Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Intru si eu pe fuga ca am cam mult de lucru la servici
Mathias felicitari pentru pasii facuti singur!!!
Lala multumim pt schema de vaccinare Am salvat-o.
LauraI suuuper saniutza! Sa o stapaneasca sanatoasa Theea
AncaB ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste pe Stefanel si sa ii iasa cat mai repede dintisorii ca sa scape de durere...
Alina ff urat din partea dr Marcu Dar nu te mai necaji...cauta-ti alt doctor si sa fiti voi sanatoase...
Astazi i-am comandat Dariei un calut balansoar - vrea bunica sa i-l faca cadou de Sf Mihail: http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=LT25

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Hai c-am scris simultan

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Saliu
Felicitari lui Mathias curajosul

Elle Ramo abia astept sa vina zapada si sa plimb gaza cu saniuta; am o presimtire ca o sa-i placaaaa Nu stiti cum va fi iarna asta?

Alina, pfoai ce nesimtita de doctorita Sa stii ca toti dr au o parere exagerat de buna despre ei: mi-a spus dr mea de familie (de fapt surorii mele, cand a auzit ca da la medicina) ca doctorii sunt un fel de SEMIZEI Pe bune asa a zis! Si ca nu se prea amesteca cu restul oamenilor, decat asaaa la cate o ocazie Va dati seama ce bine ne-a picat, ea fiind "prietena" cu ai mei si cu parintii sotului!

Fetelor (LalaD) scrieti, va rog, ce vaccinuri e bine sa mia faca bebeii nostri, ca sa mai citesc si eu despre ele, sa vad ce si cum. Eu i-am terminat Prevenarul (a zis ca se fac doar 2 doze) si s-ar putea sa trebuiasca repetat cel impotriva TBC (nu i-a ramas floricica la mana, deloc).

Fetelor, e bine sa avem in casa aparat pt aerosoli? vad ca multe din voi aveti deja si l-ati si folosit.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am terminat de papat supita de galusti
Din 250 de grame a papat cam jumatate pasat cu furculita si restul deoarece s-a plictisit si incepea sa se enerveze am dat un vajjj la bender si a terminat tot
Deci o facuram si p'asta

acum il urmaresc vreo 2 zile de bubite

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata pe la pranz!
Pana apuc sa postez mesajul face precis cineva capitol nou asa ca repede: puiul e mai bine! Dupa ce a fost intai mai rau, clar. Dupa supozitorul de la 18:00 pe care probabil l-a eliminat prin kk ii scazute temp de la 38.8 la 38,1 la ora 20:00, si-a baut laptele si nani fara supozitor. S-a trezit apoi la 22.00, 23:00 iar la miezul noptii avea 39,1. Supozitor, am incercat sa il fac sa bea ceai caci ardea ca para, buze rosii. Nici vorba, poate de sete 10ml. A baut in schimb lapte. La prima ora am fost la dr. E racit iar atata cat a stat B la control a vazut ca e ceva la urechea stg. Deci eliberam nasul mereu, avem supozitor daca face peste 38,5. Si globuli: ecchinacea 3x5gl/7zile si apis/levisticum la fel. Nu stiu cum sa il mai fac sa accepte globuli ca ii sesizeaza imediat si se inneaca si vomita ce mai are in stomacel. Dr aproape nu a vrut sa creada ca e asa greu sa il fac sa inghita globuli. O sa incerc iar cum ati zis voi dizolvat in putin lichis cu lingurita.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina(kalos) super calutul Sa-mi spui daca ii place si daca pote sta in el, ca voia sotul sa-i ia ceva asemanator de la Real si am zis ca nu are cum se juca
Am uitat sa spun: Ramo am votat si eu zambetul tau de coperta!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Alina(kalos) super calutul Sa-mi spui daca ii place si daca pote sta in el, ca voia sotul sa-i ia ceva asemanator de la Real si am zis ca nu are cum se juca
Am uitat sa spun: Ramo am votat si eu zambetul tau de coperta!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Revin....

Ven,
supozitor pentru ca in lipsa de Camomilla c30 ce mi-a zis la tel dr sa ii dau aveam doar paracetamol sup. Pana acuma nici un dr la care am fost nu ne-a prescris pt febra sirop de ex (el pana acuma nici nu a facut peste 37,6 temp) iar eu nu am cerut la farmacie decat ce era pe retete.
Felicitari pt Mathias! Curajos baiat are mama!!!!!!

LalaD,
chiar asa! Ce bine ca e Andrei mai bine si ca a acceptat cumva galustele! Nu am varificat e cumva deja in antet ceva referitor la schema de vaccine obligatorii si bine de facut? Ne ajuti tu?

CatiM,
ce bine ca iti e mai bine! Eu am vrut sa pomenesc sa mergi sa ti se citeasca ceva la preot dar ma gandeam ca poate nu crezi in asa ceva! Eu acum vreo 6-7 ani avusesem o perioada in care ma trezeam noptile la 02:00 fix si nu mai adormeam decat spre dimineata pe la 06:00. Intai am profitat, citeam etc. In scurt timp eram insa asa obosita ca spre pranz eram varza la serviciu. Nu m-au scos decat o serie de citiri si slujbe la un preot ortodox...

Ereena, Alina023,
ce medici! Mie imi e foarte importanta latura umana, pot fi ei cei mai profi dintre profi! Si oricum in Ro e inuman ca se face asa o diferentiere pe clase sociale! E re-vol-ta-tor! M-a agasat ca pe Roli f multa vreme treaba asta... e cum e cand nu ai probleme de sanatate dar cand apar si incepi sa te confrunti cu sistemul ti se face greata! Aproape esti obligat sa intri in joc: plicuri, etc. Eu credeam ca daca e o clinica privata e mai mult decat oficializarea plicului si ca isi fac treaba!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu i-am luat calutz de la quelle asta e.
Am pus-o pe el, dar nu-si tine echilibrul, inca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Sper ca Eleni e bine si mamica ei sarbatoreste azi si de aceea nu a intrat pe aici! Ginette stii ceva de lauraD?

LauraI cum e saniuta? eu am ratat link ul. Pup frumoasele!

AncaB

Shossseee!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput