Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 19
Simo78 spune:
Andreea felicitari! ma duc sa-ti pun si eu
pe listuta!...asa ce ma emotionez de fiecare data!!!
Simo
mami de Matei
Poze noi
brazuca25 spune:

Andreea sarcina usoara si bebe sanatos! Incepe sa creasca numarul de mamici cu bebei in burtik. M-am emotionat iar! ![]()
cafera foarte frumos povestesti despre cum vorbeste Ilinca in limba ei. Imi si imaginez. ![]()
monica suntem cu ochii pe tine!
Sa ne anunti cand vine momentul.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cafera spune:
Aaaaaaaaaaa, Andeea?????????? burtica???????? eu nu am fost pe faza. Felicitariiiiiiiiiiiiiiii!
monicabo spune:
Andreea, felicitari pt sarcina! Da, ar fi sa nasti cam cand Radu ar face 2 anisori!! Eu tin minte ca data trecuta am avut ultimul CM pe 3 oct.2006, am nascut pe 11 iulie, tu pe 12.
Fetelor, anunt cand se intampla. Sunt in asteptare si am emotii...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
nma spune:
Am mai aruncat si eu un ochi pe aici inainte sa fug sa cumpsr cadouri (am multi sarbatoriti maine) si dau de o veste minunata.
Andreea felicitari! Sarcina usoara! Cand citesc de burtici ma apuca asa o nostalgie ....
Monica nastere usoara! Mai nou intru de cateva ori pe zi aici sa vad daca ai dat vestea cea mare
.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
andreea c spune:
Va multumesc fetelor
.
Cum imi sta cu noua semnatura?
Andreea
5 si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
ioanaiub spune:
ooooooooo, inca o mamica harnicuta! hi hi hi 
Felicitari Andreea! 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
brazuca25 spune:
Andreea noua semnatura iti sta suuuuuper!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz