Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april Cred ca s-a facut deja ora de la ultimul dans... Parca ar fi emisiunea "Publicitate pentru tine" Dada |
Super tare ...ma tin cu mainile de burta.
Si le mai face cunostinta si cu toate nemurile de care nu auzisera pana acum.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Alinutzaa spune:
Emisiunea asta se transforma in Surprize surprize
Incep sa ma enervez. A trecut mai mult de o ora de la ultima pereche concurenta.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Cred ca e cea mai plictisitoare seara din sezonul acesta. Exceptie facand dansul Monicai cu Aurelian Temisan.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
In sfarsit!!!!!!!
Interesanta abordarea.
Imi pare rau de Vladimir ca a avut asa ghinion cu o partenera ca Gina. Chiar l-a tras in jos si in seara asta, la duelul asta, s-a vazut clar diferenta in Gina si cealalta fata care dansa pe scena in acelasi timp cu ea, respectiv Alexandra.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
april spune:
Mi-a placut formula de la duel. Ce bine arata cand e plina scena.
Frumos
Tzuni bun venit
Dada
Anina_n spune:
In sfarsit, un numar mai deosebit si frumos in aceasta seara. Duelul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n In sfarsit, un numar mai deosebit si frumos in aceasta seara. Duelul ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Nina, singurul din concurs.
10 de la Mihai... wow
Dada
Anina_n spune:
Daaa, s-a vazut clar diferenta dintre cele doua fete !
Mihai a dat 10 !