Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Alysh spune:
Ylari, nu sunt dar pot veni in 23 daca nu ti-e tie f greu si daca se face bine Mirci!
DE maine pana duminica suntem la munte, dar de luni din nou acasa la noi si sper sa ne potolim ca M-AM SATURAT DE BAGAJEEEEE!!
Vianne, esti o scumpa, multumim!
Vlady
andreap spune:
salutare si de la noi
a trecut iar un veac de cand nu am mai intrat..
eu incerc sa ma obisnuiesc cu 'singuratatea' dupa 1 saptamana de leneveala
..am stat numai cu fetele,fara sa fac nimic:mancare,spalat,curat.....acum air le fac eu pe toate
Mariuca are de 1 saptamana ochelari de vedere si e tare mandra de ei.
Sara e bine,vesela si parca face mai putine crize in carut.In continuare ma chinui sa-i dau lapte praf...nu vrea si pace!azi i-am schimbat laptele,am trecut pe Similac si a baut 30 ml..nu ma bucur inca,sa vedem maine.
Ieri am fost cu ea la MedLife la dr.marcu.are 64 cm si 6.180,deci a luat ceva in greutate in ultimele 2 saptamani,nu suficient ptr.a acoperi deficitul din urma,asa ca e neaparat sa bag laptele praf ca supliment.in plus fata de cereale ii dau de 3 zile piure de morcov,adica momentan morcov+ pastarnac.de maine bag si cartof.am facut si eco la sold,nu are nimic,m-am linistit.
in rest..nimic nou.
Simona,off...am auzit azi de inca un baietel care vomita de 2 zile,fara alte simptome....sper sa va faceti bine
Bona mea vad ca nu mai zice nimic de plecat..sper pana la urma s anu plece,ca altfel ce am chleit eu..da o s ama vedeti cheala de tot!
somn usor si poate reusesc si maine sa va citesc
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Reallaura spune:
Dragele mele,
VIn de la Culcer acum. Am fost la ea acasa. Mirci mi-a facut frisoane.
Gemea si tremura din tot corpul...i-am pus comprese reci pe cap, nurofen, novocalmin si dexitin.Acum e in maneca scurta, asa-l tin si-l verific toata noaptea. A facut 39,6...ooof parsiva febra asta. l-am verificat toata ziua si credeam ca o tin sub control.
Culcer a spus ca e viral si nu tr antibiotic.
MA duc la el sa-l sterg pe caput.
Nicole
bafta cu bona
Ylari, Alysh, Adriana mi-as fi dorit mult sa ne vedem...dar probabil nu vom putea
alyshdistractie fumoasa la munte
sis pup david sacnatate si lui ooof
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ralu_t spune:
laura, noua pt febra mare ne recomandasera baita cu 1 gr doua mai rece decat temp lui. si chiar ii scadea febra, noi nici n-am avut asa de mare, el s-a oprit la 38.6. merg si impachetari de la brau in jos cu apa calduta intr-un prosop(finet), nu apa calda, oricum, in nici un caz rece..sosesete cu otet, d-astea. va doresc o noapte usoara, sa scada febra si sa va puteti odihnii putin. faci bine ca il tii subtire imbracat
si pt verisorul david aceleasi urari.simona daca te bate gandul ca e viral mai bine opriti antibioticul. daca e ceva de la stomac poti duce o proba de caca la medlife la analize de urgenta si sunt gata in 2 ore. macar stii si nu-l indopi inutil cu pastile care distrug si ele flora stomacala/intestinala.
l-am vazut pe mateias, vai de capul meu
, l-a vizionat si ovi si ne-a placut la nebunie.
la multi ani eva si alexandru, mama mia, parca ieri am nascut si mi se pareau copiii de 6 luni niste goliati pe langa sarmalutele noastre...oare asa repede ajung si la 20 de ani?
revenind, sa va traiasca puiutii fetelor, sa fie fericiti, si voi la fel pe langa ei.
nicole si eu zic 10 mil pt cate face si pt nr de ore. si daca incepi cu cadouri, in momentul in care nu-i vei da nimic o luna, se va simti si ea prost si tu vinovata. banii tre sa fie pe fata, discutati de la inceput, sa nu fie sursa de resentimente si neintelegeri. succes!!
la noi e bine cu bona, ma mir cat de linistita sunt, ptiu sa nu ne fie de deochi dar chiar am inima usoara in ciuda presentimentelor. deocamdata ne acomodam, maine ii las singuri vreo 2 ore sa merg la sport. laurita

ce noroc am avut noi cu tine![]()
alysh a fost bun sushi-ul? am comandat si eu sotului meu, de ziua mea care se apropie, i-am zis sa faca un ocol prin dorobanti la sushi bar. si la mine e mancarea preferata
La multi ani, sa prindeti si nunta de aur!
cleo, am vizionat pozele dar papuceii sunt mult diferiti de robeez, in primul rand robeezi sunt din piele, au talpa din piele intoarsa nu din cauciuc, f f subtire,sa se simta foarte bine solul ,cat mai aproape de piciorul gol. nu m-as mira sa aduca si la noi anyway, ma intreb oare cu ce pret ii aduc
am vazut puiut de miss cu ochi albastrii
, care nu stiu cum e in realitate, dar in poze pare un ingerash vesel,fara nici o grija, n-ai zice ca plange vreodata. tre sa se ridice si el la inaltimea infatisarii angelice, sooner or later...
andreea succes cu suplimentul, sa nu se intarce fata ca sora mai mare, sa-l primeasca si sa creasca mare si frumoasa. uit mereu sa-ti zic ca zgubiloiul tau cel mare e nascut in aceeasi zi cu mine
, mereu m-am amuzat de treaba asta. iti urez sa nu chelesti definitv, sa aiba mila bona![]()
am uitat sa-ti zic cami ca-s f frumu pozele cu dovlecei...ghici ce am comandat azi la mama: dovleac copt. nush daca e bun pt cura mea, o sa-l mananc dimineata cu fructoza sau fara, dar simt un nod in gat de pofta.
si as mai fi zis cateceva, azi a fost o zi grea , sunt obo. ieri tudor a dormit intre 5 si 8 seara, apoi s-a culcat normal la 10 si s-a trezit la 5:45 si n-a mai adormit
va pup, noapte buna
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
stefany_p spune:
Doloress, bine ai revenit!!!1
mai fetelor, eu sunt obosita moarta...voi cum va mai descurcati>?
stefany_p spune:
Dolores, vreau si eu dieta..c
are-i contul? parola? sau pm..sau la usa...cumva numai trimite-mi-o![]()
simonacip spune:
Neata. O noapte linistita am avut, fara peripetii. DUpa injectie David a dormit tun, abia am reusit sa-i strecor antibioticul...Sper sa fie spre bine, vad ca deja e mai bine a mincat si banana si orez cu morcov...ca era bietul cu burta lipita de spate.
SIs, pup Mirci scumpul de el, oof, mi-e dor de el. Copiii nostri s-au vorbit sa ne dea d elucru in acelasi timp. Ce nu ne-am imbolnavit noi amindoua odata, iata ca, copilasii nostri numai asa fac..
Andreeap, bine ai revenit, ne-a fost dor d evoi...apropos..si fetele din par m-au intrebat de tine. Ma bucur ca a luat Sara in greutate si ca-i merge cu SImilacul. Nu stiu dc ai gustat dar e muuuult mai bun decit Nan.
Vianne, nultumim mult 

Ralu..sincer nu mai stiu ce sa cred, ca o fi viral sau nu ce are la stomacel, dar antibiotic oricum i-as fi dat pentru puroiul din git. Luni cind am fost la medic el nu vomitase inca si nu facuse kk moale, avea doar febra. SI mi-a zis ca are puroi in git. Oricum in cazul in care nu merge cu aerosolii(si i-am facut mai bine de o saptamina, fara succes, tusea in continuare) trebuia bagat antibioticul..Deci macar pt puroiul din git si tot tb sa il dau..altfel nu ma aruncam asa.Dr mi-a dat si pt Mati ospamox, dar atita vreme cit nu face febra si e mai bine, nu i-l dau.
Iulia, imi pare rau d emufitza..totusi incearca intii cu sirop de tuse si poate nu e necesar sa-i dai antibioticul.
Inca o data ma bucur ca v-a placut baiatul meu..El ar fi mers mai mult, dar m-am temut ca-mi pica din pat...Tre sa-l las pe jos, pe covoras
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
buna dimineatsa. Si
sa taie greatsa.
ce mai faceti, fetelor? fiica mea mi-a dat trezirea acu 1 ora. Am rabdat, cu perna in cap, dar ea tipa cuc hef de joaca. Am luat-o in pat cu mine... i-am dat o tsatsa, si ea trage de ea. Fiica mea!
degeaba m-a chinuit dr stomatolog. Tot ma sacaie maseaua de minte. Daca io is cu kuru in sus pt o masea de minte, d-apoi cupiii mici pt 20 de dinti?
PS.: sa ma dau cu calgol - chestie din aia pt gingii cand ies dintii la pui mici?
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
neatza!
sunt rupta. fata se trezi la 4 cand ii dadui medicamentul si nu mai avu somn pana la 5.30 cand o adormii fortat. si la 7 se trezi iara
gata somnul meu 
ma pun sa ma joc cu ea ca se uita in mila la mine...
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

simonacip spune:
Cleo..Calgel...poti sa te dai, dar sa stii ca efectul tine putin 10 minute, apoi te apuca iar
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."