America (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu n-am mai pus benzina de ceva timp, dar sotul mi-a spus ca a vazut ieri cu 1.76. Wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am pisic...ta-na-na!

Frumusica, jucausa si mica. Se invarte in jurul cozii, vine la mangaiat, se agata de pantaloni- a devenit jucaria noastra!
Si noi suntem foarte multumiti de magazinul rusesc. Ferice de aia care stau in NY, Muncan (parca asa era) avea niste produse absolut delicioase. Ghiudemul era de mare arta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Josephine sa o stapaniti sanatosi!
A mea ma iubeste tareeee mult de cand a simtit ea ca ceva se intampla. Vine si ma mangaie pe fata cu labutele dimineata, imi linge burta, numai dupa mine se tine, nici la baie nu ma pot duce fara ea.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona nu s atat de tehnica dar am facut o adunare a tot ceea ce trebuie la plata pe luna care chiar nu sufera amanare apoi in functie de experienta din spate am adaugat un tampon si restul l am pus ptr virament. Acum tamponul se papa uneori sau se acumuleaza, per total se cam duce.
In general nu avem cheltuieli neplanificate si daca chiar avem reducem rata ce merge la banca. Se intampla f rar si tr sa fie ceva tare important ca sa modific rata.

Si la noi am vazut benzina cu 2.51$ dar se pare ca la preturi nu se reflecta ...

Cum se mai simte micuta?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Josephine sa o stapaniti sanatosi!
A mea ma iubeste tareeee mult de cand a simtit ea ca ceva se intampla. Vine si ma mangaie pe fata cu labutele dimineata, imi linge burta, numai dupa mine se tine, nici la baie nu ma pot duce fara ea.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

multumim, multumim. suntem tare incantati.
stau cu laptopul pe brate si se aseaza pe tastatura si da cu labuta pe ecran la reclamele luminoase:-)
pisica ta cred ca va fi tare geloasa pe bebe Aidan, la cat de iubareata pare:)
benzina la noi e 1.95. fain cu 1.74.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

La noi benzina e 2,35...wauuuuu,1,74 super bine!!

ANDREEA pana la urma unde v-ati hotarat sa mergeti in croaziera?...la care companie si ce traseu?...sper ca ai primit alea de la mine si s-au vazut ok,ca nu stiu daca le-am trimis bine!...distractie faina si sa faci poze sa va vedem si noi!!!

CENIA wauuu,super sunt crozierele in Europa,dar te costa...insa ai dreptate,daca vrei sa o vezi pe toata mai bine iesi asa,ca e mai ieftin....buna idee,trebuie retinuta...sa ne zici si ce companie ti-au spus ca e cea mai buna la servicii si la trasee,te rog frumos!!!

JOSEFINE sa va bucurati de pisoi!!!...ce culoare este?...e de rasa sau normal?...baga poze sa vedem jucausul!

SINZI ce poze frumoase!!!....ai rezolvat cu scaunele?...e ok Davidutu?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Pam-pam, here it is! Matzul! Inca nu are nume, il strig pisic, pisicutul..

pisic

l-am luat de la shelter, e o combinatie intre pisica vagaboanda si pisic siamez, cred. are nasul patat:-)
mi-era tare mila de pisoii de la shelter. trei aici care se uitau in aceeasi directie, simpatici foc:
trei matzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ce scumpic este! dar este el sau ea?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

o "ea". a venit cu numele mostenit de
"angel", dar nu stie ea nici de pis, pis nici de kitty, kitty, asa ca vreau un nume romanesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Jo, ce moaca simpatica are parca si-a bagat boticul in ciocolata

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput