Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)

Dansez pentru tine, sezonul 6 (2) | Autor: Anina_n

Link direct la acest mesaj

Totul despre acest nou sezon, gasiti aici !

Cap. 1

Urmatorii la duel, Vlad cu Ludmila si Gina cu Vladimir.
Dansurile se saptamana viitoare, break dance si vals.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Offff,ce ma enerveaza!Eu ma uit pe ProtvInternational in reluare;ajung si eu pe-aici cand nu mai e nimeni.
Singura pereche care mi se pare destul de slaba este perechea cu Vlad;imi place cum canta,dar dansul...
Imi place mult de Giulia si Andrei,de Andrei,de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noroc cu voi fetelor ca stiu si eu ce s-a intamplat aseara. O criza de fiere urata cu migrene m-a terminat si n-am putut sa vad nimic aseara, insa acum sunt bine si v-am citit. Pupici si multumiri

Imi pare rau de Larisa
Sper ca saptamana asta sa nu iasa Vladimir.

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ayumi
April sanatate multa . Te asteptam saptamana viitoare

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

AYUMI, oricand esti bine venita sa comentezi.
Asa zic si eu, de cantat canta super frumos Vlad Mirita, dar ca dansator...mai are de invatat.
Anto, imi pare rau ca te-ai simtit rau aseara ! Te pup si sper ca esti mult mai bine, acum !
Si mie mi-a parut rau dupa Larisa si mi-ar parea rau si dupa Vladimir care e cel mai bun dansator dintre baieti.
Pe vinerea viitoare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,si eu ma uit la "Dansez pt tine"dar din pacate nu pot comenta cu voi in direct pt ca am computerul la mansarda si ar trebui sa tot urc/cobor pe scari.

Pina acum cred ca Vlad cu Ludmila au avut noroc,s-a votat dupa caz si cazurile cu copii impresioneaza cel mai tare insa dupa dans...nu stiu,Vlad e cam tapan si asa cum zicea Mihai Petre,le lipseste expresivitatea.Naiba stie dar Vlad asta tare pare ingindurat,nu e prea vesel si jovial,pare ca la serviciu,isi face treaba si nik mai mult.
Vova(Vladimir din Chisinau)imi place mult si cred ca vor merge mai departe.
Vroiam sa va intreb,cine era tipa din gradena de la Chisinau,care a vorbit ultima si a zis ca s-a imprietenit rpd cu fetele Ludmilei si le-a cadorisit cu papusi?Era cumva prietena lui Vlad?

In rest,mi-a placut mult duetul cu Anca Parghel si m-a impresionat cit e de curajoasa si de plina de viata in ciuda tratamentului (chimioterapie).

Pina acum am aflat ca Luciana si Alexandra au facut dansuri in trecut si sigur ca asta explica usurinta si talentul cu care danseaza .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alina, noi am scapat de alergat pe scari. Suntem cu PC-ul in aceeasi camera cu tv-ul.
Rigid mi se pare si mie, Vlad. Dar la fel mi se parea si Marius de la Akcent si ce dans de nota 10 a facut, la charleston !
Ludmila, parca tine cursuri de dans pt. copii.
Si da, tipa aceea blonda cu parul lung este prietena lui Vlad Mirita. Au aratat-o si in prima seara de concurs, in culise.
Hai, Vladimir, esti cel mai bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, m-am uitat si eu ieri, chiar m-am gandit ca voi comentati aici dar n-am mai apucat sa scriu, tot din motive de sanatate.
Multa sanatate, april!

Alina, da, tipa era prietena lui Mr. Vlad. Mi se pare mai faina Ludmila decat ea.
Eu sunt tot subiectiva, tin tot cu perechea asta datorita copiilor.

Iar Anca Parghel este extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

care credeti ca va fi perechea eliminata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Eu cred ca Vlad si Ludmila.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

si eu cred ca Vlad si Ludmila. Vladimir mrita inca o sansa.

Dada

Mergi la inceput