Cum scot "ochii rosii" din poze?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pai cam asta ar fi metoda. Pupila nu o va face neagra nici un programel, pt ca ar fi ireala culoarea, dar nu mai ai senzatia aia de ochi de vampir. la mine e un gri inchis, deci nu negru. Vrei sa incerc eu? Intri pe messenger?

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ayla,ti-am trimis pe privat Id-ul de mess,dar cred ca e prea tarziu in seara asta,e deja miezul noptii.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

te ai culcat?

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

pretty daca vrei iti arat eu.Sunt online.Eu am reusit din prima cum a spus Ayla

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

pretty daca vrei iti arat eu.Sunt online.Eu am reusit din prima cum a spus Ayla

Irina, nu merge, nu cum sa utilizeze programul nu ii iese ei. Au ceva pozele sau reflexia luminii in ochii lui bebe. Am incercat si chiar ies galbeni ochii. Incerc acum alt program. Cu ce spuneam ca scot eu, la mine e ok, nu sunt negre pupilele ci un gri inchis.

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Aaa ok am inteles,e altceva ce spui.
Si mie mi-au iesit cum sunt si la tine.Am cateva poze de-alu Sebi facute noaptea si avea pupilele rosii.Acum sunt parca nici gri dar nici negre.Oricum mai bine decat rosii
Multam de idee ,habar nu aveam...am o groaza de poze de refacut,limina,culoare,saturatie...so de-acu inainte nu-mi mai griji ca poza nu a iesit cum trebe.
Noapte buna

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Pupila neagra doar in www.luminous-landscape.com/tutorials/red-eye.shtml" target="_blank">Photoshop cred ca se poate ceea ce e destul de complicat pt cine nu cunoaste. Eu una nu ma bag.Am testat si cu ACD FotoCanvas si curios, nu prinde nici o alta culoare, tot galbeni raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc tuturor si in special Aylei ,imi pare rau ca n-am mai raspuns,dar ma bagasem la somn,din pacate dimineata devreme trebuie sa fiu la serviciu.
Se poate sa fi selectat si ceva aiurea din meniul aparatului foto si de aceea sa fi iesit ochii atat de rosii,o sa incerc sa scot ochii rosii din alte poze sa vad daca acolo merge mai bine.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Photo Impression 6 iti reduce ochii rosii imediat, fara selectie, e minunat programul. Cred ca e trial pe net, eu acum l-am primit.

Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Photo Impression 6 iti reduce ochii rosii imediat, fara selectie, e minunat programul. Cred ca e trial pe net, eu acum l-am primit.

Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

super programul, are mici scapari dar e cel mai bun din cate am folosit. merci

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput