barbatii, iar si iar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Cand zici ca esti geloasa, ai si motive serioasa sau dovezi care il pot incrimina sau sunt doar presupunerile tale?
Cred ca toate avem momente din astea... eu am trecut printr-unul asemanator zilele trecute, cand imi venea sa ma cert cu prietenul din orice, mi se pare ca orice zice si face e aiurea, daca a fost plecat in weekend mi se parea ca imi ascunde ceva etc. Dar trebuie sa tragi un pic frana si sa te gandesti daca intr-adevar ai motive sa te simti asa cum te simti sau daca doar te alimentezi singura pentru ca simti nevoia de mai multa atentie si dragalasenie din partea lui...
Cel mai bine e sa te distantezi un pic de situatie si sa o privesti din afara, sa vezi daca totul ti se mai pare asa de sumbru.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu stii ca iubirea tine 2 ani (o spun psihologii, medicii, nu eu )?
Pe urma este inlocuita de prietenie, respect, afectiune etc.
Poate ar fi bine sa reevaluezi relatia...daca nu esti fericita, nu are rost sa continuati

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

tlory
eu zic ca nu comunicati destul ...incearca sa vezi ce nu-ti convine la el si spune-i in fata...nu trebuie sa gasesti motive de cearta, spune-i omului ce te deranjeaza si poate o sa aiba si el ceva de spus cu privire la relatia voastra ...

Off topic:
floridia cred ca ar trebui sa mai vizitezi si alte subiecte...de exemplu asta :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128841 ... si eu incerc sa-mi educ gramatica ... nu de alta, dar nu vreau sa omor retina forumistilor sau sa le expun neuronul prea mult in dezlegarea si interpretarea frazelor...

Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

Aveti dreptate. Uneori sunt exagerata si eu pt ca ma incapatanez. Ieri aveam mari spume pe el. Nu ma inseala, asta cu siguranta, pt ca nu ar avea cand. Suntem aproape toata ziua impreuna, probabil ca uneori obosimamandoi. E adevarat ca avem o problema de comunicare zilele astea, suntem cam stresati de o afacere pe care o avem, dar parca el se streseaza prea tare si ma scoate din sarite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Off topic: Observ ca cine nu prea are nimic de spus la vreun subiect se leaga de ce spun altii, ca sa se bage in seama oricum

On-topic: Gelozia vine din nesiguranta, si tu si prietenul tau nu prea sinteti siguri unul pe altul, de relatia voastra. Recunosc ca asa eram si noi (ma rog, mai ales el) cand nu locuiam impreuna, totul s-a rezolvat dupa ce ne-am casatorit si ne-am mutat impreuna. Personal, am mai avut un moment de gelozie cand el s-a angajat undeva unde erau multe fete frumoase, dar mi-a trecut repede, ca mi-am adus aminte ca eu sint mai tare ca ele si ca, in fond, el era cel care ma diviniza si ma cauta mereu inainte(cu toate fitele mele).

Mami de (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Totusi stam bine...daca din sfatuite devenim sfatuitoare intr-un timp atat de scurt .

Tlory am si eu o sugestie...incercati sa locuiti impreuna si vezi cum merge.
Cred ca asta este proba cea mai dificila.

Mergi la inceput

Catalina cred ca asta e problema noastra. Ar trebui sa stam impreuna. Oricum, noi femeile suntem cam ciudate uneori. Mai ales eu. Si apoi ma enerveaza ca se controleaza asa bine, ca uneori nu arata nimic, nici ca e gelos, nici ca/i pasa, eu sunt mai directa, arat exact ce simt. Nu pot sa spun ca nu ma iubeste, se vede ca ma adora, toata lumea zice asta, si chiar simt, dar vreau sa vorbeasca cu mine mai mult, nu sa se inchida in el. Dar cica asa sunt barbatii, se inchid in ei cand au probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bluel

Off topic: Observ ca cine nu prea are nimic de spus la vreun subiect se leaga de ce spun altii, ca sa se bage in seama oricum

Mami de (19.08.2008)

Banuiesc ca era vorba de Gabriela, nu de mine

Glumeam bineinteles

Catalina are dreptate ,poate daca ati locui impreuna se clarifica lucrurile ...la mine de exemplu a fost invers ...cand ne-am mutat impreuna a incercat sa puna piciorul in prag,dar i-am pus repede piedica ...acum serios vorbind trebuie sa clarificati lucrurile din pripa intr-o relatie ... ori va iubiti asa cum sunteti(cu bune si rele) ori mai bine va despartiti ... nu merita sa-ti schimbi comportamentul pentru partener...in timp aceste compromisuri pot afecta relatia ...ca sa nu se interpreteze gresit dau un exemplu din relatia unei amice:la inceput a vrut sa-si impresioneze partenerul ascultandu-l in tot ce-i cerea ...te imbraci cu aia...te fardezi prea mult,mai bine deloc ... intr-un moment cand a dorit sa se macheze pentru a iesi cu prietenele a luat bataie pana a ajuns in spital,iar replica iubitului a fost"sigur ti-ai gasit pe altul, sti ca mie nu-mi place sa te fardezi" ...asa ca mai bine spune-ti de la inceputul relatiei ce si cum va place ca sa nu aveti neplaceri ...sincer mie aceasta patanie mi-a fost de ajutor in relatia cu sotul ...

Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Da stiu, numai ca ma scoate din sarite. Eu ii spun care e problema si el zice ca nu se simte vinovat de nimic, ca mie nu/mi convice ceva, ca poate m/am plictisit, si atunci i/mi vine sa/i sparg capul. Pe de alta parte, intr/o seara am auzit doi pusti discutand, ea ii spunea ca el nu este vinovat niciodata de nimic, si chiar si in acel moment el zicea ca nu e vina lui ca se certau si ......, si am inteles ca pe undeva toti sunt asa, dau vina numai pe noi, femeile, pt absolut tot ce se intampla in relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor pai asta este problema noastra. Noi suntem perfecte si perfectioniste iar ei niste copii mai mari.

Greseala pe care o facem este ca incercam sa ii iubim asa cum ne-ar placea noua sa fim iubite. Nu ne trece nici o secunda prin capusor ca poate ei nu vor sa fie pupati de 60 ori/minut, sa sunam de 340mii ori pe ora, sa vada un film siropos care ne place numai noua....ca poate ei vor sa se joace cu soldateii online pana ne uitam noi la film. Pai cum sa vrea asa ceva? Ca daca asta ar fi vrut noi am fi stiut.Nu, el vrea sa vada acel film, dar nu stie. Si de aceea au nevoie de noi. Sa ii ajutam sa inteleaga ce vor.

Si normal....la un moment dat asa le vine sa ne incuie in baie vreo 6 ore ....sau 16...

Mergi la inceput