Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
La multe lunisoare si multi ani fericiti inainte pentru bebe Iasminutza si mufitza Ariana 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
fetele, suntem si noi pe aici, pe metereze.
am intrat sa trimti un pupic la bebelusii bolnaviori. sper sa se faca bine repede repede.
si noi avem ceva problemutze, dar zic eu (sper!) mai mici. alex este racit tare, nu vrea sa isi sufle nasul, nu ma lasa sa ii pun picaturi si imie ste tare teama ca o sa il doara din nou urechiutza. tuseste ff tare, aseara cand ma jucam cu el si statea foarte aproape de pieptul lui mi se parea ca aud un zgomot ciudat la plamani (ee, sunt si putin cam nebuna). oricum, ma facut programare la medicul de familie pt maine, evident, azi nu lucreaza!
in plus, teodora este in coninuare constipata. sa o vedeti cum se chinuie saracutza sa faca numa un dop de kk.... ti se rupe sufletul. nu mai stiu ce sa fac. mananca para in fiecare dimineatza, am schimbat si laptele, si apa plata. am inceput sa ii pun si o picatura de ulei de masline in legume. se apre ca nu functioneaza nimic.
si in plus am dat de alta, nu stiu cat de grava: i-au aparut niste pete la genunchi si la coate, putin mai aspre. nu se vad, doar se simt. habar nu am ce o fi si de la ce.
asa ca maine merg si cu ea la medicul de familie. m-am saturat de programari la medici. azi trebuia sa ma duc la dentist cu alexandru, ca se vaia si de durere de dinti, dar m-au sunt sa imi spuna ca medicul are gripa si trebuie sa anulam programare. dar eu vreau sa il vada dentistul pana plec eu (joia viitoare). asa ca o sa il iau cu mine marti, cand am eu programare sa imi extrag trei (trei!!) masele. sper sa fiu in stare sa mai ajung acasa. oricum, o sa ma duc cu tramvaiul si o sa o rog pe cumnata sa vina sa ma astepte si sa ma conduca la tramvai. vai capul si curul meu.
in fine, ma vait ca o baba. dar mi se pare ca am asa de mutle pe cap. chestiile astea cu doctorii ma omoara. urasc sa merg acolo, mai ales ca stiu ca de cele mai multe ori nu dau nimic, spun sa astepti. si pt o vizita de asta tb sa pelc de la munca, unde nu imi zici nimeni nimic, dar am treaba de nu ma vad. si sotul a plecat, si nu am cum sa ajung la mucna mai devreme de 9 (dupa ce il als pe alex la scoala) si nici nu am cum sa pelc mai tarziu de 17 (ca tb sa il iau pe alex), iar seara muncesc de acasa numai dupa ce se potolesc maimutzele, adica dupa ora 21 (in cel mai fericit caz). si stau in fiecare sera pana la 12 sau chair dupa, si noaptea ma mai trezesc ca mai are teodora sa imi povesteasca ceva, sau alex plange ca il dor diverse, iar dimienata sunt rupta in bucati de somn. daca o mai tin asa, cred ca o sa clachez curand.
norocul meu este ca e soacra-mea cu mine, macar treburile casei nu ma intereseaza. si am ajuta si seara la culcarea copiilor, iar noaptea cand se trezesc amandoi in acelsi timp, ne impartim.
ufff, si eu care ziceam ca vreau trei copii.... nu, nene, imi ajung doi. sau... cel putin deocamdata.
hai ca am intrat sa trmit numai niste pupici si uite ca am m-am vaitat ca o baba aici. dar unde sa ma vait si eu?
va pup pe toate si va urez sanatate, ca e mai buna decat toate.
Poze
simonacip spune:
La Multi Ani Iasminutei si Arianei!!!!

Mi_bebelina foarte frumoase pozele de toamna...asa as fi vrut si eu mai multe pozici cu frunze galbene...dar nu prea am apucat. Pupam Deliuta.
Dana, imi pare rau de tusea /hiriala lui ALex si de constipatia Teodorei...chiar nu merge cu struguri sau cu prune/pere??
Dar nu are probabil nimic la plamini. Eu sunt obisnuita cu hiriiala asta de la David, dar de cite ori mergeam nu avea nimic...am fost si la pneumlog cu el la Nasta si nu avea nimic. Deci hiriiala e din cauza secretiilor cel mai probabil.
David e mai bine cred. A facut kk moale, dat doar o data si totusi inchegat...asta e clar ca nu e rotavirus.
Cit despre Mirci eu nu cred ca ar fi infectie urinara. Totusi el tuseste, are muci, deci nu e febra simpla fara alte simptome...
Lorich, leeloo
Editez Andree27
, te sarisem
Si acum mi-am amintit...parca ieri facuse Inais tortul de 4 luni pt Iasminutza...DOamne cum a trecut luna...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
mi bebelina super pozele, imi plac alea cu frunze, foarte artistice!
dana imi pare rau de problemute 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
iulia83 spune:
cum picaturi? nu am asa ceva. am un siropel si in prospect scrie sa-i dau 2,5 ml x 2/zi. n-are picurator sau ceva, are un capacel gradat
farmacista a zis ca nu exista decat in forma asta sau pastile. si-i mai dau ospamox la 8 ore 5 zile.
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

YLARI spune:
LA MULTI ANI LA TOTI BEBELACII CARE SE SERBEAZA AZI!!!!!!!!
IASMINA, ARIANA MUFITA, DAR SI CELOR DIN MAI, BINEINTELES, EVA MARIA, ILINA MARIA SI ANDREI!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi cu totii si mancaciosi si fericiti!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 cum picaturi? nu am asa ceva. am un siropel si in prospect scrie sa-i dau 2,5 ml x 2/zi. n-are picurator sau ceva, are un capacel gradat farmacista a zis ca nu exista decat in forma asta sau pastile. si-i mai dau ospamox la 8 ore 5 zile.Pozici Mufitza Mufitza in parc Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii ![]() |
Exista si picaturi...la bebe mic se prescrie picaturi...eu am luat si sirop ptr Cristi dar cand era mai maricel...dupa 1 an.
iulia83 spune:
are ceva daca i-am dat o doza de sirop? ca n-am cum sa ies acum afara sa-i gasesc picaturi...ies dupa 2 ca am de luat pampers, ceai, lapte...
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

alina_anto spune:
LA MULTI ANI!!!! IASMINA SI ARIANA

iulia, sanatate mufitzei!
Laura, ce sa-ti spun...imi pare tare rau ca Mirci e inca bolnavior... Sanatate! 
Simo, ce bine ca isi revine David!
Noi am venit acum de la dr si se pare ca nu scapam de antibiotic.. Sara a reusit sa faca si rosu in gat si e f ragusita si a avut putina febra, asa ca de azi incepem tratament cu antibiotic..
DanaH Sanatate si puilor tai!
sa stii ca eu, personal, merg cu placere la dr- de cand ma stiu am fost asa...chiar si la dentist. Dehh, fieare cu nebunia lui..
Insa cand e vorba sa merg cu sara, nu-mi place DELOC...dar asta e..
Scortisoara Sara