America (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Corina. Eu vreau sa fac ceva mai detaliat, sper sa reusesc.
Ana e OK, dar inca nu-i bine suta la suta. Sper sa treaca odata, eu nu sint buna de nimic cind sint copiii bolnavi.
La noi ploua cu galeata, tuna, fulgera, tot tacimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ok... I need to vent ca simt ca explodez: deci am dat testul Toefl pe 17 oct. si imi spun ei ca primesc rezultatele on-line pe 7 noiembrie si dupa asta primesc si eu si universitatile pe care le-am ales rezultatele si in scris; boooooon... vine 7 noiembrie trece si nimic.. hmmm...ok le scriu mesaj ei imi zic ca sa astept. Azi ii sun si cica problema este sub investigatie ca nu se stie ce s-a intamplat ca fie au pierdut testul?( helloo!!! e test on-line, unde sa se fi pierdut in Twillight zone?) fie rezultatele si sa stau "linistita" pana imi scriu ei raspuns in "cel mult" 10 zile lucratoare si ca cel mai probabil imi vor da de ales sa repet testul sau sa imi dea refund la bani... si inca spuneti si voi daca asa ceva e normal.. ca de azi dimineata sunt ca o bomba...umbla ai mei prin casa ca mieluseii ca le e saracii ca imi casuna de nebuna pe ei..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cami este test on line asta ce l ai dat tu? nu l ai salvat ca sa ajuti un pic situatia? sau nu se poate?

Ramona tu vrei in amanunt sa intri si sa faci si un pic de statistica? cu cheltuieli clasificate?

Noi am fost la plimbare, ma scoate Ralu in fiecare seara...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Corina testul sa da pe calculatorul lor in centrele lor.. eu nu am nimic pana si ciornele ti le iau cand iesi din sala.

Mergi la inceput

Of!!! ai asteptat degeaba... Dar chiar asa fara urma?!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Corina nu stiu sigur ce s-a intamplat,asta mi-au zis ei ca e posibil sa se fi intamplat.Deocamdata trebuie sa astept pana termina ei investigatia.

Mergi la inceput

Cami, ce nasol.

Corina, cam asa as vrea. Tot caut pe internet, nimic nu se potriveste suta la suta, va trebui sa personalizez. Mi-ar fi placut sa am si link cu contul din banca, sau sa fac o formula in Excel (eventual), sa vad mereu cit mai e disponibil. Apoi sa vad o statistica la sfirsit de luna. Fetele pricepute la contabilitate, poate imi dati si mie un sfat in privinta asta. Daca imi iese, ma fac financial planner cind cresc mare.

Mergi la inceput

pai iti faci plan de conturi si apoi poti calcula tot felul de indici si financial statements.Ai expenses, revenues,liabilities, si compari apoi, fel de fel de comparatii. Din banca ai +/-cash ul plus interest revenue -comisioane. a! ceva devalorizare ar trebui pusa ca altfel comparatiile nu s chiar reale, mai ales daca te raportezi la ani trecuti.
Da' o sa te plicti iti zic eu...

Pe mine m a interesat suma care ar putea fi salvata si incerc sa ma stick cu ea, cat se poate...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Acu' asta-i prea complicat. Eu vreau sa vad in primul rind niste categorii de cheltuieli (ma chinui sa le definesc si sa le gasesc pe toate), sa vad cit anume unde se duce si sper sa pot reduce pe ici pe colo. Asa tot zic ca trebuie, dar daca le vad mai clar pe hirtie cred ca o sa-mi fie mai usor. Deci intii tre' sa track expenses si pe urma sa fac un buget realist, ca altfel n-o sa am succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, eu stiam ca Quicken este bun pt calculul de bugete
http://quicken.intuit.com/online-banking-finances.jsp?cid=ppc_g_nb_all_stan_us_pfs+gen+pros+kw+o_bud+sof+o_budget+calculator_e&priorityCode=4936500000&ven=g&kw=budget%20calculator

Poti folosi si quickbooks dar e prea complicat, ala e pt firme mai mititele.

Josephine
este absolut delicioasa matza ta! Pe a mea am luat-o de la shelter cand era mare, avea cam 3 ani, si la inceput raspundea numai la comenzi in engleza, acum am invatat-o romaneste, desi ciuleste urechile la mine cand ii vorbesc in engleza.

Cami sorry pt testul tau, mi se pare cam ciudat, cum naiba sa piarda rezultatele sau testul, poate e doar o confuzie si se va rezolva totul. Cere-le daune si pt timpul pierdut acolo.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput