barbatii, iar si iar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Topul intrebarilor puse de femei in timpul meciurilor la CM2006: 1. Astia cu cine joaca? 2. Arbitrul are voie sa joace carti in timpul meciului? 3. Ce crezi, cand vom avea timp mergem undeva in vacanta? 4. Tie care tricou iti place mai mult? 5. Aia care n-au mingea de ce fug? 6. Te intereseaza si prelungirile? 7. Cate reprize sunt in total? 8. Germanii de ce joaca asa de dur? 9. Daca in spatele portii este plasa de ce nu se pune si in jurul terenului? 10. Cit de inalt se poate lovi cu mingea? Mentiune: Auzi, Figo e casatorit? Locul 3 De ce toata lumea fuge in cealalta directie dupa ce au dat un gol? Locul 2 Pot sa schimbi pe Acasa; ma uit la Lacrimi de iubire?? Locul 1 Vrei sa vorbesti cu mama la telefon? SI… MARELE PREMIU: Ma mai iubesti?

Asa....doar pt a intelege cum e cu diferentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Topul intrebarilor puse de femei in timpul meciurilor la CM2006: 1. Astia cu cine joaca? 2. Arbitrul are voie sa joace carti in timpul meciului? 3. Ce crezi, cand vom avea timp mergem undeva in vacanta? 4. Tie care tricou iti place mai mult? 5. Aia care n-au mingea de ce fug? 6. Te intereseaza si prelungirile? 7. Cate reprize sunt in total? 8. Germanii de ce joaca asa de dur? 9. Daca in spatele portii este plasa de ce nu se pune si in jurul terenului? 10. Cit de inalt se poate lovi cu mingea? Mentiune: Auzi, Figo e casatorit? Locul 3 De ce toata lumea fuge in cealalta directie dupa ce au dat un gol? Locul 2 Pot sa schimbi pe Acasa; ma uit la Lacrimi de iubire?? Locul 1 Vrei sa vorbesti cu mama la telefon? SI… MARELE PREMIU: Ma mai iubesti?

Asa....doar pt a intelege cum e cu diferentele.

Catalina

cred ca nici un barbat nu isi doreste o astfel de femeie langa el in timpul meciului

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

Chestia e ca eu nu/l sun de 50 ori pe zi, nu sunt foarte pupacioasa, e chiar invers. Poate am luat/o eu razna zilele astea, cred ca am obosit si m/am tampit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

eu banuiesc ca treceti doar printr-un moment tensionat alimentat de problemele pe care le aveti in jur, asa ca ar trebui sa treceti peste pasa asta cu calm, fara sa inrautatiti situatia.Discuta si cu el si data viitoare cand vedeti ca va aprindeti, unul dintre voi, daca nu amandoi sa cedeze.

Noi asa facem...mai ales el ca eu ma ambalez din nimicuri.Da' m tratez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Kokiy , nu ma refeream la tine si nici la altcineva in mod special , ci asa, in general.

tlory, probabil ca business-ul asta impreuna nu va lasa sa comunicati ziua bine, nu stiu, incercati noaptea , glumesc. Hai ca mai e putin, vin sarbatorile, poate mergeti undeva, uitati de business si va relaxati.

Mami de (19.08.2008)

Mergi la inceput