ca vorbeati de cum ne descurcam cu timpul si impartitul task-urilor. Acum merge cat sunt acasa. Curatenie fac impreuna cu Clara, daca e de spalat la baie de ex fac cat doarme ea. Gatit la fel (curat legumele cat e treaza si fac mancarea cand doarme) iar seara ii da tati de mancare si o duce la nani si atunci fac eu de obicei dus.
Cumparaturile mari in week-end iar in rest incercam ca dupa 8 jumatate seara sa fim numai noi 2 pentru noi 2 macar de cateva ori pe saptamana.
Eu insa nu stiu ce ne facem dupa ce incep si eu serviciul. O sa ajungem acasa minim la 6, la 8 Clara merge in pat. Clar ca timpul asta putin il vom petrece amandoi cu ea. Apoi mai strangi prin casa si pici lat. Ce ma doare pe mine e ca o sa-mi vad fata 2-3 ore pe zi si sincer nu stiu cum voi rezolva conflictul asta intern. Nu vreau sa intru acum in detalii despre piticii mei de pe creier ca e cu bataie lunga si subiectul e altul.
Idee e ca vom ajunge la o solutie gen Gratiela probabil nu asa de complexa: adica vom gasi o tanti sa vina sa faca curatenie si sa se ocupe macar de cumparaturi. Alti bani, alta distractie dar altfel cred ca ajungem amandoi la balamuc.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ioanact spune:
danybv
bine ai revenit.
Sper ca aici unde v-ati mutat sa fie mai bine.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
honey79 spune:
Si, ca de obicei...nimeni nu baga in seama mesajul meu.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Si, ca de obicei...nimeni nu baga in seama mesajul meu. ![]() POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Pai, ai zis ca te duci la nani; uite-o
sa nu te superiRoxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
multumim frumos de urari fetelor!!! 
Ramo,
Ginette
noi ne imbuibam cu tort , hihi, ca de obicei de ziua lui baby
sanatate multa clopoteilor care mai sunt un pic raciti/ bolnaviori, sper sa treaca in curand si sa fie toti sanatosi tun ca vine frigutul si tb sa fie pregatiti sa il infrunte !
Alina023, Ginette, la noi vine acasa doctora,si asa procedeaza cu toata lumea cred, v-am zis, e in sistem privat cu vizite la domiciliu acest serviciu oferit de ea.
Shose
si multumim de vizita la album! Voi veti veni la party -ul de un an?
la multe lunite si la multi ani clopoteilor serbati zilele acestea, si azi special pentru Saara si Milan al meu! Pupicei!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Azi ma mobilizez si pun poze la album, ca n-am mai uploadat de vreo luna sau mai mult.
a primit si Milan set de 100 bile de la buni, i le-am sters si turnat in tarc, le-a dat ignore! mai incercam sa ne imprietenim cu ele
madalina28 spune:
Honey 
am citit mesajul tau dar eu nu prea mai am timp sa scriu,asa face si Sofiuca "fuge" de-a busilea cand ma duc sa o iau dintr-un loc nepermis,eu de obicei cand ii spun "nu ai voie sa faci..." ii dau si o explicatie nu ca ar intelege ea ci pt a ma obijnui cu asta cand va pricepe.
LalaD ce faceti!Sanatate multa la toti 4 !
Maimutel tare simpatic!
Ioana sanatate multa puiutei mici!Eu nu folosesc supozitoare ca se kkleste,daca are febra e ok supozitorul cu paracetamol.
Stoisor parca tu intrebai daca e ok sa pui carnea/ficatelul la fiert congelate,eu asa fac dar schimb apa de cateva ori pana e apa curata cand fierbe.
Vad ca vb de impacarea caprei si a verzei la noi e cam aiurea tati pleaca la 7 si niciodata nu are o ora fixa cand se intoarce,spalat,curatenie,gatit singura cand doarme bubu sau impreuna cu ea, de calcat am o tanti care vine la 2 sapt , vara venea mai des cateodata ma ajuta si la curatenie generala,cand se joaca Sofi eu imi fac jobul,daca trb sa merg la diverse institutii o iau cu mine toata lumea o cunoaste stie cum o cheama cat are ce mananca
,cumparaturile le facem impreuna cu tati sambata-duminica sau singura in cursul saptamanii dar le las in masina sa le urce el cand vine,iau in casa doar ce trebuie bagat urgent la frigider,duminica suntem impreuna toti 3 obligatoriu.Timp pt noi 2 nu prea avem din pacate picam seara rupti ce mai vb la tel in timpul zilei si cateva vb seara, sapt viit sper sa recuperam vom pleca intr-un mic concediu toti 3 si sigur vor fi momente si pt nebunii
....
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
Mada ce face Sofia, a inceput sa pape hrana solida? si Milan a avut o perioada cu refuz de papa, ii facem cate un bibe de lapte cand vedeam ca nu mananca. Eram disperata dar nu l-a tinut mult si i-a revenit apetitul
Ginette eu iti tot spueam de doctora mai ales cand te-ai plans ca nu iti raspudea pediatra la telefon sp[re weekend si erai disperata,nah ca te-ai convins tu ca e ok
emabucuresti spune:
fetelor doua zile l-am pus in premergator- cate 2- 5 min de vreo 3 ori- si acum cand il sustin sa paseasca merge pe varfuri
siinainte punea asa bine toata talpa, uf
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Ginette eu iti tot spueam de doctora mai ales cand te-ai plans ca nu iti raspudea pediatra la telefon sp[re weekend si erai disperata,nah ca te-ai convins tu ca e ok Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Mi-a pus capac, pediatra, cand mi-a zis ca "are ceva la picioare,de nu se ridica"
. Si, m-am gandit ca poat eni vine pan ain zona mea. Oricum, cand m-a intrebat de unde am auzit de ea, i-am spus ca ade la o prietena cu bebe Milan
Abia astept poze

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela