Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mi-au placut Giulia si Andrei.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Nu mi-a placut deloooooooc salsa dansata de Luciana si Pavel. Parca nici nu au fost pe muzica, au fost pe langa o mare parte de timp.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Interesant duelul.
Sincera sa fiu....eu nu prea i-am vazut pe cei patru cum au dansat. S-au pierdut cumva in multimea de dansatori. I-am vazut mai mult cand erau mai in prim plan. Asa ca...habar n-am cum au dansat. Pffffff, ma uit degeaba la televizor.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Al 2-lea duel a fost fain, ca deobicei, cand e in joc o miza mai mare. Se pare ca Gina a dansat mai fain si mai corect decat Alina, dupa comentariile lui Mihai. Ca Wilmark iarasi a favorizat echipa formata din Gina si Vladimir. Le-a dat chiar si un 10.
Eu tot navighez pe forum, ca nu am avut posibilitatea sa intru zilele astea si i-am simtit lipsa. Iar acum, recuperez.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Mai fetelor, melodia pe care o canta Banica cu Alexandra Ungureanu, nu e melodia din reclama aia la bere cu cerbul care canta? (ceva cu ...viata e frumoasa)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Bravo Giulia si Andrei!!!!! Mie mi-au placut. Sper sa ia si note bune.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Ha ha, au aparut pe scena Luciana si Pavel. Ca de obicei suepr costumatii, cred ca or sa aiba un numar frumos si de data asta.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Ha ha, super haiosi au fost!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alinutzza, ai dreptate ! Nu stiam de unde imi suna cunoscuta, melodia !
Foarte faina salsa Giuliei cu Andrei si la fel de fain si rock'n rollul Lucianei cu Pavel. Desi, lui Pavel i-a fost greu sa tina ritmul. Dar au fost plini de energie.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Pai cred si io ca i-a fost greu sa tina pasul cu Luciana, n-ai vazut ce burtica are? Luciana in schimb...mananca din doi in trei, cica au pus-o un pic la perfuzii inainte de emisiune.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput