Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ilennuco...ma depresezi...Eu sunt din aia mai naiva care crede ca-s oamenii buni, care prefera sa vada partea luminoasa si care crede inca in rolul familiei...Si imi doresc sa cresc un adult curajos, credincios si independent...Si mai citim, macar din curiozitate chiar daca nu acceptam, si alte carti in afara de Biblie.S crede-ma, tu n-o sa fii ca soacra-ta, fiu-to va fii INNEBUNIT dupa tine.

Monalac, mai plange Codrin??Ce facultate?Pupam sa treaca...

May Didi, m-am uitat la pozele Aidei...E frumoasa fata, nu e nici grasuta nici slabuta.E asa cum trebuie

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Moama ILE ce m-ai cetit Clar... nu esti departe de situatie!
Acuma sunt fericita ca am bagat mana in card pana la cot, ca sa iau.... LAPTE PRAF!!!Am luat 8 cutii, pentru toata luna. Si doua pachetoaie cu scutecele, ca sa imi ajunga si alea toata luna... (CAPRI, ai avut dreptate, nu am mai gasit cu 86, ci cu 82... pachetul e putin de tot diferit... acelasi pret si scutecele mai putine...)

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
Azi am avut program artistic la bucatarie! M-am invrednicit si eu sa gatesc ceva, dar asta numai pt ca Ioana e la soacra-mea in vizita, asa ca am putut sa ma desfasor in liniste...
De saptamana asta vreau si eu sa aduc o femeie sa-mi faca curat in casa, ca eu nu mai reusesc deloc, apuc doar asa pe fuga sa sterg praful si sa dau cu mopul pe jos, dar o curatenie temeinica nu am mai facut demult si se cunoasteAsa ca am vorbit cu mama care stie pe cineva si o sa vina sa mi-o prezinte sa vedem cum ma inteleg cu ea.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ile, Anka va pup si va admir! Nu cred ca e foarte usor...

Ile, bre, nu suntem imbrobodite sub barbie si cu mataniile in ochi si nimic altceva, parol:)) Mie uite, chiar mi-e cunoscut bine...fraza asta imi place teribil, de exemplu :"If one can learn how to listen rightly, one has learned the deepest secret of meditation." Si nu numai...

Vazut Alexandra papusica impreuna cu mami si cutzu, vazut frumosul Nicholas si finutza mami in parc, vazut frumoasa Aida cu mami cea aratoasa printre frunze, vazut Irinucul cu tati al ei in pat. Asta din ce-am reusit sa percep drept poze noi. Frumosi copii avem!

Mona pupam Codrinul sa nu mai fie plangacios!

Cuscri ce face Filipanu? A reusit?

Noi astazi am trecut la carutul sport...am parasit dragul landou:(( Cred ca Ileana zicea ca noi suntem mai dependenti de copii decat ei de noi..cam asa si la mine. Ma benoclam prin "gemuletzul" ala sa-i vad mocutza si ea nu avea nimic...dormea cu burta la soare, in timp ce tati ii facea poze. Parca vad ca trece si luna asta in zbor si vine si momentul diversificarii....ma simt baba:))

Ana eu nu pot veni maine:( Imi aranjasem deja si la ce ora sa chem taxiul, bla bla. Tu sigur intelegi, pt ca te muncesti cu salonul. Asa si eu...ma muncesc pt afacerile familiei mele si nu am ce face... Sper sa mai veniti luna asta sau pana in Craciun. Sper! Frumoasa esti....iar m-am uitat la poze!

Gata, nu va mai stresez. Ma retrag langa cei mai iubiti pamanteni ai mei!

p.s.1 Mada cum a iesit botezul? Poze, daaaa?
p.s.2 Carmen unde esti?

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcis, da mai stiu ca e asa cum trebuie , nu eu i-am spus ca e dolofanica, ci rudele care au venit in vizita weekendul asta.

PS: asta cu Aida dolofana e intr-un fel ca si povestea cu Sun durdulie, in viziunea matusii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s
Si imi doresc sa cresc un adult curajos, credincios si independent...Si mai citim, macar din curiozitate chiar daca nu acceptam, si alte carti in afara de Biblie.

Narci cred ca exact asta vei creshte pt ca perpetuezi ceea ce deja ai primit ...

Fetelor nu saritzi asha in sus. Nimeni nu zice k dak suntezi religioase nu avetzi ultracultura shi nu suntetzi chiar femei de afaceri. Nu are nici o tb una cu alta. Dar kre' k am presupus corect ca nu v-a interesat vreodata sa il cititzi pe unu' care da de pamant cu toate religiile shi in mod special cu creshtinismul.
Deshi park Sun zice ca l-a citit ...

Fusei in Parc Titan shi ma intalnii cu Gini. Neprogramat. Chiar ma intrebam cu cine ash putea da nas in nas tzinand cont k e duminica dupa masa shi geme parcu' .
Avem shi pozi, is la soatza lu Gini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani Tecky!!!!! sa fii sanatoasa si fericita!

fug sa mai citesc ca sunt in urma rau.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ile ca mi-ai deschis ochii

Mda....pacat de el....eu am mai baut la mese festive cate un pahar cu vin si tot i-am dat laptele meu

Ana as veni cu mare drag sa se cunoasca "mirii" nostri dar eu is singura cu amandoi si sunt foarte departe de Rahova locurile unde ai putea veni tu
Poate mai organizam o intalneala !

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bai ce smechera e fiica-mea, v-am zis ca azi e la cura de slabire: la suzeta se infige, dar numai daca vede biberonul isi inchide bine de tot gura . Cum ii arat suzeta, cum o deschide. In rest rade cu gura pana la urechi si se rostogoleste intr-una, parca e un titirez .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bah Ile...eu te iubesc pe tine tare, tu stii asta.TARE..

Ce se intampla cu Boti??Puiule, vino sa ne spui de Gargaaaaaa...

Sunule, ia spune tu aici unde vreti sa va faceti concediile de peste doi ani...Ca-s curioasa din fire...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput