Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 23
emabucuresti spune:
Am vazut in catalogul mothercare un carut care ma tenteaza pt baby. Se cheama Silver Cross Dazzle. dar astia de la mothercare romania nu il aduc. Are cineva idee daca se gaseste la vreun alt magazin in Rom? sau daca l-as putea comanda convenabil din afara? intreb deoarece am vazut ca vorbeati de comenzi de produse din afara.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Laura Ioana spune:
Roxana, de unde ai luat jucarioarele din lemn? Ce faine sunt! Si calutul e super
Fetelor, mai stiti ceva de Lala20? Nu o poate suna nimeni? Ma cam ingrijoreaza ca nu mai scrie de cateva zile! Sper ca ea si Bibi sunt bine
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Roxana, de unde ai luat jucarioarele din lemn? Ce faine sunt! Si calutul e super ![]() Fetelor, mai stiti ceva de Lala20? Nu o poate suna nimeni? Ma cam ingrijoreaza ca nu mai scrie de cateva zile! Sper ca ea si Bibi sunt bine ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
de la quelle, vreau sa ma bag si eu acum sa comand!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
emabucuresti spune:
ven uraa! felicitari pentru plimbaretul pe piciorusele lui! 

Despre outfit, o idee ar fi sa le combini cu o rochie scurta cu o croiala moderna, nu neaparat clopot, dar ampla, poate ceva gen empire- larga de sub sani, dintr-un material vaporos, dar cu captuseala- ca nu e vara, nah.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
kalosalina spune:
Ginette calut din ala am vrut si eu initial, dar mi s-a parut ca in asta de plastic o sa aiba mai mare stabilitate
Vom vedea...
LauraI am vazut ca pe LR romanesc nu sunt jucarii. Nu le putem comanda in continuare din Franta, oare? Tu ce alte jucarii i-ai mai luat printesei de la ei?
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stoisor spune:
Acum am linistit si eu pitik,are un batz si o enrgie ceva de groaza si faza cu nani in brate NU O MAI SUPORT cred ca ajung oloaga
am umpic de treaba si revin
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
ginnette spune:
Ema, am inteles ca pleaca la munte si m-am gandit ca e in pregatiri si n-am sunat-o ... sau am inteles "in gura" ??
LauraI, ti-a raspuns Helene (
), ca petarda mea de calc a luat-o razna
si pana trmit un mesaj...
Numai, ca nici acum n-am primit 'cubul de sortat' - din mai, de cand l-am comandat - nu-l mai au in Germania si nu stiu cand il primesc cei de-a acolo; pan-ajunge aici....
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Laura Ioana spune:
Ema, asta-i www.lady4ever.ro/cumparaturi/70/Detalii-Saniuta%20Baby%20Dream-prod79934-Review-pag1.html" target="_blank">saniuta. E super, probata pe covor![]()
Alina, Roxana, vad ca si azi se mai poate comanda de pe LR.fr, dsi cic azi se inaugureaza oficial site-ul romanesc
I-am luat multe jucarii, sa vad daca am timp sa pun link-uri.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ginnette spune:
Abia astept sa pui link-uri, Laura; ma mai inspir si eu ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela