Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Pinacolada, uite poza asta. Luca se uita la tine de parca zice:"Mami, si eu sunt mic, ia-ma si pe mine in brate!" Si acum deja e ajutorul tau...
Edit: Am vazut si tortul de 1 an al lui Rares...mmmm...salivez!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Yaia iata:
VACCINURILE OBLIGATORII IN ROMANIAVARSTA VACCIN SI DESCRIERE VACCIN
0 - 7 zile BCG - maternitate
HB #1 - maternitate Tuberculoza pulmonara
Hepatita B
2 luni DTP - VP (oral, intramuscular) + HB #2 Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita + Hepatita B
4 luni DTP - VP (oral, intramuscular) Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita
6 luni DTP + VP + HB #3 Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita + Hepatita B
9 luni - 12 luni AR (se poate opta doar pentru ROR la 12 luni) Rujeola
12 luni R1 DTP + R1 VP (rapel 1)
ROR (PRIORIX) Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita Rujeola, Oreion, Rubeola
30 - 35 luni R2 DTP (rapel 2) Difterie, Tetanus, Pertusis
6 - 7 ani DT - AR Difterie, Tetanus, Rujeola
8 - 9 ani VPOT (oral trivalent) Poliomielita
13 - 14 ani DT - BCG Difterie, Tetanus - Tuberculoza pulmonara
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Buna si de la noi!
Suntem bine, am fost foarte putin afara pentru ca e cam rece. Am fost la control Totul bine!!! Ni s-ab recomandat ca intre 10 si 20 ale lunii sa luam cite un pliculet de Broncho Vaxom. In rest m-am goindit sa ii dau Dariei Ca, Fe si vitamine diferentiat cite 10 zile consecutive pe luna!!! Vigantol avem 3 picaturi pe zi iarna aceasta.
Daria ma uimeste in fiecare zi cu cit de receptiva este!!!

Invata si intelege foarte repede multe lucruri. Incerc sa ma linistesc "la nervii capului" si sa profit de receptivitatea ei!!!
Erina spune:
Am vazut pozele Sarei. E atit de cocheta si frumoasa!!!!!!!!! Felicitari mami!!!!!
Erina spune:
Pinacolada, imi pare rau pentru intimplarea nefericita.
sa treac arepede vinataia lui Rares!
Celia spune:
Am avut de recuperat de cateva zile , asa ca... spicuiri din romane...
Rox, ma bucur ca a iesit cum v-ati dorit la nunta. Am citit caci copii sunt bine, ceea ce ma bucura foarte mult. Imi plac povestirile de la nunta despre voi si Alex , ca si Yaia , nu am mai fost la o nunta de la a noastra(desi eu am mai fost la doua in lipsa sotului...) .
Urmy,
. Noi suntem din persoanele multumite de sano de cativa ani, detergenti rufe, bucatarie si baie , sunt bune calitate-pret.
Moldoveanca, mai ce bostan ai tu ... frumos .
Andreea , sanatate multa lui Cris. Felicitari si succes cu raportul.
Danutza , felicitari bipedei . 
Cecilia, vazut si noi continuarea, copil si parinti fericit....frumos.
Danielle, pupici frumusetii.
Yaia, ce testari are tati de executat vineri...ii dorim succes. Sper ca tu ai depasit emotiile si ai avut o prezentare reusita.
Papanash, sanatate multa, sper ca a fost cu efect reteta pre-raceala. Reteta de slabit o vom incerca toate ...sa vedem si cu ce efecte ... Felicitari si succes in finala.
Erina, ma bucur ca Daria e bine .
Annisia , multumim de foto, super cocoselul. Bine ca nu sufera Y si daca e cu bunicii sunt sigura ca e ok si tu stai linistita la serviciu.
Maria, urata intamplare, ai grija de tine.
Andries, felicitari bipedului Mirciulix.
Gabriela, multumim de foto, pupici dulcetii.
Pinacolada, sa-i treaca repede micutului vanataile.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Yaia spune:
Mersi, Erina!
Se pare ca suntem 'in schema'. Aici ROR se face la 1,5 ani, dar cred ca nu e chiar ROR...s-ar putea si abia Rujeola, oreion, varicela...trebuie sa ma interesez...
Inteleg din schema ta ca anti-varicela nu e obligatoriu...ok.
Mersi inca o data!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Fug, ma trage Daria de mineca, vrea sa scrie ea. Scuzati tYpo-urile.
Mi-am amintit ca am vazut un baietel crestat tareeeeeee frumos!!!
Erina spune:
Cu placere Yaia. Mi-am amintit ca pe tipa finlandezoaica o chema Maarit (parca asa cu doi de aa). Pupam delfinasul. Am retinut si noi sfaturile de la stomatolog. Multumim!
Erina spune:
Multumim Celia. Numai bine si sanatate si Andreei!!!